• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

İçim Çıktı ağlamaktan o videoyu izleyince böyle olaylarda çok duygusalım :14:
ah bu taşınma işi gelmeyi çok isterdim ama beni sakinleştirmezdiniz heraldee bi köşede zırlardım bi başıma:84:
çok etkiliyo beni böyle olaylar hepinizin ayaklarına sağlık o yiyecekleri yapan taşıyan elleri öpmek gerekir inanın çok duygulandım ben ya
:5:

Oraya en kısa zamanda gitmem lazım.Atlet ve çorap götüreceğim.:2: kalliste ablacım okadar iyi düşünmüş ki çoraplar almış hediye kalmayınca dağıttı çoraba bile o kadar sevindiler ki.

İlk karşılaştığım bir ortamda biraz tedirgin olurum ben ama bu buluşmada hiç böyle hisettmedim :70:
Herkese tekrar teşekkür ederim .Bu güzel organizasyona vesile oldukları için sonradan geldim yetiştim çok şükür ama sizleri tanıdım sizlerin sayesinde iyi bir iş yaptım çok teşekkür ederim :46:

Orası gerçekten o kadar farklı ki kızlar :14:başka bir dünya gibi etrafta bir sürü anında beliriyor burayada gel onlar yatalak sizleri göremiyorlar yemek falan değil sadece sizleri görmek istiyorlar :59:

Bir diğeri şu karşıyada gidin orda erkekler bölümü ve hepsi yatalak biz yedik onlarda yesin:59:

Rabbim kimseyi düşürrmesin ama orda herşey gerçekten çok farklı:59::43:

Video güzel olmuş cidden, fon da duygusal.. O insanların gözlerini yakından görmek neler yaşamışlar neler görmüşler düşüncesi oluşturuyor insanda..:97:

cok duygulandim ya, o kadar hayirli bi is yapmisiniz ki....
keske bu organisasyonun bi parcasi olabilseydim

İlk karşılaştığım bir ortamda biraz tedirgin olurum ben ama bu buluşmada hiç böyle hisettmedim :70:
Herkese tekrar teşekkür ederim .Bu güzel organizasyona vesile oldukları için sonradan geldim yetiştim çok şükür ama sizleri tanıdım sizlerin sayesinde iyi bir iş yaptım çok teşekkür ederim :46:

Orası gerçekten o kadar farklı ki kızlar :14:başka bir dünya gibi etrafta bir sürü anında beliriyor burayada gel onlar yatalak sizleri göremiyorlar yemek falan değil sadece sizleri görmek istiyorlar :59:

Bir diğeri şu karşıyada gidin orda erkekler bölümü ve hepsi yatalak biz yedik onlarda yesin:59:

Rabbim kimseyi düşürrmesin ama orda herşey gerçekten çok farklı:59::43:

Evet banada yatalak erkeklere gidin dediler.Gittim yatalak deyince yaşlı yatakta yatan diye düşündüm.Gördüklerimi buraya yazmayacağım.:2::2::2:

3 kere filan elimde tepsiyle bahçede servis yaptım tabaklarda pastalar vardı verirken bile allah razı olsun ellerinize sağlık iyiki geldiniz ne olur yine gelin demeleri bile varya derinden yaraladı beni .
Çok tuttum kendimi ağlamamak için kendimi bırakmamaya gayret etim ama şu anda gözyaşlarım akıyor yazarken duygulanmamak mümkün değil.
Tam ayrılırken bir teyze bana nasıl sarıldı ağlamaya başladı ne olur ağlamayın dedim tuutum kendimi o anda bırakırsam kendimi daha kötü olacağım..
Bugün orada alınması gereken çok dersler vardı aslında bugün iyiysek yarın neolacağımız asla belli değil.
Kazen ve Curly aslan gibi yüreğiniz var sizleri tebrik ediyorum ....

Teyze dedi ya benim içim ağlıyor kızım diye:43:

Yok zaten fotoğraf makinesinin biri kızımda biri de ozgurdudeydi, ozgurdunun çektklerini görünce dedim hepimizi banlayacak sayende :52: eklemem zaten kazen de bilir :13:

biz ekledik vallahi kazende editledi çaktırmadan
ilk görenler şanslı oldu
ama bana deşifre edebilirsin demişti
:5::5:

off tutmayın aglıycam :5:

emeği geçen herkese içten teşekkür ederim..
ufacık bi tebessüm,hal hatır sormak bile onlar için ne kadar önemli bir şey..
bayram üstü çok hayırlı bir iş olmuş gerçekten :71:

off tutmayın aglıycam :5:

emeği geçen herkese içten teşekkür ederim..
ufacık bi tebessüm,hal hatır sormak bile onlar için ne kadar önemli bir şey..
bayram üstü çok hayırlı bir iş olmuş gerçekten :71:

keşke bayramda gitseydik.Bu arada biz istediğimiz zaman öncede izin almadan oraya gidebiliyormuyuz.

Eylülüm seni görmedik biz yaa ya da ben mi göremedim .. ay üzüldüm şimdi..

Arkadaşlar çekilen fotoğraflar için sordular hep bizim fotoğraflarımızı ne yapacaksınız siz gazetecimisiniz diye soranlar bile oldu, bir çok arkadaşımız var isteyipte buraya gelemeyen onlara göstereceğiz dedik öyle sevindiler ki, bir daha ki sefere sizi de bekliyorlar :)

Ozgurum evet ya çamaşır olayı beni de çok üzdü, ah arkadaşlar görmeniz gerekirdi anlatılır gibi değil...çamaşır ihtiyaçları cidden çok fazla bunu çok kişi dile getirdi, amcalar çorap istediler götürdüklerimiz yetmedi tabi ki bende şimdi eskişehirde kalan kızlarımı aradım anlattım anne ilk fırsatta biz de gelelim bir daha gidin diyorlar ablam öyle canaze var diye gelemedi ama ilk fırsatta diyor yani bir daha organize edelim lütfen zaten bir ay sonra tekrar gelin diye istekte bulundular teyzemizin biri bayramdan hemen sonra bekliyorum gelin diye diye bir halde kaldı...

Back