- 2 Ekim 2012
- 921
- 474
evlendiğimiz ilk yıllarda öğrendik eşimin durumunu fakat salak ürologun teki tedaviyi boşver git tüp bebek yaptır daha çabuk sonuç alırsın demiş eşimde o günden sonra ne sigarayı ne alkolu bırktı. bu ocakta ilk tüp bebek denememi yapmıştık. 25 yumurtadan 14 tanesı dolu olgun yumurta çıktı.fakat eşimin spermleri ancak 3ünü döllemiş. onlardan da br tanesi iyi kaliteydi diğer ikisi kötü kalite. iyi olanla hamile kaldımfakat bebeğim öldü. çünkü sperm sağlıklı olmayınca bebek gelişemiyor. rabbim bir daha yaşatmasın çok zordu. n
geçen gün eşimi zorla ürologa yolladım. artık tedavi olmadan tüp bebek vs hçbirşey yapmıycam dedim oda gitti dr a. acımasız dr senın değil sigaryı alkolü bıraksan da çocugun olmaz demiş eşime. git tüp bebek yaptır demiş. yani neden vucudun sperm üretmediğini araştırma gereği bile duymamış. ilaç vermemiş. bir kere eşimin sonuçlarını kaan hcaya mail atmıştım. mailde endol ve sudafed önermişti. valla o nedenle ilaçlara kendim karar verdım canım. çok uzun oldu özür dilerim
geçen gün eşimi zorla ürologa yolladım. artık tedavi olmadan tüp bebek vs hçbirşey yapmıycam dedim oda gitti dr a. acımasız dr senın değil sigaryı alkolü bıraksan da çocugun olmaz demiş eşime. git tüp bebek yaptır demiş. yani neden vucudun sperm üretmediğini araştırma gereği bile duymamış. ilaç vermemiş. bir kere eşimin sonuçlarını kaan hcaya mail atmıştım. mailde endol ve sudafed önermişti. valla o nedenle ilaçlara kendim karar verdım canım. çok uzun oldu özür dilerim