Sözlümün Yanındaki Kız :(

dertli_simge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
116
32
48
Ankara
kızlar merhaba, allah aşkına bana bir yol gösterin

daha önce sözlümle ilgili konum var ama şöyle özetleyeyim: aralık son haftasından beri sözlümle konuşmuyoruz. nedenleri sözlümün askerden geldikten sonra değişmesi, çok sık kavga çıkması, hakaretler etmesi ve kavgalarda vurmamakla birlikte bana el kaldırarak beni korkutması ve benim ondan soğumam... aralık son haftasında bir kavga daha etmiştik, ve ben o sinirle yüzüğü fırlatmıştım ve o günden beriye hiç konuşmadık. Aslında 1 defa aradı beni ama ben telini açmamıştım çünkü sinirliydim çok.

şimdi teoride ayrıldık gibi ama ayrılık kendi aramızda, yani aileler düzeyinde ayrılık prosedürü olur ya sözde nişanda, bizde daha bu olmadı. bir de ayrılık sonunda iki taraf son bir defa oturur etraflıca konuşur ya, biz öle bir konuşma da yapmadık.. yani ayrılıktan ziyade ilişkiye ara verme gibi bi durum.

kızlar, sorun şu: şimdi benim sözlümün işyeri benim işyerimin tam karşısı. ve ben sözlümü ikidir yanında bir kızla görüyorum ya kötü bi şekilde görmedim, servis çıkışı servis beklerken bi taraftan sohbet ediyolardı. bu kız bildiğim ama pek hazzetmediğim biridir. sözlümün işyerinde de okuldan filan tanıdığım kişiler var. onlardan duydum: bi gün patronları fazla mesai yaptırmış. sözlüm de kızı evine kadar bırakmış

kızlar, ben onları ilk gördüğüm günden beridir kendimde değilim bi yandan diyorum ki sadece arkadaşlardır. sonuçta benim de işyerinden normal erkek ark.larım var. ben de onlarla sohbet ediyorum. ama sözlüm kızla konuşurken gülüyordu falan. ama bu da normal, ben de normal erkek ark.larımla konuşurken gülüyorumdur. ama yok, kendime teselli veremiyorum bir türlü. resmen içim kanıyor o günden beri. tamamen bitti bu iş demiştim, ama küllendiğini sandığım bu aşk aleve döndü tekrardan. o günden beri kendimde değilim ya resmen(( hiçbişe yapamıyorum, hiçbişe konsantre olamıyorum. ya aralarında bişe varsa diye düşünüp duruyorum. çok korkuyorum çok

kızlar benim yerimde olsanız napardınız???

not: ya bi de çok alakasız olcak ama söylemek istiyorum: bundan birkaç ay önce, yani sözlümle aramız gayet iyiyken, ben rüyamda sözlümle bu kız arasında yakınlık doğduğunu görmüştüm. onları beraber görünce bu rüyam aklıma geldi yine

Son düzenleme:
canım sana el kaldırması çok kötü bir durum. önceden bu durum yokmuydu? Allah korusun şimdi el kaldıran ilerde vurabilir de.
ne zamandır tanıyorsun sözlünü? bi de hatalı olduğu halde seni ısrarla araması gerekirdi. ama bir kere aramış sadece. kızı evine bırakması bende biraz şüphe oluşturdu.

aralık son haftası diyorsunuz..yani 2 ayda 1 kez aramış sizi..

sizce bu söz olayı hala devam ediyor mu :26:

canım sozun tamamen bıtmesı demek ,
ıkı aılenın oturup da karar alması demek degıldır kı .
sız zaten kavga edıp ayrılmıssınız .sızın aıleyı bılemem ama
bellı kı karsı tarafın aılesı yuz yuze gelıp oturup karar almaya bıle gerek duymadan
bıtırmısler bu ısı zaten .
sız zaten ayrılmıssınız cnm .
buna ınanmayan sızsınız.sız hala kendınız sozlu sanıyorsunuz sanırım

Son düzenleme:
Öncelikle kıskançlığın verdiği o duyguyla yanlış karar vermeyin sakın.

Bu kadar olumsuz tartışmalar yaşamışsınız ve size el kaldırmış. Sizi soğutmuş bile kendinden.

Önce buna bir karar verin; gerçekten sorumluluklarını bilecek iyi bir eş ve baba olur mu sevdiğinizden.

.....

Kızla gördünüz diye değil ama bu iş böyle sallantıda olmamalı.

O gunden sonra aramaması iyi olmamış, keşke uğraşsaymış.

Herneyse bu işi enineboyuna konuşmak için buluşun.

Muallakta kalması hem sizin için hem aileleriniz için hiç iyi değil.

Bu yüzden ya bitmeli ya da hayırlısıyla tekrar gözden geçirilmelidir.

Canım aylardır görüşmüyorsunuz ve sadece 1 keremi aradı? el kaldırmakta ne demek ya. Bence yol yakınken bu işten vazgeç ki zaten çocuk senden vazgeçmiş. Kendini ezdirme canım bırak giden gitsin kimseye muhtaç değilsin kimsede aşktan ölmez kendini düşün

Bu iş bitmiş malesef şekerim sende yeni ufuklara yelken açsan iyi ederin hem cinsin olarak acı konuşuyorum ama inan bana doğru olan bu

aralık son haftası diyorsunuz..yani 2 ayda 1 kez aramış sizi..

sizce bu söz olayı hala devam ediyor mu :26:

ya şöyle birşey olmuştu: bundan 2 hafta kadar önce ben ailemle kavga ettiğim için telefonumu kapatıp eve geç gitmiştim. annem meraklanıp sözlümü aramış, sözlüm de "biz bitirdik" filan dememiş hiç, anneme her zaman dediği gibi "annecim" diye hitap etmiş. demek ki o da hala bitirmedi.

canım onları gördüğüm günden beri çok kötüyüm ya aşkım bitti sanıyodum öyle bi depreşti ki yeniden inanamıyorum buna o kızla aralarında bişey olursa ben nasıl dayanırım buna ya?

bir de karşımdaki işyerinde çalışıyor hergün görücem kaçarı yok ya

ortada takı vs varsa aileler konusur .

kalıdkı sözmüş yüzügude vermısın.

ailesıne gıdıp yusugu attı ayrıldık deıyse ne dıye aılesı gelsınkı.

senın ailen demıyormu nold dıye sende ayrıldık dersın olur bıter aileler öle her ayrılıkta konusmaz canım.

ya canım benim ailem de sezinliyor aslında. esasında ailem de sözlümden soğudu, sözlümün bir hareketi ailemi soğuttu. ailem bana "evlenecek sensin, kararına karışmayız" diyorlar yani onların da eskisi gibi mutluluğu kalmadı sözlümün bir hareketi oldu ve ailem çok kızmıştı.

madem bu kadar dert ettın kendıne ara sozlunu sor bu kadar basıt
bıttımı bıtmedımı aıleme solıcem ona gore de

Bahsettiğin kızla aralarında bir şey olmasa bile bence ortada söz falan kalmamış. Koskoca 2 ay...

İnan seni çok iyi anlıyorum benimde 4 yıllı sevgilim bana böyle yapmıştı ama bizimi farklı nedenlerden şuan barıştık iyiyiz. Şuan çıldırmış durumda olduğunu biliyorum içine sindiremiyorsun hiç bir şeyi aklında hep neden sorusu var kendini kızla karşılaştırdığın bile oluyodr ama sana şunu demek istiyorum zamanla herşey okadar değişiyorki. acını tamamen unutursun arkadaşlarınla vakit geçirmeye bak yeni sosyal aktivitelere takıl kendini işine ver inan bana nasıl iyi geldiğini görüceksin ve ben bunamı bukadar üzülmüşüm diye gülüp geçiceksin. Gün olur devran döner bu dünyada kimse çektirdiklerinin karşılığını almadan ölmez ben buna inanıyorum

Son düzenleme:

İşte bu hissettiğiniz aşk depreşmesi değil-olmaması çok yüksek.

Kıskançlık, sizi aramaması, üzerinize düşmemesi, sizden başkasından hoşlanma endişesi v.s neden oluyor olabilir.

İyi düşünmeniz lazım; bu insan siz daha evlenmeden size el kaldıran bir adam.

ya kızlar aralarında bişey olursa ben buna kesinlikle dayanamam ihtimali bile bana bu kadar acı çektiriyorsa o zaman nolurum kimbilir (

bir de yakında şehir dışına geçici göreve gidicem 5-6 ay kadar. ya bu arada iyice ilerletirlerse samimiyeti??? kızla aynı departmanda çalışıyorlar

canım benım demek ıstedıgım ortada soz fılan yok .
2 ay ne demek cnm .hıc konusmadan bulusmadan soz mu kalır otada.
zaten kavga edıp ayrılmıssınız .sız ara verdıgınızı dusunuyorsunuz ama karsı taraf coktan bıtırmıs .
bence oncelıkle ''sozlum'' demekten vazgecın !

cnm biz üç yıldır beraberiz son bir yılında kötüye gitti işler yani askerlik olayı devreye girince. onun askerliği benim stresli dönemlerime denk geldi ve ben askerde ona yeterince destek olamadım, kavgalarda filan alttan almadım. sözlüm askerliği çok zor koşullarda yapmıştı ve ben onun üstüne gittim sanırım

askerden dönünce üstünkörü bir barış yaptık, olanları halının altına süpürdük ama biryerden patlak verdi işte askerden dönünce "sen bana askerde destek olmadın, benim gibi yapmadın" deyip duruyodu. ben daha önce 6 aylığına yurtdışına gitmiştim bir eğitim için, adapte olamamış zorluklar çekmiştim o hep alttan almıştı ve yanımda olmuştu. "benim sana yaptığımı sen bana yaptın mı" deyip durdu devamlı asker dönüşünde.

O seni aradığında açmadığın için senden telefon bekliyodur belkide. Bu kadar dert olduysa içine ara. Ayrılıp ayrılmadığınızı bi netleştirin.

Ama sana el kaldıran birinden sana hayır gelmez bence. Vurmamıştır o an ama vurmucağınında garantisi yok. İyi düşün taşın. Evlilik bu bir ömür onunla beraber olacak kadar güveniyor musun? Bence güvenmiyorsun. Eğer güvendiğin biri olsaydı o kızla ilişkisi olup olmadığını sorgulamazdın.

işyerlerimiz karşı karşıya dedin
birbirinizi görüyormusnuz?
sana bakıyor mu? yani 2 ay çok uzun bir süre
konuşmadan etmeden nasıl durur insan anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…