Sperm alerjisi olabilir mi?

Aynı makaleyi okumuşuz. Hatta hep aklımdan geçer sevgilimin spermine alerjimin olup olmadığını nasıl anlarım diye

Spermin içeriğinde alerjik reaksiyona sebep olacak bir şey yok diye biliyorum. Kılların sürtmesinden olabilir. Belki sonrasında kullandığınız sabun mendil vs olabilir

Adamın kılları batiyodur yahu söyleyin bı kere tras olsun bı de öyle deneyin...

Evet mumkun boyle bir sey cidden...
Hatta bu yuzden infertilite tedavisi goren bir ciftten bahsetmisti babam( kendisi dr)

Bu anlattığınız olayın aynısını yabancı bir dizi de görmüştüm. Kadın psikolojikmen erkek arkadaşıyla birlikte seks yapmaya hazır değildi ama seksten korkma gibi bir durumu yoktu kadın evliydi ve henüz boşanma davası sonuçlanmadığı için vicdanen yanlış bir şey yaptığını düşündüğü için erkek arkadaşıyla her yakınlaştığı zaman sizin anlattığınız gibi alerjenleri ortaya çıkıyordu. Tamamen psikoloijk bir durumdu. Belki sizinki de öyledir ama yine de mutlaka doktora görünün en doğrusu bu.

Evet ben de hatirliyorum bunu, hatta evlilik oncesi de cinsellik yasiyorlar ama kondomla, o yuzden sorun olmuyor. Evlendikten sonra kondomsuz ilk iliskide anlasiliyor.

Aynı makaleyi okumuşuz. Hatta hep aklımdan geçer sevgilimin spermine alerjimin olup olmadığını nasıl anlarım diye
Hatta ben kendi hekimime de sormustum cunku benim de bazi alerjilerim var. Hocam da bir erkegin spermine alerji olurken baska bir erkeginkine olmayabilir demisti. Cok ince bir konu.

Hatta ben kendi hekimime de sormustum cunku benim de bazi alerjilerim var. Hocam da bir erkegin spermine alerji olurken baska bir erkeginkine olmayabilir demisti. Cok ince bir konu.
Çok ilginç. Vucudumuz hangi Antijene reaksiyon gösteriyor diye de test yapılmaz ki

Bende hiç böyle bir şey duymadığım için araştırıyorum ne zaman yakınlaşsak vucudumda benek benek kırmızılıklar çıkıyor bende şaşkınım
Başıma gelmedi ama haberlerde gördüm. Yurt dışında yaşayan bir çift normalde kondom ile ilişkiye giriyorlarmış. Cocuk isteyince kondomu bırakmışlar. Ve kadın senin anlattığın gibi olmuş. Kadının sadece kendi kocasının spermine karşı alerjisi varmış. Sonra ne oldu bilmiyorum.

Hatta bu yuzden infertilite tedavisi goren bir ciftten bahsetmisti babam( kendisi dr)
Benim vucumda benekler çıkıyor acı kaşıntı yok durum böyle ciddi değildir umarım.
O çift tedavi oldu mu biliyor musunuz

Benim vucumda benekler çıkıyor acı kaşıntı yok durum böyle ciddi değildir umarım.
O çift tedavi oldu mu biliyor musunuz

Tedaviyle hallolacak bir sey degilmis onlarinki. Cocuklari olmamis maalesef... ama cok ekstrem vakalar bunlar. Caninizi sıkmayın.

Tedaviyle hallolacak bir sey degilmis onlarinki. Cocuklari olmamis maalesef... ama cok ekstrem vakalar bunlar. Caninizi sıkmayın.
Şuan için çok rahatsız edici bir alerji değil acısız kaşıntısız az az kırmızıklık oluyor ama inşallah bu kadar ileri bir seviyeye gelmez üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…