Sözlümün Yanındaki Kız :(

iyi de o kızla görene kadar sönen şey adı neyse artık şimdi alevlendiyse bu kesinlikle aşk sevgi falan olamaz...bu düpedüz kabullenmeme,kıskançlık, ne bileyim böyle şeyler..afedersin ama söz diyorsun hangi söz??çoktan bitmiş gitmiş işte,,sana düşkün olsaydı günde en az bir kez arardı,mesaj atardı çağrı bırakırdı,özel numara falan.. hiiiiç kendini kötü hissetme böyle davranıyorsa yol vereceksin ki zarar görme.. Bu sana bir işaret..Allah büyük işte.. anlaması sana kalmışşş

üzülmeni istemem ama sözlün seni bitirmiş kafasında...
bunun o kızla alakası yok 2 ayda 1 kere aramasına dayanarak söyledim

Canım o kızla aralarında birşey olup olmamasını geçtim. 2 aydır görüşmemek ne demek ya?
İnsan sevdiğiyle 2 ay hiç konuşmadan nasıl yapar? Bence karşılıklı oturup bu duruma bir açıklık getirmeniz gerekiyor...

canım benım ne olur üzülme öncelikle kafanı topla ve düşün bu çoçuk ne oldu da sana el kaldırmaya kalktı tabiki tasvır etmıyorum bu olayı çünkü aynı hakarete bende maruz kaldım nışanlıyken herneyse senden soguma ihtimali de var lütfen başka şeylerle ugraş sende onu kıskandır hıç takma görmemezlikten gel kendıne bakım yap çok guzel ol gözünü senden alamasın sende arkadaşlarınla görüş kıskandır onu :)​

Bence onları kıskandığın için aşkın depreşmiş olabilir gerçi aşk bile sayılmaz bu...Sana daha şimdiden el kaldıran evlenince kaldırmaz mı

seni tercih etmedi gibi düşünüp üzülüyosun ama bittiyse bitmiştir. son konuşmayı yapıp netleştir.
atarsanda hiç bakma o tarafa.. kafandan sildiysen zaten bir sebebi vardır. aşk filna gelip geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…