aybur hadi linki dağıtalım
yok yok ben önce uzman ablayla konuşayım
you know gelemiycekmi
anne olmayanlarda gelecekse süper
yoksa anneler gününe uğraşsam da yetişmez bebek
Ben de çok var bir tanesini pikniğin olduğu gün ödünç verebilirimkaç yaşında istersin
Arkadaşlar ben hangi ulaşımı kullanacağımı bilmiyorum şu an o yüzden yemek tarzı bir şey yapamam sanırım, ama eşimin iş sorunu olmaz araba ile gelirsem tabi ki hazırlarım bir şeyler...
az olsun oz olsun o halde : ) bu arada verecegimiz hediyeler paketlendi fotosunu topluca cekip koysam mi ki ?
gelır gelır bıdenemAnnenler gününde bende gelemem ki kız kardeşim evleniyor (Allah nasip ederse )mayıs 14
Spaydım kar sana dönüş yapmadı mı o kesin gelirdi
gelır gelır bıdenem
allah nasıp ederse gıdecem senıde alam burdan pastanaye sıparıs vercem bırlıkde gecelım yolda konusak bırazcık..
çenebaz da sarma yapıcam demişti yanlış hatırlamıyosam
sarma bence çok özel bişey eminim ki içlerinde çok uzun zamandır yemeyenler var
ben kendi adıma yapabildiğim kadar en fazla şekliyle sarma yapıcam
tadımlık da olsa yemelerini istiyorum
herkes zaten kek poğaça tarzı şeyler getiriyo ziyaretlerinde
yalan demeye ne hacet canım de gelemem dıyeolur valla hatta bir yalan uydursamda o gün işe gitmesem meydanda buluşurduk alışverişimizi yapar kapının önünde beklerdik herkesi konuşalım bunu
özel nedenlerden dolayı mersine gelmem gerekti canım o yuzden katılamıcam gibi görünüyor üzülüyorum ama çok değil sonucta sabahlara kadar ugrastım bi katkım olsun diye ogun gidip teyzelerimize amcalarımıza kıyafet seçmekte çok zevkli ve gururluydu bu aşamadada olmayı cok istedim ama olamayacak
az olsun oz olsun o halde : ) bu arada verecegimiz hediyeler paketlendi fotosunu topluca cekip koysam mi ki ?
Aynı fikirdeyim canım, ben de senin sarma yapacağını görünce başka bir şey mi yapsam diye düşündüm ama
Sarmanın fazlası olmaz gibi geldi
Annem burada olsa börekler de açardık beraber ama tek başıma hepsinin altından kalkamam
Elimden geldiğince çok sarma yapmaya çalışacağım.
Kazen abi İzmit'ten gelenlerle ilgili teklifin hala geçerli mi, ben alabilirim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?