- Konu Sahibi dertli_simge
-
aralık son haftası diyorsunuz..yani 2 ayda 1 kez aramış sizi..
sizce bu söz olayı hala devam ediyor mu :26:
Canım aylardır görüşmüyorsunuz ve sadece 1 keremi aradı? el kaldırmakta ne demek ya. Bence yol yakınken bu işten vazgeç ki zaten çocuk senden vazgeçmiş. Kendini ezdirme canım bırak giden gitsin kimseye muhtaç değilsin kimsede aşktan ölmez kendini düşün
canım sozun tamamen bıtmesı demek ,
ıkı aılenın oturup da karar alması demek degıldır kı .
sız zaten kavga edıp ayrılmıssınız .sızın aıleyı bılemem ama
bellı kı karsı tarafın aılesı yuz yuze gelıp oturup karar almaya bıle gerek duymadan
bıtırmısler bu ısı zaten .
sız zaten ayrılmıssınız cnm .
buna ınanmayan sızsınız.sız hala kendınız sozlu sanıyorsunuz sanırım
canım onları gördüğüm günden beri çok kötüyüm yaaşkım bitti sanıyodum öyle bi depreşti ki yeniden inanamıyorum buna o kızla aralarında bişey olursa ben nasıl dayanırım buna ya?
bir de karşımdaki işyerinde çalışıyorhergün görücem kaçarı yok ya
canım onları gördüğüm günden beri çok kötüyüm yaaşkım bitti sanıyodum öyle bi depreşti ki yeniden inanamıyorum buna o kızla aralarında bişey olursa ben nasıl dayanırım buna ya?
bir de karşımdaki işyerinde çalışıyorhergün görücem kaçarı yok ya
ya canım benim ailem de sezinliyor aslında. esasında ailem de sözlümden soğudu, sözlümün bir hareketi ailemi soğuttu. ailem bana "evlenecek sensin, kararına karışmayız" diyorlar yani onların da eskisi gibi mutluluğu kalmadı sözlümün bir hareketi oldu ve ailem çok kızmıştı.
canım sana el kaldırması çok kötü bir durum. önceden bu durum yokmuydu? Allah korusun şimdi el kaldıran ilerde vurabilir de.
ne zamandır tanıyorsun sözlünü? bi de hatalı olduğu halde seni ısrarla araması gerekirdi. ama bir kere aramış sadece. kızı evine bırakması bende biraz şüphe oluşturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?