Kalliste ablacım sen İstanbula geldiğin tarihi bize 15 gün önceden bildir ayarlama yapalım.Eminönünden toptan çamaşır alır gideriz.
casmin aybur evet iç çamaşırı alıp bayramdan sonra hafta içi birgün gidelim...
Tamam Özgürüm en kısa zamanda ayarlayalım.. siz çamaşır yaparsınız ben yine şal ve çorap, o yanımıza sessizce gelip çorap varmı diyen amcalar çok içimi acıttı, bu arada çoraplar için melzeyit arkadaşımızada teşekkür etmeliyim yarı yarıya aldık çünkü illaki çorbada tuzum bulunsun demişti.. bir daha ki sefere yüzsüzlük yapar yine alırım ondan :86:ve bu kez daha fazla alırım bu gün yetmedi...
eve gider gitmez şal örmeye başlıyacağım hemen:13: eğer örerim diyen arkadaşlar da olursa ben daha önce dükkanım olduğu içn evde malzemem var ip yollayabilirim
casmin aybur evet iç çamaşırı alıp bayramdan sonra hafta içi birgün gidelim...
50 erkek çorap
50 bayan çorap
50 tane alt çamaşır
50 tane atlet alalım kızlar..
casmin aybur bu işi organize edelim aramızda..
Arkadaşlar Ice marka toptan alış fiyatı 1 tl kalitesi iyi olan atletler var.Daha ucuzunu bilen varsa ordan da alabiliriz.Ne kadar çok alırsak o kadar iyi.Çorapta 0,50 kuruş oda kaliteli.Bunlar toptan alış fiyatları.Daha ucuzu olursa haberleşelim.Ve bana kalsa ve burda olsam bayramda gitmek isterdim.
özgurdu benden aslında bayramdan önce götürmek istersim bu çarşamba gitsekmi alıp..arkadaşımın kardeşi satıyor 75 kuruştan alıyorum demişti atletleri..
zaten çok kaliteli olmasına gerek yok demişlerdi çunku yıkanamayacak kadar kötü olanları sürekli çöpe atıyorlarmış..
özgurdu benden aslında bayramdan önce götürmek istersim bu çarşamba gitsekmi alıp..arkadaşımın kardeşi satıyor 75 kuruştan alıyorum demişti atletleri..
zaten çok kaliteli olmasına gerek yok demişlerdi çunku yıkanamayacak kadar kötü olanları sürekli çöpe atıyorlarmış..
Hepinizi tebrik ediyorum, Allah sizlerden razı olsun... Şu an gönlünüz çok ferahtır, sizi çok iyi anlıyorum... Gelmeyi, çok istediğim hatta bu hafta başına kadar geleceğim kesin olan ama sonradan çıkan toplantım nedeniyle malesef gelemediğim bir program oldu... Öyle çok istiyordum ki aranızda olmayı, demek ki çok istememek gerekiyormuş.
Tekrardan emeği geçen herkesi tebrik ediyorum...
Olabilir ama haftaiçi gelen olur mu ki?
Tamam Özgürüm en kısa zamanda ayarlayalım.. siz çamaşır yaparsınız ben yine şal ve çorap, o yanımıza sessizce gelip çorap varmı diyen amcalar çok içimi acıttı, bu arada çoraplar için melzeyit arkadaşımızada teşekkür etmeliyim yarı yarıya aldık çünkü illaki çorbada tuzum bulunsun demişti.. bir daha ki sefere yüzsüzlük yapar yine alırım ondan :86:ve bu kez daha fazla alırım bu gün yetmedi...
eve gider gitmez şal örmeye başlıyacağım hemen:13: eğer örerim diyen arkadaşlar da olursa ben daha önce dükkanım olduğu içn evde malzemem var ip yollayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?