Sozumuzun yarisini tuttuk....

arkadaşlar büyük ihtimal 2 kişi geleceğizz 4 de olabilir ama 2 kesinn yazın bizi de,
koskoca kk den bukadar az katılım olmasına bende hayret ettim doğrusu kimsenin haberi yokk duyuralım yaa neden izin verilmiyor ki iğer topiklerde duyurmaya?

ndk canım sana da 2 kişi ekliyorum olduk 27 kişi

speedy ndk ocak annelerinden:))
ekleme çunku casmin var yazdırmış sana zaten.ben ndk,nazzeynepnaz gelecek..

nie kimse gelmio yaaa, ne kadar az katılımm çok üzüldümmm( biz küççük bebelerle düşces yollara bundan güsel organizasyonmu olurr

ayy gelin ben çok severim bebekleri çocukları ile gelenler bakıcı annelik yapabilirim

ndk sorma yaw biz bebelerle geleceğiz olsun gelenler yeter ben elimden geldğince davet ettim facede sürekli duyurdum ocak annelerine..

tamam bende arkadaşıma bir söyliyeyim halen istermi gelmeyi

ayy gelin ben çok severim bebekleri çocukları ile gelenler bakıcı annelik yapabilirim

e tabi evlenesi var kızımızın o halde bırakabiliruk uşakları anlasın ne kadar kolaymış bu işler hehehehe=Phadi bakalım o gün nasıl olucak orası gümbür gümbür kaçıcak yer aramada sonra heheh=)

benimde 7 ocak doğumlu yeğenim var kız onunla çok keyif alarak oynuyorum bide nişanlımdan Aralık Doğumlu var ikisi de çok şirin ,
çocuk düşünmüyorum zaten 4 yıl falan Allahın izniyle. bakarım seve seve.

hadi toplanalım yahu

Şu yemek içecek olayınıda lise yapsak spaydii karışmasın
içecek alan çok mu az mı okurken karıştırdım ben meyve alan
yok demiş arkadaşın biri mesela bunları bölsek mi?

speedy-gonzales;1603[COLOR="Red" .!.:
4272]aybur34 ile speedy-gonzales = 5 Tepsi Kek

daha önce böyle başlatmıştım. bunuda listeleriz. herkez ne kadar ne yapacağını yada alacağını söylesin yeter
[/COLOR]

Son düzenleme:
istanbulda olsaydım ne yapar eder gelirdim ama sakaryadan gelmem normalde de eşimden dolayı zordu hele ki şimdi oğluşla imkansızz o gün yanınızda olabilmeyi çokkkk isterdimmm

anım Orda kaç kişiyi ziyaret edeceğimiz belli olsa ona göre alırdık.Ben ozaman meyve suyu ve muz alıcam.Farklı şeylerde yapıp getirebilirim.

Kızlar bende geliyorum:) tek tek şirketteyim okumak cok zor ben ne yapsam?

Son düzenleme:
çok güzel bi organizasyon
ben en son lised gitmiştim darulcazeye ne kadr sevinmişlerdi
insanda öyle büyük bi keyif alıyoki orda olmaktan onları sevindirmekten
çok mutlu oluyolar keşke bende gelebilsem
inş tekrarı olur belki o zaman gelirim bu bi kereyle kalmasın
her sene tekrarı yapılsın ama aynı yerlere değil farklı farklı yerlere
çok büyükte bir sevab onları ziyaret edip onların gönlünü hoş tutmak sevindirmek
resimleri bekliyoruzz gelemeyenler olarak

Tamam spaydi ben işten doğru geleceğim için yemek olayına giremiyorum
küçük boylardan 50 adet meyve suyu alayım birazda meyve

Böylesi güzel bir ziyarete bende katılmak isterim. İşimiz gereği gözlük aksesuarları yapıyoruz. Oradaki yaşlı teyze ve amcalarımıza güzel birer hediye olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi içeri sokabiliyo muyuz beraberimizde getireceklerimizi?

harika olur canım içeri sokabilirsin sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…