sözümüzü tamamladık

İçim Çıktı ağlamaktan o videoyu izleyince böyle olaylarda çok duygusalım
ah bu taşınma işi gelmeyi çok isterdim ama beni sakinleştirmezdiniz heraldee bi köşede zırlardım bi başıma:84:
çok etkiliyo beni böyle olaylar hepinizin ayaklarına sağlık o yiyecekleri yapan taşıyan elleri öpmek gerekir inanın çok duygulandım ben ya

öhöm öhöm saygılar kazen

Oraya en kısa zamanda gitmem lazım.Atlet ve çorap götüreceğim.:2: kalliste ablacım okadar iyi düşünmüş ki çoraplar almış hediye kalmayınca dağıttı çoraba bile o kadar sevindiler ki.

İlk karşılaştığım bir ortamda biraz tedirgin olurum ben ama bu buluşmada hiç böyle hisettmedim
Herkese tekrar teşekkür ederim .Bu güzel organizasyona vesile oldukları için sonradan geldim yetiştim çok şükür ama sizleri tanıdım sizlerin sayesinde iyi bir iş yaptım çok teşekkür ederim

Orası gerçekten o kadar farklı ki kızlar başka bir dünya gibi etrafta bir sürü anında beliriyor burayada gel onlar yatalak sizleri göremiyorlar yemek falan değil sadece sizleri görmek istiyorlar

Bir diğeri şu karşıyada gidin orda erkekler bölümü ve hepsi yatalak biz yedik onlarda yesin

Rabbim kimseyi düşürrmesin ama orda herşey gerçekten çok farklı

Video güzel olmuş cidden, fon da duygusal.. O insanların gözlerini yakından görmek neler yaşamışlar neler görmüşler düşüncesi oluşturuyor insanda..:97:

içinde kazen ve curly olmasın
çünkü çaktırmadan editliyo bilesin

Yok zaten fotoğraf makinesinin biri kızımda biri de ozgurdudeydi, ozgurdunun çektklerini görünce dedim hepimizi banlayacak sayende eklemem zaten kazen de bilir :13:

cok duygulandim ya, o kadar hayirli bi is yapmisiniz ki....
keske bu organisasyonun bi parcasi olabilseydim

Evet banada yatalak erkeklere gidin dediler.Gittim yatalak deyince yaşlı yatakta yatan diye düşündüm.Gördüklerimi buraya yazmayacağım.:2::2::2:

Teyze dedi ya benim içim ağlıyor kızım diye

Yok zaten fotoğraf makinesinin biri kızımda biri de ozgurdudeydi, ozgurdunun çektklerini görünce dedim hepimizi banlayacak sayende eklemem zaten kazen de bilir :13:

biz ekledik vallahi kazende editledi çaktırmadan
ilk görenler şanslı oldu
ama bana deşifre edebilirsin demişti

off tutmayın aglıycam

emeği geçen herkese içten teşekkür ederim..
ufacık bi tebessüm,hal hatır sormak bile onlar için ne kadar önemli bir şey..
bayram üstü çok hayırlı bir iş olmuş gerçekten

keşke bayramda gitseydik.Bu arada biz istediğimiz zaman öncede izin almadan oraya gidebiliyormuyuz.

çok duygulandım allah hepinizden razı olsun çok güzel bir şey yapmışsınız keşke orda olsaydım da gelebilseydim

mükemmel bir organizasyon olmuş tebrikler

Eylülüm seni görmedik biz yaa ya da ben mi göremedim .. ay üzüldüm şimdi..

Arkadaşlar çekilen fotoğraflar için sordular hep bizim fotoğraflarımızı ne yapacaksınız siz gazetecimisiniz diye soranlar bile oldu, bir çok arkadaşımız var isteyipte buraya gelemeyen onlara göstereceğiz dedik öyle sevindiler ki, bir daha ki sefere sizi de bekliyorlar :)

Ozgurum evet ya çamaşır olayı beni de çok üzdü, ah arkadaşlar görmeniz gerekirdi anlatılır gibi değil...çamaşır ihtiyaçları cidden çok fazla bunu çok kişi dile getirdi, amcalar çorap istediler götürdüklerimiz yetmedi tabi ki bende şimdi eskişehirde kalan kızlarımı aradım anlattım anne ilk fırsatta biz de gelelim bir daha gidin diyorlar ablam öyle canaze var diye gelemedi ama ilk fırsatta diyor yani bir daha organize edelim lütfen zaten bir ay sonra tekrar gelin diye istekte bulundular teyzemizin biri bayramdan hemen sonra bekliyorum gelin diye diye bir halde kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…