Neyse geçti Bolunun pazarı bir dahaki sefere artık.
Cidden biz gidiyoruz deyip gittiniz
Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agridan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )
Bir diger uzuldugum konu biz gidiyoruz dedik aslinda oturup bir yerde topluca cay kahve icerken sohbet edebilirdik biz bugunu size ayirmistik ama gene aksiyon yaratamadik acikcasi hadi bir yere gidelim oturup cay kahve icelim demeye cekindik sanirim.
Bir diger konu keske esini bekleyen kisileri sonuna kadar bekleseydik esleri geldiginde en son biz orayi terketseydik aklimiza hep sonradan geldi.
neyse sanirim heyecandan : )
Sanırım sizin fotolarınız bizim makinede ama yarın akşam ekleyebileceğimherşey çok güseldii tekrar tekrar tekrarlayalımmmmmm, emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkürlerrr
büssürü büssürü resimleri görmek istiyorussss, pamuk oğluşumun resimlerini çektinis nerdelerrrr :))
Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agridan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )
Bir diger uzuldugum konu biz gidiyoruz dedik aslinda oturup bir yerde topluca cay kahve icerken sohbet edebilirdik biz bugunu size ayirmistik ama gene aksiyon yaratamadik acikcasi hadi bir yere gidelim oturup cay kahve icelim demeye cekindik sanirim.
Bir diger konu keske esini bekleyen kisileri sonuna kadar bekleseydik esleri geldiginde en son biz orayi terketseydik aklimiza hep sonradan geldi.
neyse sanirim heyecandan : )
:82:
valla ne yalan söyliyeyim
curly nin "ne plan yapıyoruz "dediğini duydum ayrılmadan önce, gayet sesli bir şekilse söyledi
içimden aynen dedğiniz gibi bi çay molası verilicek diye düşündüm
ama vınnn arkanıza bakmadan gittiniz
neyse
bizde ortada kalınca
phelemon
ank06
ben (b&m)
deryacık
sekerkızkendy
amonra
gidip cevahirde çay içtik
Sanırım sizin fotolarınız bizim makinede ama yarın akşam ekleyebileceğim
Arkadaşlar bir Kadriye teyzemiz vardı yarın akşam kızıma verdiği pozları ekleyeceğim sakın kaçırmayın derim dünyalar güzeli bir teyzemiz
Kızım fotolarını çekti kızıma dedi ki burda çok güzel çıkmıyorum galiba gel bir de yeşilliklerin içinde çek, yürüdüler beraberce gidip çimenlere elini uzattı tutuyormuş gibi poz veriyorah ahhh
Vay teyzeme bak.Ama dedeye iyi hizmet etti.kendi yemeden ,durmadan ona taşıdı:)Bide meyve suyunu koynuna saklayan bir amca vardı.kızlardan biri ona meyve suyu verdi hemen koynuna soktu.Ben uzatıncada gülümsedi aldı.Onun sakladığını gördüğümü biliyordu.Boşver canın çekiyorsa al dedim.Sabahtan beri aklıma geliyor:2:
evet evet bencede pilicimmm yaaaabenim aklıma ne geldi biliyormusunuz?bu gün teyzelerin amcaların çekilen
resimlerini çerçeve yaptırıp bir dahaki gidişimizde götürsek çokkkk sevinirler
diye düşünüyorum.
benim aklıma ne geldi biliyormusunuz?bu gün teyzelerin amcaların çekilen
resimlerini çerçeve yaptırıp bir dahaki gidişimizde götürsek çokkkk sevinirler
diye düşünüyorum.
shekerkizcandy kazeni banla kız bak ne yapmış mışinanıyorum ki bugünkü yaptığınız karşılıksız saygı ve sevgi bi de onları sevindiren bu güzelim hediyeler sayesinde ahirette de mükafatını alıcağınızı umuyorum inşaallah onların duaları yeter de artarda bile
:82:
valla ne yalan söyliyeyim
curly nin "ne plan yapıyoruz "dediğini duydum ayrılmadan önce, gayet sesli bir şekilse söyledi
içimden aynen dedğiniz gibi bi çay molası verilicek diye düşündüm
ama vınnn arkanıza bakmadan gittiniz
neyse
bizde ortada kalınca
phelemon
ank06
ben (b&m)
deryacık
sekerkızkendy
amonra
gidip cevahirde çay içtik
Günün özeti hee
Günün özetini yaptık sonra
Sanırım sizin fotolarınız bizim makinede ama yarın akşam ekleyebileceğim
Arkadaşlar bir Kadriye teyzemiz vardı yarın akşam kızıma verdiği pozları ekleyeceğim sakın kaçırmayın derim dünyalar güzeli bir teyzemiz
Kızım fotolarını çekti kızıma dedi ki burda çok güzel çıkmıyorum galiba gel bir de yeşilliklerin içinde çek, yürüdüler beraberce gidip çimenlere elini uzattı tutuyormuş gibi poz veriyorah ahhh
aynı şekilde muz dağıtılmıştı bendede bi kaçtane vardı
tekerlekli sandalyede bi abimiz muz yemişti ama çok ısrarla benden yine istedi
bende amcacım hak geçmesin yemeyenler var onlara verelim desemde üzgün yüzüne dayanamadım
al hadi ye bir taneyle bişey olmaz dedim :)))
nasıl sevindi
o füsun teyzecikle baya konuştuk biz
eşim dediği amcacığa nasıl yardımcı oluyo bi görseniz
yanlarına yaklaştığımda değişik bi enerji aldım ikisinden
yanyanayken gözleri parlıyo ikisininde
birde ressam vardı(ressam olduğunu söylüyodu :)
yeşil bi torba vardı bi arkadaşta onu istedi hep
benimle dertleşek istedi sormuyosun hiç ne çektin diye dedi
bende ne kadar tesselli boş olsada teselli etmeye çalıştım
şükretmesini ,ona çektirenlerin elbet karşılığını göreceğini ,bu dünyanın imtahan dünyası olduğunu bol bol dua etmesini söyledim ,
hele bi teyzecik peşimde gezdi yavrum bana atlet buldunmu diye
canım ya içime oturdu
Kadriye teyzenin 3 tane çocuğu var .Biri çöpçü dedi.Durumları yokmuş.Paketini ben verdim.Kazağı giydirdim.Oda arkadaşı ona, neden kızı yoruyorsun diye kavga ettiler.Ben kendim istedim giydirmeyi deyince biraz yumuşadı.Kadriye teyze kazağı görünce çook sevindi kazağım yoktu iyi oldu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?