Sozumuzun yarisini tuttuk....

100 kisilik kontejanimiz var : ) benden soylemesi ....

arkasindan 14 kasimda 10. dogum gunu sitenin ....

Bir liste yapmayacagiz saat belirliyecegiz o saatte gelen ile hop girecegiz iceri ....

herkes davetli ...

100 kisilik kontejanimiz var : ) benden soylemesi ....

arkasindan 14 kasimda 10. dogum gunu sitenin ....

6 Kasım'da sizlerle olmayı çok isterdim; ama çoluk çocuk, koca moca derken gelebileceğimi sanmıyorum. Kalbimin ve gönlümün sizlerle olduğunu bilin yeter.
10. yıl kutlaması için ne düşünüyorsun Kazen?

Gecen sene gibi kozmetik hediyeleri olacak bol bol (umuyorum)

2 gunluk hafta sonu tatili olabilir (kesin degil bu)

bilmiyorum neler yapabilirsek : )

Lakin hediyeler sadece Pro uyelere olacak : ( bu konuda uzgunum

Ve pro uyelik su anda cok cazip 30-100 Tl arasinda bir hediye veriyoruz kart alana cok cazip 2 urun tukendi oldukca fazla basvuru var aslinda ama sayi artsa cok daha guzel olacak

Allah nasip kısmet ederse bende geleceğim inş
1 kasımda memlekete gitme durumum var ama iptalde edilebilir sağlık sorunumdan ötürü
eğer iptal edilirse sonuna kadar sizinleyim:enbuyukkk:

haaaa Unutmadan KK logolu onluk buldum 8 adet cok isteyen var bunu en degerli hediye sanirim bu zira aradan 3 sene gecti ama hala onluk isteyen var.

Bu arada su dakikadan itibaren basvuru yapan ilk 3 kisiye KK logolu onluk hediye .....

bende gelmek çoooooook istiyorum ama==(((cumartesi olması 2 küçük çocuğumun olması ...=(ağlamak istiyorummm=(ellerinize emeklerinize sağlık aferin kazenede ona yardım eden üyelerede vesile olanada vesileye buyuranada...gelmek istiyorummmmm yaaaaaaaaa=(pasta börek ne varsa alıp yanıma gelmek istiyorum ama =(napalım kısmet ...oylarımla vesileye destek oldum duygularımla yanınızdayım...=)

haaaa Unutmadan KK logolu onluk buldum 8 adet cok isteyen var bunu en degerli hediye sanirim bu zira aradan 3 sene gecti ama hala onluk isteyen var.

Bu arada su dakikadan itibaren basvuru yapan ilk 3 kisiye KK logolu onluk hediye .....

hımmm ne kadardı şu kart olayı?P)ben bir bakıp geliyim=)

Cocuklar mazeret degil oglum o hafta bende ise hesaplamadim, o hafta bende mi ama onu alip gelecegim ben ....

kizlar gecekten ciddi katilim bekliyorum ....

inanin herkese 1 hediyeden fazlasi duser....

Cocuklar mazeret degil oglum o hafta bende ise hesaplamadim, o hafta bende mi ama onu alip gelecegim ben ....

bilmiyorumkismilevallahi bir tarafta eteğimi sürekli çekiştiren ki bu benim sorunum olur=)diğer tarafta ağlayarak ortalığı inletmesi an meselesi olan 9 aylık kızımın size bi sakıncası olmazsa bunu akşam mutlaka eşimle konuşucam=):lepi:zaman var epey daha öncede lösemililer için olan kermese katılmıştım burdada olmak bana gurur verir=)iyi çalışmalar....

Bende geleceğim inşallah, tadanlar tarafından çok beğenilen un kurabiyemden de yaparım.

zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…