- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
Allah hesabını sorar sen canını sıkma ,
herseyın bı bedelı vardır
tek dileğim bu rabbim çok büyük ben sözlüme asla ah etmem ama rabbim görüyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hesabını sorar sen canını sıkma ,
herseyın bı bedelı vardır
Bende öyle düşünmüştüm kesinlikle bahane ediyor yeterki kendisinin istediği olsun.. en sevmediğim insan tipi işte..kadın fotografı bahane edıyor bence ,
boyle bı sacmalık olabılırmı
Canım sen seviyosun hiç bişey demiyorum sevgine saygım var.. o çocuğun ailesi senin sevgini burnundan getirir nereden sevdim bu adamı dedirtir adama.. aslında yol yakınken görmüş oldun bazı şeyleri.. temiz kalplisin belli ki Rabbim mutsuz bi evlilik yapmanı istemedi.. böyle düşün sevdiğin insanda elini masaya vurup benim dediğim olucak diyemedikten sonra ben bittim artık bunaldım diyip zoru görüp kaçarsa bu iş olmaz zaten aramasın bırak seni sevse bırakmazdı annesinin lafına bakıpta..zaten sözlüm oldum olası istemedi orda oturmak bu çocuk evinden kurtulmak için askere kaçmış bir çocuk ama erzurumluklar saygı başka onlarda ve çok saygılıydı aileisne bu çok güzel bişey tabıkı ama aileler neden susmaz neden araya girer annem hasta olmasın dedin bitirdin baban hasta ev ameliyat olucak allhın işi bizi aramadılar hiç konuyla ilgili benim babamda aradı saydrdı ve eruzurumluya kız vermezdim ben demesini benim sözlüm duymuş 4 gündür evde olan çocuk bu laftan snra nıkah tarhını iptal etti işe gitmiyor evde kimseyle konuşmuyor bişey anlatmıyor telefon kullanmıyor ben çok özledim burnumda tütüyor ağlamadığım günüm gecem yok
Bende öyle düşünmüştüm kesinlikle bahane ediyor yeterki kendisinin istediği olsun.. en sevmediğim insan tipi işte..
Canım sen seviyosun hiç bişey demiyorum sevgine saygım var.. o çocuğun ailesi senin sevgini burnundan getirir nereden sevdim bu adamı dedirtir adama.. aslında yol yakınken görmüş oldun bazı şeyleri.. temiz kalplisin belli ki Rabbim mutsuz bi evlilik yapmanı istemedi.. böyle düşün sevdiğin insanda elini masaya vurup benim dediğim olucak diyemedikten sonra ben bittim artık bunaldım diyip zoru görüp kaçarsa bu iş olmaz zaten aramasın bırak seni sevse bırakmazdı zaten annesinin lafına bakıpta..
Canım harab etme kendini bukadar ne evlilikler ne emekler heba olup bitiyor.. Rabbimin bi bildiği vardır elbet olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir iyi ki olmamış dersin diye bi laf var..ŞİMDİ NE YAPICAM BİLMİYORUM ONSUZ EKSİĞİM YARIMIM ÖZLÜYORUM YNİ ANLATILMAZ Kİ BU ACI RESMEN İLAÇ BİLE İÇTİM ÖLMEYİ İSTEDİM ONDAN ÖTEM YOK DEDİM NASIL ATLATICAM YADA NASIL KAZANICAM HİÇ BİLMİYORUM
Sorar tabiki sormazmı hiç bişey hesapsız cezasız kalmaz Rabbim görüyor herşeyi..TABİ onlarda gelin başkaymış iyi tamam de bende genç bi kızım seninde kızların var allah sormaz mı kocan hasta hiç mi düüşünmüyorsun neler ettim neler görüyorum diye
Evet korktu ama annesinin numaralarını çözememiş hala demekki yanlış yaptı.. Sen sakın arama bu saatten sonra beraber olsanız bile eskisi gibide olmaz hiç bişey bunuda düşün baksana ailene karşı bile saygısızlık etmişler resmen arayıp sormamakla.. Baban çok doğru yapmış helal olsun.. Her baba kızının iyiliğini ister zaten senin ailen ne düşünüyor bu konuda?1 hafta oldu ne gördüm ne sesini duydum telefon kullanmıyor zten arkadaşkende çabuk bunalıma giren biriydi herşeye aşırı kafa yorardı üstüne çekerdi ama bir kerede kendin için yaşa be bırak aileni korktu işte bişey olursa anneme bneden olmasın asla diye ama beni göz ardı etti
Canım harab etme kendini bukadar ne evlilikler ne emekler heba olup bitiyor.. Rabbimin bi bildiği vardır elbet olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir iyi ki olmamış dersin diye bi laf var..
Sorar tabiki sormazmı hiç bişey hesapsız cezasız kalmaz Rabbim görüyor herşeyi..
Evet korktu ama annesinin numaralarını çözememiş hala demekki yanlış yaptı.. Sen sakın arama bu saatten sonra beraber olsanız bile eskisi gibide olmaz hiç bişey bunuda düşün baksana ailene karşı bile saygısızlık etmişler resmen arayıp sormamakla.. Baban çok doğru yapmış helal olsun.. Her baba kızının iyiliğini ister zaten senin ailen ne düşünüyor bu konuda?
soyle dusun en kucuk bı sorunu cozemeyıp telefonlarını kapatan bı ınsanla evlensen , annesı sorun cıkardıgında senı her defasında goz ardı edecek kaldırabılırmısın bunu hayırlısı boyleymıs de onune bak bosvertek dileğim bu rabbim çok büyük ben sözlüme asla ah etmem ama rabbim görüyor..
Anneme bişey olmasın sebebi ben olmiyim diyosa en başından senin günahına girmiycekti bu adam.. senin hiç bi suçun yok canım suç onda ve annesinde.. inandıramamış mış neyi inandırmaya çalışıyor ki olmayan bişeyi mi.. hey allahım yaa şöyle genişçe bi düşünüyorumda tamamen bahane bulmuşlar kendilerine resmen.. ne cimri ne düşüncesiz insanlar ya.. boşver canım sen hiç üzülme herkes hakettiğini bulur..
soyle dusun en kucuk bı sorunu cozemeyıp telefonlarını kapatan bı ınsanla evlensen , annesı sorun cıkardıgında senı her defasında goz ardı edecek kaldırabılırmısın bunu hayırlısı boyleymıs de onune bak bosver
öncelikle Allah yardımcınız olsun. ama siz bir hata etmişsiniz. hayatınızın merkezine kendinizi değil onu koymuşsunuz. o yüzden bu sıkıntıları çekiyorsunuz şu an. artık yeni bir sayfa açın ,bencillik değil bu ,önce kendinizi düşünmeniz ,değer vermeniz gerek. ve sonrasında dua edin sizin için hayırlısını isteyin. belki hayırlı değil nerden bileceksiniz. o yüzden sakinleşin,kafanızı başka şeylerle oyalayın. son bir not,kesin ayrılık olduysa şehir, iş,anılar hepsini değiştirebiliyorsanız değiştirinve yeniden başlayın. korkmayın bunlardan daha ağırları vardır onları düşünün. Allah yardımcınız olsun inşallah.ŞİMDİ NE YAPICAM BİLMİYORUM ONSUZ EKSİĞİM YARIMIM ÖZLÜYORUM YNİ ANLATILMAZ Kİ BU ACI RESMEN İLAÇ BİLE İÇTİM ÖLMEYİ İSTEDİM ONDAN ÖTEM YOK DEDİM NASIL ATLATICAM YADA NASIL KAZANICAM HİÇ BİLMİYORUM
Benzer şeyleri bende yaşadım.. Uzun yıllar sonra evlendik. Kaynananın ısrarıyla hemde :) siz ayrılmazsınız , evlenin mutlu olun diyerek çok hızlı bi süreçte evlendirdi bizi..
Biraz sakin olmaya çalış. Daha çok yeni konu. Ben bir annenin evladına acı çektirmek isteyeceğini sanmıyorum. Ayrı kaldığınızda oğlundaki Değişikliği görecektir. Biraz sabır cnm.. Allah hayırlısını versin. Dua edeceğim senin için.
öncelikle Allah yardımcınız olsun. ama siz bir hata etmişsiniz. hayatınızın merkezine kendinizi değil onu koymuşsunuz. o yüzden bu sıkıntıları çekiyorsunuz şu an. artık yeni bir sayfa açın ,bencillik değil bu ,önce kendinizi düşünmeniz ,değer vermeniz gerek. ve sonrasında dua edin sizin için hayırlısını isteyin. belki hayırlı değil nerden bileceksiniz. o yüzden sakinleşin,kafanızı başka şeylerle oyalayın. son bir not,kesin ayrılık olduysa şehir, iş,anılar hepsini değiştirebiliyorsanız değiştirinve yeniden başlayın. korkmayın bunlardan daha ağırları vardır onları düşünün. Allah yardımcınız olsun inşallah.
bunları yazabiliyorsanız hala o güçtesinizdir . sadece farkında değilsinizdir. lütfen bakın hepimiz üzüldük size. ama bunu yaşayacak ne ilk ne son kişisiniz. dilerim hakkınızda hayırlısı olsun . başka birşey yazamayacağım ama dediklerimi yaparsanız kaliteli bir hayat yaşayan siz olacaksınız. hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun.yüzüğü hala bende verilmedi ikimiz anlaşamayıp ayrılsak evet kesin bir karar diyebilirdim ama annesinin bu ahlleri sözlümün kuruntuları herşeyi üzerine çekmesi vs bu duruma getirdi elbet ağırları vardır ama ben kaldıramıyorum o güçte değilim