Cildiyeye gittiniz mi?Eşimle normalde beraber olduğumuzda yakınlaştığımızda hiç bir sorun yoktu ilk defa sperm benim cildime temas ettiğine tüm vucudumda kırmızı benekler çıktı. Ertesi gün geçti fakat sonrasında her spermle temasta alerji oldum her seferinde biraz daha az alerji çıktı ama şu an hiç sperm temas etmediği halde sadece azıcık yakınlaşsak bile çok az miktarda da olsa alerji çıkıyor. Acı ve kaşıntı yapmıyor sadece kırmızı benekler çıkıyor.
başta sperm alerjisi diye düşündüm ama her yakınlaşmadan sonra alerji olmak çok can sıkıcı üstelik bu konuyla ilgili intermette hiç bir şey bulamadım. Bu durumu yaşayan Bilgisi olan var mı?
İnsanın insana alerjisi olurmu kiEşinize alerji başlamış test yapın
Olurİnsanın insana alerjisi olurmu ki
Ben dişim için antibiyotik kullanana kadar hiç böyle bir şey olmaamıştı o antibiyotikten sonra her yakınkaşmamızda alerji oldum.Hep aynı şey mi oluyor, bazen mi? Yurt dışında bir kadın eşiyle birlikte olduktan sonra fenalasiyor. Sebep alerji. Nasıl mı? Adamın o günlerde yediği bir şey sperm yoluyla kadın vücuduna aktarılıp alerji yapmış
İlacın etken maddesine bakıp bir cildiye uzmanına danışın, alerji olduğu çok belliBen dişim için antibiyotik kullanana kadar hiç böyle bir şey olmaamıştı o antibiyotikten sonra her yakınkaşmamızda alerji oldum.
Yalnız o ilacı aldığım dönemle ilk defa cildime spermin değdiği dönem aynı.
Gerçi şuan değse de değmese de her yakınlaşmadan sonra alerji oluyorum
Bunu duymuştum. Spermi bir çay bardağının 4 de 1 i gerisi ılık limonlu su ile karıştırıp icerseniz alerjiniz biter. Deneyin deneyin
Sperme alerjiniz var.Eşimle normalde beraber olduğumuzda yakınlaştığımızda hiç bir sorun yoktu ilk defa sperm benim cildime temas ettiğine tüm vucudumda kırmızı benekler çıktı. Ertesi gün geçti fakat sonrasında her spermle temasta alerji oldum her seferinde biraz daha az alerji çıktı ama şu an hiç sperm temas etmediği halde sadece azıcık yakınlaşsak bile çok az miktarda da olsa alerji çıkıyor. Acı ve kaşıntı yapmıyor sadece kırmızı benekler çıkıyor.
başta sperm alerjisi diye düşündüm ama her yakınlaşmadan sonra alerji olmak çok can sıkıcı üstelik bu konuyla ilgili intermette hiç bir şey bulamadım. Bu durumu yaşayan Bilgisi olan var mı?
HahahahahahKoca alerjisi bu nerde görsem tanırım
Neden limonlu suyla?Bunu duymuştum. Spermi bir çay bardağının 4 de 1 i gerisi ılık limonlu su ile karıştırıp icerseniz alerjiniz biter. Deneyin deneyin
Birisi ciddiye alıp yapacak yazmayın şöyle şeyler yaBunu duymuştum. Spermi bir çay bardağının 4 de 1 i gerisi ılık limonlu su ile karıştırıp icerseniz alerjiniz biter. Deneyin deneyin
Asidiyle spermleri öldürüyor sorun kökten çözülüyor diye herhalNeden limonlu suyla?
Bence böyle tavsiyeler vermeyin, güvenip de deneyecek birçok insan vardır.
Belki bende senin gibi düşündüm inandımAsidiyle spermleri öldürüyor sorun kökten çözülüyor diye herhal