Şaka mı bu??Bunu duymuştum. Spermi bir çay bardağının 4 de 1 i gerisi ılık limonlu su ile karıştırıp icerseniz alerjiniz biter. Deneyin deneyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka mı bu??Bunu duymuştum. Spermi bir çay bardağının 4 de 1 i gerisi ılık limonlu su ile karıştırıp icerseniz alerjiniz biter. Deneyin deneyin
Aynı makaleyi okumuşuz. Hatta hep aklımdan geçer sevgilimin spermine alerjimin olup olmadığını nasıl anlarım diyeTibbi 1 makalede okumustum. Ingiltere'de de 1 kadin, esi ile birlikte olduktan sonra alerji oluyormus, gercekten de esinin spermine alerjisi oldugu ortaya cikmisti. Proteinlere alerji olabiliyor. O da protein iceriyor. Ama esiniz, size alerji yapan bir besini tukettikten sonra da oluyor olabilir. Bunu hekim bile kolay kolay bilemez. Kendiniz deneyerek anlayabilirsiniz ancak zor 1 durum. Allah yardimciniz olsun.
Belki erkektir, dalga geciyordurŞaka mı bu??
Evet mumkun boyle bir sey cidden...Tibbi 1 makalede okumustum. Ingiltere'de de 1 kadin, esi ile birlikte olduktan sonra alerji oluyormus, gercekten de esinin spermine alerjisi oldugu ortaya cikmisti. Proteinlere alerji olabiliyor. O da protein iceriyor. Ama esiniz, size alerji yapan bir besini tukettikten sonra da oluyor olabilir. Bunu hekim bile kolay kolay bilemez. Kendiniz deneyerek anlayabilirsiniz ancak zor 1 durum. Allah yardimciniz olsun.
Yanlış biliyorsunuz.Spermin içeriğinde alerjik reaksiyona sebep olacak bir şey yok diye biliyorum. Kılların sürtmesinden olabilir. Belki sonrasında kullandığınız sabun mendil vs olabilir
Tibbi 1 makalede okumustum. Ingiltere'de de 1 kadin, esi ile birlikte olduktan sonra alerji oluyormus, gercekten de esinin spermine alerjisi oldugu ortaya cikmisti. Proteinlere alerji olabiliyor. O da protein iceriyor. Ama esiniz, size alerji yapan bir besini tukettikten sonra da oluyor olabilir. Bunu hekim bile kolay kolay bilemez. Kendiniz deneyerek anlayabilirsiniz ancak zor 1 durum. Allah yardimciniz olsun.
Hatta ben kendi hekimime de sormustum cunku benim de bazi alerjilerim var. Hocam da bir erkegin spermine alerji olurken baska bir erkeginkine olmayabilir demisti. Cok ince bir konu.Aynı makaleyi okumuşuz. Hatta hep aklımdan geçer sevgilimin spermine alerjimin olup olmadığını nasıl anlarım diye
Çok ilginç. Vucudumuz hangi Antijene reaksiyon gösteriyor diye de test yapılmaz kiHatta ben kendi hekimime de sormustum cunku benim de bazi alerjilerim var. Hocam da bir erkegin spermine alerji olurken baska bir erkeginkine olmayabilir demisti. Cok ince bir konu.
Başıma gelmedi ama haberlerde gördüm. Yurt dışında yaşayan bir çift normalde kondom ile ilişkiye giriyorlarmış. Cocuk isteyince kondomu bırakmışlar. Ve kadın senin anlattığın gibi olmuş. Kadının sadece kendi kocasının spermine karşı alerjisi varmış. Sonra ne oldu bilmiyorum.Bende hiç böyle bir şey duymadığım için araştırıyorum ne zaman yakınlaşsak vucudumda benek benek kırmızılıklar çıkıyor bende şaşkınım
Demek ki o kadar da nadir degilmis. Cok zor 1 durum.Evet mumkun boyle bir sey cidden...
Hatta bu yuzden infertilite tedavisi goren bir ciftten bahsetmisti babam( kendisi dr)
Bunu ancak konu sahibesi kendi deneyerek cozebilir. Ama cidden buyuk 1 problem.Çok ilginç. Vucudumuz hangi Antijene reaksiyon gösteriyor diye de test yapılmaz ki
Hatta bu yuzden infertilite tedavisi goren bir ciftten bahsetmisti babam( kendisi dr)
Evet mumkun boyle bir sey cidden...
Benim vucumda benekler çıkıyor acı kaşıntı yok durum böyle ciddi değildir umarım.Evet mumkun boyle bir sey cidden...
Evet mumkun boyle bir sey cidden...
Benim vucumda benekler çıkıyor acı kaşıntı yok durum böyle ciddi değildir umarım.
O çift tedavi oldu mu biliyor musunuz
Şuan için çok rahatsız edici bir alerji değil acısız kaşıntısız az az kırmızıklık oluyor ama inşallah bu kadar ileri bir seviyeye gelmez üzüldüm gerçektenTedaviyle hallolacak bir sey degilmis onlarinki. Cocuklari olmamis maalesef... ama cok ekstrem vakalar bunlar. Caninizi sıkmayın.