• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm azlığı 2.deneme 5.gün Çift embriyo

Evet bende inanamadim kucagima alana kadar bebegim olucagina inanamadim vallaha bak ..hamilelikte ne bulanti ne kusma hic bisey yaşamadim her hafta doktora gidiyordum kalp atisini dinletin ne olur yok gibi geliyo diyordum saolsun doktorum her gidisimde dinletiyordu..hatta hastanenin acil doktorlarina bile gidiyodum gece bugun tekme atmadi bakalim bi diye :)) neden cunku tup bebek doktorlarim tedavisiz mumkun degil bu kadar spermle tup bebekten baska careniz yok diyor neysee uzattim
Eşim ilk gittigimizde azospermdi hormon bozuklugundan sperm cıkışı yoktu..2 sene ilac tedavisi oldu hormonlarla ilgili..sonra varikoselide vardi onuda ameliyat oldu..sonra sperm cikinca tedavilere basladik...son 2 tup bebekte ankarada mufit günel i bulduk..o ısrarla önce spermler tedavi olsun sonra tup bebek dedi ama benim tup bebek doktorum yaşın geciyor 1 tane sperm yeterli tedavi ol diyordu ..6nci tedaviyi olurken mufit hoca eşime meme kanseri olan kadinlarin kullandigi bir ilac verdi bunu 3 ay kullan dedi tabi yaninda takviye vitaminli ilaclar falan ..ve daima keciboynuzu pekmezini ye dedi tmm dedik ama ben yine acele edip 6nci tuo bebegi yaptirdim sonuc sıfır maddi manevi bittik..yinede pekmeze ve incir kurune falan devam ettik yumurtlama gunlerimide takip ediyordum valla o ilac mi fayda etti yoksa incir kürümu fayda etti yoksa binlerce hatim duasi meryem suresi okunuyordu ben eşimin yedigi pekmeze kadar okuyup okuyup yediriyorduk o mu fayda etti artik bilmiyorum :))) 9 senelik tedaviler den sonra 38 yaşimda
Sonuc olarak rabbim ol dedi ve oldu
Darisi isteyen herkese olsun insalahhhhhh aminn
Amin inşallah isteyen herkesin olur 🤲sizin adınıza çok sevindim. Benim eşim mikrotese ameliyatı oldu sonra bulundu sperm. Yoksa normal yolla ilaç falan alarak spermi olamaz doktorlar hiçbir şekilde ilaçla falan olmaz anca ameliyatta hücre bulunursa olur dedi
İki tüp bulundu birincisini kullandık ikincisini dondurduk, birincisi olmadı embriyo nun 3. Günü gelişimi durdu transfer olmadı sonra diğerini kullandık şu an transferin 7. Günündeyim bakalım nasip bu da olmazsa başka şansımız yok 😔
Yani herkesin kişiden kişiye değişir demek ki sizin ilaçlarla sperm oluşabiliyormuş ama bizimki oluşmaz

Amin inşallah isteyen herkesin olur 🤲sizin adınıza çok sevindim. Benim eşim mikrotese ameliyatı oldu sonra bulundu sperm. Yoksa normal yolla ilaç falan alarak spermi olamaz doktorlar hiçbir şekilde ilaçla falan olmaz anca ameliyatta hücre bulunursa olur dedi
İki tüp bulundu birincisini kullandık ikincisini dondurduk, birincisi olmadı embriyo nun 3. Günü gelişimi durdu transfer olmadı sonra diğerini kullandık şu an transferin 7. Günündeyim bakalım nasip bu da olmazsa başka şansımız yok 😔
Yani herkesin kişiden kişiye değişir demek ki sizin ilaçlarla sperm oluşabiliyormuş ama bizimki oluşmaz
rabbim sizinde kucağınızı doldursun inşalah umutsuz olmayın

Back