Merhaba kızlar..
Daha çok yeniyim aranızda. umarım beni de hemen aranıza alırsınız. benim çaresini bulamadığım bir derdim var vede yardımlarınıza ihtiyacım varbayramdan sonra nişanımız olacak aile arasında küçük birşey yapmayı planlıyoruz çok abartmadan, ancak sözlüm aynı zamanda 2 yıldır beraber olduğum sevgilim nişan alışverişi muhabbeti her açıldığında aman buna ne gerek var şuna ne gerek var diyerek masraftan kaçmak için elinden geleni yapıyor. İsraf tabiki kötü birşey bende onlara gereksiz şeyler aldırıp boşuna para verdirmem vicdanım el vermez ancak gelin görünki sözlüm beni çileden çıkarıyor
bir örnek verecek olursak; bana diyorki senin nişan kıyafetini neden biz alıyoruz sen kendin al, hem ayakkabında var senin ne diye masraf ediyoruz, mesela benim tıraş takımım var sende makyaj yapmıyorsun bunlarada gerek yok, ben masraf yapmak istemiyorum boşuna neden paramız gitsin ki değilmi deyip benimde bu sözlerini onaylamamı bekliyor. 2 yıldır beraberiz nerdeyse hiç para masraf konusu açmayan sevgilim nişan bohçası alışverişine konu gelince çenesi düştü mübarek. ço fazla konuşuyor artık ve artık dinleyemiyorum suratına kapatıp telefonu şarjım bittiide kapandı falan demeye başladım. yaa bunlar normal mi sizce ? yoksa benmi abartıyorum :S
benim bildiğim nişanla ilgili her şey kız tarafına ait, yani kendi elbiseni ayakkabını falan kendin alman lazım zaten.ama bohça olayını bilmiyorum yorum yapamıcam.erkek arkadaşının üslubu yanlış tabi ama böyle zamanlarda erkekler bi tribe giriyolar sıkıntı yapıyolar ben de iki haftaya nişanlanıyorum.sevgilimle 6 aydır birlikteyiz bu sürede bana o kadar çok para saçtı ki sen benim evleneceğim kadınsın diye hepsi marka çantalar ayakkabılar kıyafetler elbiseler daha neler neler aklına ne gelirse.her girdiğim mağazadan elim dolu çıkıyodum en güzel yerlerde yemekler yiyoduk günlük masrafımız en az 200 dü öyle söyleyim.ama şimdi o da her şeyi kısmaya başladı artık çok az şey alıyo bana o lüks restorantlar gitti fastfoodta yemek yemeye basladık :) ama bence cok normal onun böyle kıstığını tedbir almaya çalıştığını görmek çok güzel, bence öyle de olabilir lüzumsuz masraf yapmaktansa para lazım diye düşünüyo kendince ben de halimden memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?