Söz Kesimi sözümüzden detaylar

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
selam kızlar..
3 yıllık ilişkimizi "sözlümün" ocakta evlenme teklifi etmesiyle beraber taçlandırmak istedik.
veee cumartesi günü sözümüz oldu

ben heyecandan bütün gece uyuyamadım neredeyse haliylede sabahın köründe uyandım kahvaltı ve evdeki son hazırlıkları yapıp öğlen 1 de kuaförün yolunu tuttuk arkadaşımla
kuafördeki işimiz 1 saati sürdü saçlarımı örgülü bi topuz yaptırdım ve french sürdürdüm. manikürü risk alıp son dakikaya bırakmadan 2 gün önce hallettirmiştim. iyiki de öyle yapmışım randevulu olmama rağmen kuaför bana çok zor zaman ayırdı o sırada sözlümde çiçek ve çikolatayı halletti. ben evlenme teklifinde kırmızı gül buketi verdiği için bunların pembe olmasını istedim. gondolu ise ilerde kullanmam için kayınvalidem benm zevkime bıraktı tamamen haliyle sözlümde baya bi fotoğraf atarak seçim yapmamı sağladı
her Neyse kuaförden Bizi babam aldı ve evin yolunu tuttuk. biz eve gittiğimizde pastam gelmişti
beklediğimden bile güzel bi pastayla karşılaştım
arkadaşım makyajımı yaptı ve hazırlandım tamamen. yavaş yavaş bi kaç arkadaşım gelmeye başladı ve biz fotoğraf çekildik bol bol
2 saat sonra erkek tarafı geldi ama heyecandan bayılacaktık neredeyse sözlüm ve ben
hazırlıklarımızı çok beğendiklerini söylediler yaklaşık 40 kişi vardı sözümüzde..
daha sonra oturuldu sohbet muhabbet derken biz kahveyi ne zaman yapmamız gerektiğine karar vermeye çalışıyorduk. kayınvalidem önce istensin sonra kahve olsun diyince biz hemen içeri geçtik. ben sözlümün yanına oturdum ve babası beni babamdan istedi. isterken "kızınızı demiyorum kızımızı oğlumuza istiyoruz dedi" babamda biz gençlerin yanındayız bizim artık oğlumuz oldu dedi hayırlı olsun dediler ve biz ellerini öpmeye başladık sonra kahveleri getirdik hemen. kahveyi çaydanlıkta yaptık bu sefer tabii ki sözlümün tuzlu kahvesini de hazırladım ama çook azcık koydumki hemencik içsin diye
kahveler içildikten sonra eniştesi yüzüklerimizi taktı güzel bir konuşma yaparak yüzükler kesildikten sonra yine sadece anne ve babalarımızın ellerini öptük pastamızı kestik ve sözlüm hala babamdan çok çekindiği için çok komikti bana pastayı yediremedi bi türlü babamın bakmadığı sırada ağzıma kocaman bi pasta tıktı resmen 10 saat yutmaya çalıştım pastamı açık büfe olarak hazırladığımız ikramları aldı herkes o sırada ssohbet muhabbet fotoğraf çekilme derken çok keyifli zaman geçirdik. sözlümü oturma odasına götürdük ancak orada gençlerle bişeyler yiyebildi heyecandan ve babamın karşısında çekindiğinden dolayı bi türlü bişey yiyememişti
sözlüm o kadar hayran hayran bakıyordu ki.. sana görücü olarak gelmiş olsam direk aşık olurdum dedi sürekli iltifat etti
böyle heyecanları sevdiğinle yaşamak kurduğun hayale adım atmak gerçekten çok bambaşka bir duyguymuş.. Allah isteyen herkese daha güzelini yaşatsın inşallah darısı isteyen bütün bekarların başına olsun

Son düzenleme:
maşallah pek güzelsiniz
tüm detayları ilgiyle takip ettim, bikaç hafta içinde bana da lazım olacak inşallah özellikle pasta ve çiçekler müthiş

maşallah pek güzelsiniz
tüm detayları ilgiyle takip ettim, bikaç hafta içinde bana da lazım olacak inşallah özellikle pasta ve çiçekler müthiş
çok teşekkür ederim canımm. darısı en kısa zamanda başına olsun diyim o zaman pastamı ben de çok sevdim. eğer ankaradaysan tavsiye ederim. çiçeklerde baya büyük ama çok hoşuma gitti benimde. daha güzelleri senin olsun inşallah

Sözümüz olduuuu sıra nişan ve düğündeee hayırlısı olsun canım beniim inşallah çoook çook mutlu ol (Bende olayım)
Herşey çok güzel sürekli hesabımdan takip ettim ne zaman foto koyucan diye :) Annem ve ablamda çok beğendiler bir ömür mutlu olun inşallah

ay bayıldıııııımmm
heşey cok güzel olmuş gercekten rabbim bizede nasip etsin ayrıntılarıda gördm hepsini not alıyorm en kısa zamanda özel mesajlar sorcam

Özel sorma bende göreyim

o tepsinin arkasında duran ahşap yazı nerden geldi sonra o çuklat sadece söz aksamı mı alındı sonracıkmınaaa o kağıt süslerde gözümden kaçmadı onlar nerden alındı
rabbim mutlu mesut etsin evlenmeyide nasip etsin en kötü gününüz böyle olsun inşallaaahhhhh Allah Allaaahh

oryamm canım arkadaşım benimmm.. facebookta olayı biraz abarttım tabii ki
anneni ve ablanıda öpüyorumm darısı nişana düğüne veee senin düğününeeee

ay bayıldıııııımmm
heşey cok güzel olmuş gercekten rabbim bizede nasip etsin ayrıntılarıda gördm hepsini not alıyorm en kısa zamanda özel mesajlar sorcam
çok teşekkür ederim fıstıkk darısı ennn kısa zamanda sana olsunnnn

sıra sıra cevaplayım
ahşap isimliği kendim çizip instagramda bi hesaba kesimini ve boyamasını yaptırdım canım
çikolatayı isteme söz olduğu için isteme çikolatası onlar getirdi yani. nişan söz birarada yapanlarda alıyor galiba ama biz bidaha almıcaz tabiki
kağıt ponponları eminönünden 3 tanesini 10 tl ye aldım
diğer şeyleri zaten biliyodun tepsileri lokumları hediyelikleri kendim yaptımmm
amin cnaım benim darısı ve daha güzeli senin olsun inşallah.

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin ne güzel olmuşsun

şu baş harfleriniz (T&O) isimli aynayı ve söz hediyeliklerini nerden aldın

oryamm canım arkadaşım benimmm.. facebookta olayı biraz abarttım tabii ki
anneni ve ablanıda öpüyorumm darısı nişana düğüne veee senin düğününeeee

Ohhh oh olsuun iyi yapmışsın canım benim ,Amiiin inşallah mutlu olalım hepimiz

ahh keşke ankarada olsam ama nerdeee
pasta konusunda kararsızım ben, annem tek kişilik pastalar yaptıralım küçük göstermelik bişey kesersiniz istiyorsanız diyor, o da milleti kandırmak gibi. bakbiz güzel pasta yiyoruz siz alın tek kişilik yiyin dermişim gibi olacak, istemiyorum o yüzden. buralarda da araştırmam lazım nerde yaptırabilirim diye. 1 ay içinde istemem olacak benim adamla kavga etmekten ilerleyemiyoruz ki
baş harflerinizin olduğu şeyi de çok beğendim, ayıp olmazsa onu nerden aldığını öğrenebilir miyim?

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin ne güzel olmuşsun

şu baş harfleriniz (T&O) isimli aynayı ve söz hediyeliklerini nerden aldın
canım hediyelikleri kendim yaptım harfleri kestirdim aynacıya..

bir de yüzük olarak ne taktınız sadece sana tektaş mı
gümüş alynas aldık biz tektaşı teklifte takmıştı zaten kuzum nişana bi kaç ay var hatıra kalır dedik hem
amiiinnnn canım aminnn ay pek beğendim valla

ayy teşekkür ederim canımm

canım bi araştır pastayı bence böyle bişey daha şık olur. zaten doğru düzgn kimse yemiyo pasta yarısındn fazlası kaldı bizimkisinde

canım bi araştır pastayı bence böyle bişey daha şık olur. zaten doğru düzgn kimse yemiyo pasta yarısındn fazlası kaldı bizimkisinde

illa kalır o ya yapacak bişey yok ona. ama şeklini çok beğendim bi araştırayım bakayım var mı burda
baş harflerinizin olduğu metal rengi şeyi nerden aldın canım onu da sorabilir miyim? öyle bişey araştırıyorum ben de hem nişanda kullanmak hem de daha sonra evimizde kullanmak için ama hala bulamadm

onu bi aynacıda yaptırdım canım yüzük yükselticilerini yaptırırken işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…