sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

Listeyi kim paylaşmış anlamadım?
Grupta paylaşmışlarsa erkek arkadaşınızın suçu ne anlamadım? Sormuş biri de liste atmış anladığım kadarıyla.
Öte yandan cidden bana ne yapacak diye sormanız aşırı komik ya. Ne demek bana ne yapacak? En fazla yakınlaşmak ister,istemezseniz durur herhalde sapık yada tecavüzcü değilse.

Trolsun falan da bari bi katkim olsun,
Vazelin aliyosa amatordur bu daha isini tam bilmiyo demek ki, madem ilk yasayacaksin bilen biriyle yasa da kabusa donmesin:dondurma::dondurma:

Dalga geçmiş aklı sıra listeyi yapan
Sözlünün suçu yok ki

Nevresimi unutmuş:deli: welcome to troll:KK70:

Vazelin ve jel nedir yaa digerlerini bosverdimde ahahahahaha ayy gülmekten kendimi alamiyorum :)

Kizlarin cantalarinda prezervatif tasinidigi bir donemde erkeklerin listesinde prezervatifin yer almasinin nesi garip anlamadim.

Listeyi kim paylaşmış anlamadım?
Grupta paylaşmışlarsa erkek arkadaşınızın suçu ne anlamadım? Sormuş biri de liste atmış anladığım kadarıyla.
Öte yandan cidden bana ne yapacak diye sormanız aşırı komik ya. Ne demek bana ne yapacak? En fazla yakınlaşmak ister,istemezseniz durur herhalde sapık yada tecavüzcü değilse.
Nişanlısı bu p... görünce kampı iptal ediyorum demeliydi.Bir yerde içki ,kamp p.... biraradaysa geriden geleni bilmemek aptallıktır :)

Bence git sen o kampa, kötü niyetli olma.
Vazelin olur ya yagmur yağar ayakkabilara sürmek için yazmistir su gecirmesin diye.
Prezervatifi yağmur çok yağarsa vazelin yetmez deyip ayakkabılara geçirmek için yazmıştır. Neticede dağ başı ayakların usumemesi lazım.( Konu fake espri yapayım dedim)
Kamp gruplarina bende uyeyim, yıllardır kamplarada gideriz ama bu tür ihtiyaç listesi hiç görmedim.

X