- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
teşekkür ederim cnaımm bulamazsan yardımcı olurum yaz yine sen bi kaç hesap biliyorum uygun fiyatlı yapan instagramfa fln =)aaa evet bak çok mantıklıymış otepsiye ayna kestirirken bi araştırayım bakayım onu da zevkine sağlık
Herşey çok güzel aaa evet bak çok mantıklıymış otepsiye ayna kestirirken bi araştırayım bakayım onu da zevkine sağlık
tepsiyi hazır alıp gönlümce kendim yapmak istiyorum ben, ortasına ayna kestirmek için bi yerlere gidecem mutlaka, eer onlar yapamazsa rahatsız ederim seni artıkteşekkür ederim cnaımm bulamazsan yardımcı olurum yaz yine sen bi kaç hesap biliyorum uygun fiyatlı yapan instagramfa fln =)
Herşey çok güzel hayırlı olsun :) hediyelikleri nasıl yaptın
Ay sana mı yazmışımtepsiyi hazır alıp gönlümce kendim yapmak istiyorum ben, ortasına ayna kestirmek için bi yerlere gidecem mutlaka, eer onlar yapamazsa rahatsız ederim seni artık
tasarimcibayan sana somuşlar bu soruyu
minik kahve kavanozları aldım eminönünden çiçekler slikonlu tabanca işimi gördü canım etiketleri d ekendim tasarladım işteHerşey çok güzel hayırlı olsun :) hediyelikleri nasıl yaptın
çerçeveciler kesiyor aynayı zatentepsiyi hazır alıp gönlümce kendim yapmak istiyorum ben, ortasına ayna kestirmek için bi yerlere gidecem mutlaka, eer onlar yapamazsa rahatsız ederim seni artık
tasarimcibayan sana somuşlar bu soruyu
amiin canım inşallah darısı başına olsun albümde daha çok fotoğraf var bakabilirsinÇok güzel olmuş canım hayırlı olsunDarısı başıma
herşey çok cici olamuş mutluluklar dilerim canım Allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah
Çok teşekkür ederim.. Ben de detaycıyım ama bu özelliğimi seviyorum. Allah herkesin gönlüne göre versinAllah tamamına erdirsin.Özel günlerine böyle özenen insanlar görünce hoşuma gidiyor. Ben de hem sözde hem nişanda,nikahta çok özenmiştim iyi ki de öyle yapmışım diyeceksin. Aman ne gereği var diyenler de olmuştur onları hiç dinleme nasıl istiyorsan öyle yap içinde ukde kalmasın. Mutluluklar...
canım burdan kaldırdım ama albümde var bakabilirsinresimleri göremedim neden kaldırdınız bize de fikir olurdu