Sperm alerjisi olabilir mi?

Eşimle normalde beraber olduğumuzda yakınlaştığımızda hiç bir sorun yoktu ilk defa sperm benim cildime temas ettiğine tüm vucudumda kırmızı benekler çıktı. Ertesi gün geçti fakat sonrasında her spermle temasta alerji oldum her seferinde biraz daha az alerji çıktı ama şu an hiç sperm temas etmediği halde sadece azıcık yakınlaşsak bile çok az miktarda da olsa alerji çıkıyor. Acı ve kaşıntı yapmıyor sadece kırmızı benekler çıkıyor.
başta sperm alerjisi diye düşündüm ama her yakınlaşmadan sonra alerji olmak çok can sıkıcı üstelik bu konuyla ilgili intermette hiç bir şey bulamadım. Bu durumu yaşayan Bilgisi olan var mı?
Cildiyeye gittiniz mi?

Hep aynı şey mi oluyor, bazen mi? Yurt dışında bir kadın eşiyle birlikte olduktan sonra fenalasiyor. Sebep alerji. Nasıl mı? Adamın o günlerde yediği bir şey sperm yoluyla kadın vücuduna aktarılıp alerji yapmış

Hep aynı şey mi oluyor, bazen mi? Yurt dışında bir kadın eşiyle birlikte olduktan sonra fenalasiyor. Sebep alerji. Nasıl mı? Adamın o günlerde yediği bir şey sperm yoluyla kadın vücuduna aktarılıp alerji yapmış
Ben dişim için antibiyotik kullanana kadar hiç böyle bir şey olmaamıştı o antibiyotikten sonra her yakınkaşmamızda alerji oldum.
Yalnız o ilacı aldığım dönemle ilk defa cildime spermin değdiği dönem aynı.
Gerçi şuan değse de değmese de her yakınlaşmadan sonra alerji oluyorum

Cildiniz hassas olabilir..
Ciddiyete gidin..
Bilmediğiniz bir alerjiniz de olabilir

Ben dişim için antibiyotik kullanana kadar hiç böyle bir şey olmaamıştı o antibiyotikten sonra her yakınkaşmamızda alerji oldum.
Yalnız o ilacı aldığım dönemle ilk defa cildime spermin değdiği dönem aynı.
Gerçi şuan değse de değmese de her yakınlaşmadan sonra alerji oluyorum
İlacın etken maddesine bakıp bir cildiye uzmanına danışın, alerji olduğu çok belli

Eşimle normalde beraber olduğumuzda yakınlaştığımızda hiç bir sorun yoktu ilk defa sperm benim cildime temas ettiğine tüm vucudumda kırmızı benekler çıktı. Ertesi gün geçti fakat sonrasında her spermle temasta alerji oldum her seferinde biraz daha az alerji çıktı ama şu an hiç sperm temas etmediği halde sadece azıcık yakınlaşsak bile çok az miktarda da olsa alerji çıkıyor. Acı ve kaşıntı yapmıyor sadece kırmızı benekler çıkıyor.
başta sperm alerjisi diye düşündüm ama her yakınlaşmadan sonra alerji olmak çok can sıkıcı üstelik bu konuyla ilgili intermette hiç bir şey bulamadım. Bu durumu yaşayan Bilgisi olan var mı?
Sperme alerjiniz var.

Tibbi 1 makalede okumustum. Ingiltere'de de 1 kadin, esi ile birlikte olduktan sonra alerji oluyormus, gercekten de esinin spermine alerjisi oldugu ortaya cikmisti. Proteinlere alerji olabiliyor. O da protein iceriyor. Ama esiniz, size alerji yapan bir besini tukettikten sonra da oluyor olabilir. Bunu hekim bile kolay kolay bilemez. Kendiniz deneyerek anlayabilirsiniz ancak zor 1 durum. Allah yardimciniz olsun.

X