• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

Canlarım ben biraz geç kaldım sonradan yetişebildim karlada yol boyunca mesajlaştık aslında geldim sizleri gördüm tabi kimseyi tanımadığım için kalabalığa girdim patdon kadınlar kulubumu düye ocank annelleri dedi bir arkadaş tabi hem heyacan hem sizleri görmek merakı bunlar değil dedim arkadaşımada
Dağıttık biz aldıklarımız sonra tekrar ben sorucam diyince tamam bunlarmış dedim arkadaşa ben yanınızaa geldiğimde herkes tabak hazırlıyordu harıl harıl merhaba dedim yardım için ne yapabilirim dedim yaptımda en son pasaklımla görüştüm toplu olarak fotoda çektirdik hatta ama kim kim bilmediğim için sessiz kaldım sanırım :17:

Geldiğinden haberimiz olsaydı keşke ya üzüldüm şimdi ama neyse bir başka sefere inşallah diyelim :9:

ahhhhh teyzelerim amcalarım ahhh her ne kadar gülümsemeye çalışsalar da yüzlerindeki ifadeden yılların onlarııı nasıl yorduğu orta daaa her gülümseyişin arkasında bir hüzün her hüznün arkasında da bir gözyaşı yatıyor belliii video beni çok ama çok duygulandırdı yaaaa hepsinn kalbi kocaman aman belliiii :97:

ne kadar anlamlı bir organizasyon olmuş ...
kimisi yanlızlığın,kimisi terkedilmişliğin derin hüzünlerini yaşıyorlar içlerinde bizim gibi sizler gibi duyarlı insanların sayesinde sevenleri olduğunu bu tarz organizasyonlar sayesinde anlıyorlar...

en son geçen sene aralarındaydım insanlar o kadar çok dua ediyorlarki arkanızdan o dua varya herşeye bedel...

bu organizasyonu gerçekleştiren ve emeği geçen herkese allah razı olsun...

(Her eve bir yaşlı...)

Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agridan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )

Bir diger uzuldugum konu biz gidiyoruz dedik aslinda oturup bir yerde topluca cay kahve icerken sohbet edebilirdik biz bugunu size ayirmistik ama gene aksiyon yaratamadik acikcasi hadi bir yere gidelim oturup cay kahve icelim demeye cekindik sanirim.

Bir diger konu keske esini bekleyen kisileri sonuna kadar bekleseydik esleri geldiginde en son biz orayi terketseydik aklimiza hep sonradan geldi.

neyse sanirim heyecandan : )

Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agirdan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )

Bir diger uzuldugum konu biz gidiyoruz dedik aslinda oturup bir yerde topluca cay kahve icerken sohbet edebilirdik biz bugunu size ayirmistik ama gene aksiyon yaratamadik acikcasi hadi bir yere gidelim oturup cay kahve icelim demeye cekindik sanirim.

Bir diger konu keske esini bekleyen kisileri sonuna kadar bekleseydik esleri geldiginde en son biz orayi terketseydik aklimiza hep sonradan geldi.

neyse sanirim heyecandan : )[COLOR=""]

[/COLOR]

Neyse geçti Bolunun pazarı bir dahaki sefere artık.:63:
Cidden biz gidiyoruz deyip gittiniz :27:

vay amonra kazenin paketini ayrı yapmış desene
dolmanın tadına baktım muhteşemdi valla:nazar:
amonra tadı damağımda kaldı duyurulur
:9:

Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agridan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )

neyse sanirim heyecandan : )[COLOR=""][/COLOR]
[COLOR=""][/COLOR]
[COLOR=""][/COLOR]

hepiniz çok mutlu olmuşsunuz belliii kazen olur böle şeyler heyecanınıza verinnn :1:

neyse sanirim heyecandan : )

ahhh kazen ahhhh:19:
önce vedayı siz yaptınız bizede size uymak düştü
yoksa daha çok konuşulucak şeyler vardı

çok duygulandım anlatamam videoda ağladım fondaki müzikle birlikte
ALLAH hepinizden razı olsun
emeği geçen herkese teşekkürlkerimi bir borç biliyorum
çok büyük sevap işledinz gerçektende
keşke b nde olabilseydim

off keşekeeee bende gelebilseydim çok kötü oldum ya orda olsaydım bir köşede ağlardım kendimi durduramazdım canlarım yaa zor tutuyorum kendimi Allah hepinizden razı olsun off nekadr kötü bir dünyada yaşıyoruz hiçbirimizin ne olacağı belli değil allah kimseyi kimsesiz bırakmasın:5:

Son düzenleme:

Metrobüse bindim şoföre darülacezeye gideceğim hangi durakta inmem lazım diye sordum bana bir bakış attı sert bir şekilde ziyaretemi gidiyorsunuz dedi afalladım bir anda.
Demiştir herhalde kesin orada yaşlıları var arada gidiyor diye düşündü herhalde jeton düştü sonra.
Yok dedim kalabalık arkadaş grubumuzla olarak ziyarete gidiyoruz dedim adam da nasıl mutlu oldu o anda ne kadar hayırlı bir iş yapıyorsunuz dedi tebrik etti..

Geldiğinden haberimiz olsaydı keşke ya üzüldüm şimdi ama neyse bir başka sefere inşallah diyelim :9:

Oyle bir çalışma vardı ki biiyorsun sende dediğin gibi bir dahaki sefere :69:niklerinizi bilmesemde hepinizi gördüm ya oda bana yeter bir daha direk dalarım konuya :17:

Teşekkür butonum bitmiş gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkürler :69:

Emeği geçen herkesin emeğine,yüreğine sağlık......

Hem hüzün hem mutluluğun yaşandığı kareleri gözlerim dolu dolu izledim....

İşte bu sebeple aranızda yoktum.Yaşlılara karşı çok ama çok hassasım;eğer orada

olsaydım ağlamaktan hiç bir işe yaramazdım.....

Hem sizlerle gurur duydum hemde böyle bir kulübün üyesi olduğum için bir kez daha mutlu oldum.

Cümlenizden RABBİM razı olsun.Oradaki teyzelere,amcalara,var olan herkese sağlık,huzur ve mutluluk versin.....:16::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::69:

Son düzenleme:
Oyle bir çalışma vardı ki biiyorsun sende dediğin gibi bir dahaki sefere :69:niklerinizi bilmesemde hepinizi gördüm ya oda bana yeter bir daha direk dalarım konuya :17:

ben gördüm ama eylülümü hatta samsun55i:8::8:

İnşallah canım ya başka sefere artık diyelim en kısa zamanda böyle bir aktivide olurda yine gideriz

herşey çok güseldii tekrar tekrar tekrarlayalımmmmmm, emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkürlerrr
büssürü büssürü resimleri görmek istiyorussss, pamuk oğluşumun resimlerini çektinis nerdelerrrr :))

Çok hayırlı bir işe imza attınız arkadaşlar.
Rabbim vesile olanlardan ve sizlerden razı olsun.
Resimler ve yazılanlar beni ağlattı.
Eşim de geldi yanıma neden ağlıyorsun deyince ona da gösterdim.
Onun da gözleri doldu.
Ve dedi ki işte bu görüntüler, bu yaşananlar nedeni ile annelerimize ve babalarımıza, ninelerimize ve dedelerimize sahip çıkacağız.
Allahım kimselere yaşatmasın.
Tekrar tebrikler ve teşekkürler...

Son düzenleme:
resimleri görünce tutamadım kendimi ağladım valla..yazık yaa kimbilir ne kadar sevindiler..emeği geçen herkese çok teşekkürler
bir yaşlının kimsesizin yüzünü güldürmek ne kadar sevaptır..
Allah razı olsun..inşallah devamı gelir..istanbulda olsaydım kesin giderdim bende..

offf bayıldım yaaa nasıl ters bir durumdur bu yaa 2 sene işsizlikten kıvrandur sonra iş bulduğum anda siz kalkın gidin böylesine şahane bi organizasyona
çok isterdim gelmeyi kısmet değilmiş:14::14:

resimdeki teyze FÜSuN ANNE,
geçtiğimiz anneler gününde annemin kursu ile gittiğimde konuşmuştuk kendisi ile gerçekten çok süslüydü o günde takıp takıştırmıştı =)) annemle beraber geldiğimizi görünce çok multu olup beraber resim çekilmemizi istemişti hatta o resmi benden istemişti duvardaki resimlerinin arasına asmak istediğini belirterek...birde BİHTER kolyesi AŞK'I MEMNU sıkı fanatiği olduğunun gözünü kırpmadan izlediğinide söylemişti. fakat maalesef ki gidemedim bir daha.KAZEN bey in bu organizasyonunu ilk duyduğumda aklıma ilk gelen FÜSUN annenin resmi ve istediği BİHTER kolyesi olmuştu işte büyük fırsat demiştim ama yine olmadı maalesef.bir çok teyzemi hatırlıyorum resimlerden çok özel ama çok buruk bir gündü o gün benim için....
Kısmet umarum bir daha ki sefere olur....

bu süsülü teyzemiz
benden parfüm ve takı istiyoo, :12: beni çok beğenmişş :78:

Back