sözümüzü tamamladık

Yok kınamak ne haddime ...Tabiki kınamıyorum sadece gizli kaldığı zaman daha anlamlı olacağını düşünüyorum .
Bundan sonrakilerde gizli olması taktirinde bende katılacağımı belirttim hatta.

Benim okuduğum mesaj az önce ki alıntıda var, ben de varım dememiştiniz sonradan değiştirdiniz mesajınızı ama üzgünüm ki gizli olması halinde diyorsanız size uymayacaktır çünkü biz haftalarca yazışıyoruz herkes kimin ne yaptığını biliyor, keşke siz de özel mesaj ile katılmak istediğinizi bildirseydiniz biz de başkaları da da niyetinizi anlamasaydık..

Kazen konuya dönersek şimdi elimizde bir öğrenci listesi var, biz bu öğrencilerin eksiklerini mi karşılamaya çalışacağız ne yapacağız uykumuzu huzurlu uyumamızı sağla lütfen açıklama yap...ya da uyku kalmasın sabaha kadar ne yapabilirim diye düşünelim, ama her iki halde de açıklama yapmalısın ki üretelim...

Son düzenleme:

Ne niyetini ?
Yanlış anlaşıldım sanırım.Yapılan taktire şayan.Bunu daha evvelki mesajlarımda da belirttim.Öyle düşünmeseydim neden yazayım ki bunu buraya.
Yapılan çok ama çok güzel.Bundan bahsetmiyorum ki ben.
Sadece sürekli güncellenmesinden bahsettim .Buluşmadan sonraki güncellemelerden.
Her neyse konuyu dağıtmayayım ben daha fazla.
Tekrar belirteyim niyetim yanlış anlaşıldıysa kusura bakılmasın

Yok kınamak ne haddime ...Tabiki kınamıyorum sadece gizli kaldığı zaman daha anlamlı olacağını düşünüyorum .
Bundan sonrakilerde gizli olması taktirinde bende katılacağımı belirttim hatta.

resimlere girmezseniz gizli kalmış olursunuz kardeşim
şimdi ben gidemedim ama adım adım izledim mesajlarla resimlerle
bundanda çok paye çıkardım kendimce
bundan kimin ne beklentisi olurki sonuçta karlı çıkan yalnız yaşlılar değilmi
gizlenirse böyle bir yerin varlığından haberi olanlar olsa bile ziyaret şartlarını yaşlıların ihtiyaçlarını öğrenemezdikki
faydalı olan herşey duyurulmalıdır bence

Burda kalmışdık.Kıyafetler falan alırız artık boya kalemleri ooo

Burda kalmışdık.Kıyafetler falan alırız artık boya kalemleri ooo

Elifim kırtasiye eksikleri çoktur, kıyafetleri de öyle...

Okul öncesi sınıfı varmış, oyuncak, kırtasiye..

Büyük öğrencilere test kitapları...

600 700 kişi içinde hediye dağıtımı yapabiliriz bence.. yani kk kadar büyük bir sitede bunu sağlayacak kadar gönüllü yardımsever arkadaşların olduğuna inanıyorum... iyi bir organizasyon olmamız şartıyla tabi..tüm konulardada niyetimizi duyurunca herkesin katılcağını düşünüyoum.. resimler iyki paylaşıldı ben ve diğer gidemeyen arkadaşlarımız büyük pay çıkardı eminim...

Evet sadece çorap ve çamaşır olarak düşünürsek tabi ki yapabiliriz..

Konular karışmaya başladı

Gitmeyen fenerli olsun...
Ben gitmessem fenerli olurum. Peki gidersem Eymen GALATASARY' lı olacak mı?

Eymen'i babasından gizli galatasaraylı yaparız yardım etmeye niyetli fenerli arkadaşlarımız varsa sayenizde vazgeçecekler:86:

Neyse ki 3 kızımda GS :81: gitmezsek ben kabul ediyorum hepsi dönsün fenerenasıl olsa babamız Trabzonsporlu

okulun nerede olduğunu bir söyleseniz
gelmeyiçok isterim gelemzsem bile katkıda bulunmak isterim

Ben bu okulun nerde olduğunu bilmiyorum.
Kazen ve Kendi adıma, eğer böyle bir iş yapacaksak okul öncesi cocuklarına alınacak bütün oyuncakları karşılamayı üstleniyorum.

okulun nerede olduğunu bir söyleseniz
gelmeyiçok isterim gelemzsem bile katkıda bulunmak isterim

İsimlere bakılırsa okul doğu illerimizden birinde gibi geldi bana sanırım curly ve kazen gidecekler zaten birbirlerine soruyorlar bizimle gelen var mı demiyorlar ki:86:

Siz iki kardeş oyuncakları üstleniyorsunuz bize de kapılar ve duvarlar mı kalıyor :)

Kazen lütfen eksik listesi istiyoruz...

ya her halükarda biz gidemeyiz doğuda büyük ihtimalle kim okadar uzağa gidebilirki
farzedelim diyarbakırda vanda muşta siirtte nasıl gidicez kendi adıma söylüyorum tabi bunu
ama bir şeyler almak için görev paylaşımı yapılırsa o başka

İLk aklıma onlar geldi.
KIş için yakacak olabilir, giyim kuşam olabilir, kırtasiye olabilir, kitap olabilir, eğitim setleri olabilir, kullanmadığıımz eski bilgisayarlar olabilir, eminim ki yapılacak çok şey vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…