- Konu Sahibi dertli_simge
kızlar merhaba, allah aşkına bana bir yol gösterin ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
daha önce sözlümle ilgili konum var ama şöyle özetleyeyim: aralık son haftasından beri sözlümle konuşmuyoruz. nedenleri sözlümün askerden geldikten sonra değişmesi, çok sık kavga çıkması, hakaretler etmesi ve kavgalarda vurmamakla birlikte bana el kaldırarak beni korkutması ve benim ondan soğumam... aralık son haftasında bir kavga daha etmiştik, ve ben o sinirle yüzüğü fırlatmıştım ve o günden beriye hiç konuşmadık. Aslında 1 defa aradı beni ama ben telini açmamıştım çünkü sinirliydim çok.
şimdi teoride ayrıldık gibi ama ayrılık kendi aramızda, yani aileler düzeyinde ayrılık prosedürü olur ya sözde nişanda, bizde daha bu olmadı. bir de ayrılık sonunda iki taraf son bir defa oturur etraflıca konuşur ya, biz öle bir konuşma da yapmadık.. yani ayrılıktan ziyade ilişkiye ara verme gibi bi durum.
kızlar, sorun şu: şimdi benim sözlümün işyeri benim işyerimin tam karşısı. ve ben sözlümü ikidir yanında bir kızla görüyorum
ya kötü bi şekilde görmedim, servis çıkışı servis beklerken bi taraftan sohbet ediyolardı. bu kız bildiğim ama pek hazzetmediğim biridir. sözlümün işyerinde de okuldan filan tanıdığım kişiler var. onlardan duydum: bi gün patronları fazla mesai yaptırmış. sözlüm de kızı evine kadar bırakmış![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kızlar, ben onları ilk gördüğüm günden beridir kendimde değilim
bi yandan diyorum ki sadece arkadaşlardır. sonuçta benim de işyerinden normal erkek ark.larım var. ben de onlarla sohbet ediyorum. ama sözlüm kızla konuşurken gülüyordu falan. ama bu da normal, ben de normal erkek ark.larımla konuşurken gülüyorumdur. ama yok, kendime teselli veremiyorum bir türlü. resmen içim kanıyor o günden beri. tamamen bitti bu iş demiştim, ama küllendiğini sandığım bu aşk aleve döndü tekrardan. o günden beri kendimde değilim ya resmen
(( hiçbişe yapamıyorum, hiçbişe konsantre olamıyorum. ya aralarında bişe varsa diye düşünüp duruyorum. çok korkuyorum çok ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kızlar benim yerimde olsanız napardınız???
not: ya bi de çok alakasız olcak ama söylemek istiyorum: bundan birkaç ay önce, yani sözlümle aramız gayet iyiyken, ben rüyamda sözlümle bu kız arasında yakınlık doğduğunu görmüştüm. onları beraber görünce bu rüyam aklıma geldi yine![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
daha önce sözlümle ilgili konum var ama şöyle özetleyeyim: aralık son haftasından beri sözlümle konuşmuyoruz. nedenleri sözlümün askerden geldikten sonra değişmesi, çok sık kavga çıkması, hakaretler etmesi ve kavgalarda vurmamakla birlikte bana el kaldırarak beni korkutması ve benim ondan soğumam... aralık son haftasında bir kavga daha etmiştik, ve ben o sinirle yüzüğü fırlatmıştım ve o günden beriye hiç konuşmadık. Aslında 1 defa aradı beni ama ben telini açmamıştım çünkü sinirliydim çok.
şimdi teoride ayrıldık gibi ama ayrılık kendi aramızda, yani aileler düzeyinde ayrılık prosedürü olur ya sözde nişanda, bizde daha bu olmadı. bir de ayrılık sonunda iki taraf son bir defa oturur etraflıca konuşur ya, biz öle bir konuşma da yapmadık.. yani ayrılıktan ziyade ilişkiye ara verme gibi bi durum.
kızlar, sorun şu: şimdi benim sözlümün işyeri benim işyerimin tam karşısı. ve ben sözlümü ikidir yanında bir kızla görüyorum
kızlar, ben onları ilk gördüğüm günden beridir kendimde değilim
kızlar benim yerimde olsanız napardınız???
not: ya bi de çok alakasız olcak ama söylemek istiyorum: bundan birkaç ay önce, yani sözlümle aramız gayet iyiyken, ben rüyamda sözlümle bu kız arasında yakınlık doğduğunu görmüştüm. onları beraber görünce bu rüyam aklıma geldi yine
Son düzenleme: