Bende şu an ağlıyorum inan ve resimlere bakarken onu düşündüm biz nasıl olucaz..
içinde kazen ve curly olmasın
çünkü çaktırmadan editliyo bilesin
İlk karşılaştığım bir ortamda biraz tedirgin olurum ben ama bu buluşmada hiç böyle hisettmedim
Herkese tekrar teşekkür ederim .Bu güzel organizasyona vesile oldukları için sonradan geldim yetiştim çok şükür ama sizleri tanıdım sizlerin sayesinde iyi bir iş yaptım çok teşekkür ederim
Orası gerçekten o kadar farklı ki kızlarbaşka bir dünya gibi etrafta bir sürü anında beliriyor burayada gel onlar yatalak sizleri göremiyorlar yemek falan değil sadece sizleri görmek istiyorlar
Bir diğeri şu karşıyada gidin orda erkekler bölümü ve hepsi yatalak biz yedik onlarda yesin
Rabbim kimseyi düşürrmesin ama orda herşey gerçekten çok farklı
3 kere filan elimde tepsiyle bahçede servis yaptım tabaklarda pastalar vardı verirken bile allah razı olsun ellerinize sağlık iyiki geldiniz ne olur yine gelin demeleri bile varya derinden yaraladı beni .
Çok tuttum kendimi ağlamamak için kendimi bırakmamaya gayret etim ama şu anda gözyaşlarım akıyor yazarken duygulanmamak mümkün değil.
Tam ayrılırken bir teyze bana nasıl sarıldı ağlamaya başladı ne olur ağlamayın dedim tuutum kendimi o anda bırakırsam kendimi daha kötü olacağım..
Bugün orada alınması gereken çok dersler vardı aslında bugün iyiysek yarın neolacağımız asla belli değil.
Kazen ve Curly aslan gibi yüreğiniz var sizleri tebrik ediyorum ....
Yok zaten fotoğraf makinesinin biri kızımda biri de ozgurdudeydi, ozgurdunun çektklerini görünce dedim hepimizi banlayacak sayendeeklemem zaten kazen de bilir :13:
Yok zaten fotoğraf makinesinin biri kızımda biri de ozgurdudeydi, ozgurdunun çektklerini görünce dedim hepimizi banlayacak sayendeeklemem zaten kazen de bilir :13:
off tutmayın aglıycam
emeği geçen herkese içten teşekkür ederim..
ufacık bi tebessüm,hal hatır sormak bile onlar için ne kadar önemli bir şey..
bayram üstü çok hayırlı bir iş olmuş gerçekten
keşke bayramda gitseydik.Bu arada biz istediğimiz zaman öncede izin almadan oraya gidebiliyormuyuz.
Teyze dedi ya benim içim ağlıyor kızım diye
gidliyor tabi en kısa zamanda tekrar gidelim bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?