Nişan sözlümn ailesyle anlaşamıyorm,nişan iptal,olaylar karıştı,ark. fikir verin lütfenn :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ben olsam evlenene kdar he he kapanacağım deyip evlendikten sonra da açarım başımı. Zorla kapatacak değiller ya.

Ne kapalılar var yahu, düşmana yapılmayacak şeyleri dostuna bile yapan.. Olay başörtüsünde olsaydı, kapanınca herkes cennete gitseydi ohoo açık insan kalmazdı ki.. Adam imam, bilmesi lazım, dinde zorlama olmamalı. Hem seni zorla kapattılar diyelim, sen istemiyorsun ki gönülden, o zaman sevabını da alamassın ki..
Aytılmaya değmez ama bu, belli ki çok seviyorsunuz.. Nişanlının fikirleri güzel bence, evlenince kapanıcam, hemde tam kapanıcam falan diyin.. Başka yere taşının çok görüşmeyin, görüşürken de olmazsa kapalı gidin falan.. Gerçekten hangi devir bu yahu.. Sadece dinde değil, hiçbir şeyde zorlama olmamalı ama insanlarımız ... Neyse ..

Mutluluklar dilerim canım sırf böyle bişey için ayrılmayın.. Bi çaresi bulunur elbet ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biraz geç gördüm o yüzden geç oldu belki ama iki laf edemeden geçemeyecem.. bu sonuçta senın hayatın evlen ya da ayrıl diyecem direk ama şunu bil ki yorum yapan arkadaşların bir çoğu haklı.. bu yasaklamalar hiç bir zaman bitmeyecek.. evet sevgilin senden vazgeçemiyor ama ailesinden de vazgeçemiyor iki tarafı bir arada yürütmeye çalışıyor ama bu da mümkün değil.. sevgilin seni gerçekten istiyorsa seni olduğu gibi kabul etmışse en başında ailesine de kabul ettirmeli.. benim çevremde ölsem o kızı istemem diyen aileler 2 ayda düğün yaptılar gelinlerinin de ağzına düşüyorlar şimdi.. bence bu konularda erkeğin tavrı çok önemli. .hem kendi aileni de düşün onlar da sen değişirsen üzülecekler.. bence diğer arkadaşların dediği gibi bi kere ipi ellerine verdin mi olay biter...evleneyim sonra kendi bildiğimi okurum olayına da pek güvenme bence ... hakkında hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…