Sözlümün ailesi beni istemiyor

1. Sözlün istemedigi halde ,onu ve kendini ailesiyle kaynastirmissin ya.En büyük hata.
Bundan sonra olacaklari söyleyeyim.Sözlün seni degil,hep onlari savunacak.Kesin.
2. Aileni tebrik ediyorum.Cok sabirlilarmis.Sizi otele yolluyorlar,sen durmadan agliyorsun ve sana bu is bitsin demiyorlar.
3. Ailenin yapmadigini ben yapayim.Bu iliskiden pek hayir gelmez.Ilerde evlenirsen cok pisman olacagini düsünüyorum.Yasin kücük,dogru karar verebildigini düsünmüyorum.Sadece hislerinle hareket edip ,gözün kapali herseye tamam deme.
Sen tek sözlünle degil,ayni zamanda onun ailesiylede evleneceksin.Cünkü cok yüz vermissin.Niye bu kadar kendini parcaladin yaranmak icin anlamadim.Kendini niye ezdiriyorsun,arama ailesini falan.Eger sözlün seni zaten seviyorsa seni kaybetmemek icin herseyi yapar.

Reactions: anu
Egerki nisanlin dedigin kadar iyi birisi olsaydi seni bu kadar ezdirirmiydi ailesine ? Bence senin nisanlinin kafasi karisik veya karekteri oturmamis bir öyle bir böyle konusuyor. Hayirlisi de allaha birak.

Niye ya okadar mi kotu..
Ben tek seferde okudum hatta bitmeden birakmak istemedim..
Nice yazilar gordum ikinci satirinda bu ne be diyip direk konudan ciktigim:))
Bu gayet surukleyiciydi:)))

Ben herseyi gectim kv nin "oglum beni iceri almadi" lafina takildim..
Butun kaynanalar mi boyyleeee..
Oldu olacak tuttu yakamdan bi silkti beni firlatti atti deseymis..
Hep duygu somurusu hep acitasyon peehhh.

eşinin ailesi tarafından istenmediği halde evlenen biri olarak yazıyorum.hiç devam etme çünkü evliliğinin tadı kalmıyor.onlarla uğraşmaktan ilişkini yasayamıyorsun

Yani hicbiriniz "savas" demiyor. Bu cok kolay degil mi size? Kalmak zor olan yol.
Ama acikacsi benimde hic tahamülüm kalmadi.
Aslinda bu kadar sessiz ve sakin biri degilim. Ama pisman olucagim seyleri söylemekten susmayi tercih ettim.
Konusucam diyor herseyi yoluna getirircem diyor... ama nafile...

Kabul ediyorum cok yüz verdim. Suc bende asil. Cok cahilce davranmisim.

açıkçası ben daha bu işlerden hiiç anlamam ama yazınızı okuduğumda bana da fazla yüz göz olmuşsunuz gibi geldi. ailesiyle bir kere tanıştıktan sonra her hafta arayıp onlar size ilgi göstermese de konuşmak, ailevi sorunlarda sizi araya sokmaya çalışmalarını dinlemek falan… hele size karşı gidip hemen akrabalarının dedikodularını yapmışlar. bu gidip sizi uluorta yerde çekiştireceklerin de bir göstergesi -ki zaten görümceniz sizin olduğunuz masada hakkınızda konuşmaktan bile çekinmemiş. evet, insanın eşinin ailesi önemlidir, anne babadan ayırmamak, değer vermek gerekir fakat daha ortada sadece söz varken size hiç değer vermeyen bir aileye bu kadar takmanız ne derece doğru bilemedim. size hazır yolun başındayken sözlünüzü bırakın ya da daha gençsiniz siz birbirinize yetersiniz sorunları aşarsınız diyemem. ama ailenin sizi hiçbir şekilde istemediğinin ve muhtemelen de ileride de istemeyip başınıza bir sürü sorun açacağının farkında olun. ve böyle durumlarda sözlünüzün tepkisinin ne olduğunu ve ileride nasıl bir tepki ortaya koyacağını iyi gözlemleyip ona göre karar verin. (yazdıklarınıza bakılırsa sözlünüz yanınızda duracakmış gibi gözükmüyor.) çünkü istenmeyen bir aileye gelin olarak gitmenin zorlukları anca yanınızda dimdik durup sizi ezdirmeyen bir eş sayesinde aşılır diye düşünüyorum.

Simdi söyle bir durum var. Konustum diyor ama konusmadigini biliyorum. Yalan söyliyemiyor. Beni avutmaya calisiyor. Sen ailemle neler konustugumu nerden biliosun ki diyor? Ki biliyorum.
hal edicem diyor hal etmiyor yine ayni tavir yine ayni.......

Allah askina ben cok mu safim?
birisi bana acik gözlülügü ögretse...

söyle birsey var... icimde cok büyük bir nefret var... intikam nasil alirim bu insanlardan???
Böyle kestirip atmakla olmaz ki... hincimi kimden alicam ben
Ben iyi davrandikca onlar utanir sandim ... Ne utanmasi

Bu aileye girdiginde daha buyuk sorunlarda olabilir o zaman da seni sozlun korumazsa o ailede tek kalirsin hepsiyle herseye ragmen devam ederim diyorsan bisi gorme bisi duyma ve gorusme ama geri cevap verirsende seni konusmalariyla kotu ederler yazdiklarindan onu anladim sozlun iyi bi insan olabilir ama seni de ailesine karsi tam korumasi gerekir korumayacaksa hic girmeyin bence bu aileye basindan sonuna kadar okudum ☺

Cok sagol canim

Şaka gibi ama bildiğiniz okudum. Hemde anlamadığım paragrafları bikaç defa okudum! Helal bana! Tek sorun sözlünde. Aile zaten garipmiş o konuya girmeyeceğim bile. Ama o adamdan bi yol olmaz. Ne sahip cıkıyo ne sesini cıkarabiliyo bişeye. Bi öyle bi böyle davranıyo. Cocukmu avutcaksın allasen koyver gitsin. Yaranmaya calısma daha fazla işe yaramamış ters bile twpmiş hatta. Basına ömürlük belamı istiyosun.

Bütün yazdıklarınızı okudum, böyle bir aile ile baş olmaz, fitne fücur gibi uzaktan uzağa herşeye burunlarını sokarlar. Çok laçka bir hale gelmiş durum.Açık açık bu iş fazla sürmez demişler yüzünüze ailenizi kovmuşlar. Sözlünüz de size sahip çıkıp arkanızda duracak biri değil anladığım kadarı ile. Bu işi bitirmeniz bana daha hayırlı göründü.

Bence inceldigi yerden kopsun, sozlunde gencmis ailesine birsey diyemedi mi sizi otele kovalarken, yok anasi yok babasi dayisi boyle omurmu gecer yaa bosver gitsin sen daha gencsin, kendini okuluna ver unutursun, oda gitsin ablasinin dugunune bosverrrr onlar kaybeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…