Sozumuzun yarisini tuttuk....

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.476
1.623
101
Merhaba
Sozumuzun yarisini tuttuk, Simdi kaldi diger yarisi 6 Kasim Cumartesi Darülaceze'ye gidiyoruz. Hediye paketleriniz hazir (nasil neden diye sormayin, cayda kahvaltida yenir) sizlerden tek istedigim pasta borek bu da usulden. Elimizde kac tane hediye paketi var saymadim ama katilanlarin rahat rahat dagitacagi kadar hediye paketimiz var.... .... Darülaceze'ye gidiyoruz ...

6 Kasim Cumartesi !

a m o n r a, you_know neler var hediye paketlerinde yazin kiz ben bilmiyorum : )

evet evet günü belirleyelim tahminlerime göre 100 paket var en az tek tek olacaksa

Bu KK'nin sosyal sorumluluk projesidir.... Hic bir firmanin katilimi degil KK uyelerinin istiraki ile yapilmaktadir ....

Teyzelerimi Beymen'den giydirecegiz demistik yapacagiz .......

Sizlerden tek istedigim pasta borek usul boyleymis ....

Vereceginzi hediyeler paketli tek yapacaginiz pasta borekle bunlari dagitmak ....

işin en keyifli kısmı ziyaret vakti geçicek
ben ne gerekiyosa bildiğim tüm hamurr işlerini zevkle
yaparım kasımın ilk haftası olmaz mı bayramdan önceki hafta ya da.

a m o n r a, you_know neler var hediye paketlerinde yazin kiz ben bilmiyorum : )

yaklaşık 30 şal ,20 küsür erkek tişörtü(3 lü paketler ) yani 60 ,30 tanede bayanlara triko hırka aklıma gelenler bunlar :1:

Kasimin ilk haftasi bayramdan onceki hafta bana uygundur ....

Bu KK'nin sosyal sorumluluk projesidir.... Hic bir firmanin katilimi degil KK uyelerinin istiraki ile yapilmaktadir ....

Teyzelerimi Beymen'den giydirecegiz demistik yapacagiz .......

amcalarımızıda unutmayalım kaydirigubbakcemile4

6 Kasim Cumartesi ben takvimime isaretledim....

6 kasım da umarım büyük bi katılım olur
hem kk da bi çok insanla tanışma fırsatı olmuş
hem de hediyelerimizi sahiplerine ulaştırırız

Ne güzel.
Ben de gelmek isterdim ama malesef imkanlar.
Ben de teşekkür edeyim onlar adına.
Kolay gelsin.

gelebilirim mi:mymeka:
hele bi gelme..

kuzum gidersem gelemem biliosun ama bugun içim o kadar rahatladıki alınca teyzelerimize amcalarımıza işe yarayacak şeyler ogunde cok isterim ama gidersem gelemeyebilirim ama çok istedigimi sen biliyorsun :kedi:

kuzum gidersem gelemem biliosun ama bugun içim o kadar rahatladıki alınca teyzelerimize amcalarımıza işe yarayacak şeyler ogunde cok isterim ama gidersem gelemeyebilirim ama çok istedigimi sen biliyorsun :kedi:

ay dilek gitmeme gibi bi tercihinde var
ben yıllık izne çıkcam
otur dur yerinde:mymeka:

Back