SÖZLUMLE AYRILDIK YUZUKLER ATILDI YARDIM EDIN

1 haftada evlilik karari mi? Fazla hızlı gitmissiniz bence. Birbirinizi dogru duzgun tanimadan bu yola girmeniz hic iyi olmamis sonuctanda anlasilacagi uzere. Uzuldum adına.

1 hafta içinde tanışıp sözlenirsen sonu çabuk gelir tabi ne kadar cesaretlisin ben korka,korka 25imde evlendim yeni nesil ammada cesur , ki sözlenmeden önce babama git bir araştır dediğim olmuştur oda dedesine komşularına varana kadar araştırmıştı , ben aşka o kadar güvenmeyenlerdenim benim için oldum olası karekter hep ön planda olmuştur

Sacmalamis. Gercekten sevse her sekilde kabul eder. Sadece iki erkek arkadasin olmus. Acaba onun kac sevgilisi olmus? Herseyini anlatmak zorundamisin? Söz veya nisan olmadigi sürece kimseye kac erkekler görüstügümü söylemem. Kimseyi ilgilendirmez. Benim hayatim. Bu soruyu soran da yeterince olgunluk sahibi degildir.

Allah askina 2 tane deseydiniz nolurdu hakkinizda kotu dusunse ne dusunmese ne siz kendinizi bilmiyor musunuz yalan soyleminiz daha mi mantikli oldu simdi .
Birileri sizin hakkinizda kotu dusuncek diye ki dusunulcek kotu bisey yok yasadiklarinizi gerceklerinizi saklamayin kendinize sayginiz olsun

Allah askina 2 tane deseydiniz nolurdu hakkinizda kotu dusunse ne dusunmese ne siz kendinizi bilmiyor musunuz yalan soyleminiz daha mi mantikli oldu simdi .
Birileri sizin hakkinizda kotu dusuncek diye ki dusunulcek kotu bisey yok yasadiklarinizi gerceklerinizi saklamayin kendinize sayginiz olsun

Sen kaşınmışsın ama. Hem yalan söylüyorsun adama gereksiz yere, hem de söylediğin yalanı sürdüremiyorsun. Seviyorsa gelir diycem de gururluysa gelmeyebilir. İstersen bi fırsatını bulup korkularından dolayı yalan söylemek Zorunda kaldığından bahset bi fırsatını bulup. Ama dikkat et bi kere alttan aldın diye bi ömür de ezdirme kendini

5 yıllık kocam hiç duymadım ağzından kaç kişi diye geçmişe takılmam takilanida sevmem adı üstünde geçmiş ama sizde yalan söylemeseydiniz iyiymiş yani ne fark eder 1 yada 2 olmadi bitti bi laf şimdi ayıkla pirincin tasini

Ben evlenip bosandim.. simdi ciddi oldugum sevgilim gecmiste neler yasadigimin detayini bile bilmiyor.. o konulari kapat der hemen bana.. hic incelemedi bile.. sizin sozlunuz neden bu kadar takmis anlamis degilim.. bence resimlerden dolayi tepkisini koymus..

Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ... O size aynı yalanı söyleseydi sorun etmezmiydiniz ? Haklı. Güven çok önemli ama siz malesef ilk başta onu yikmissiniz

Geçmişte kaç kişi olduğunu sorduğu an bitirmeliydin. Ya da seni ilgilendirmez onlar senden önce demeliydin.
Benim hayatımda çok insan oldu.
Eşime de söyledim daha sevgili olmadan. Benim için hiç sorun değil dedi. Çok şükür de mutluyuz. Geçmişi geçmişte birak der hep başka konularda bile.
Önemli olan onunla birlikteyken onu aldatmamis olman bacım. Bu adam olamamış herif iyi ki atmış yüzüğü. Böyle düşün. Eğer evlenseydiniz çok ezerdi seni. Ileride ne yaşadınız diye tipik tipik sorular sorardı. Boşver. Adam olan birini bul.
Ayrica ne diye adama sürekli açıklama yapıyorsunuz sen ve ailem. Bu seni çok ezik gösterir.

"Beraber atlaticaz" nedir ya? Bu kadar arabesk boguyor beni.. Neyi beraber atlatiyosunuz? Film repliklerini en alakasiz yerde bile kullanmak zorunda degilsiniz.. Hem neden bu kadar eziklendin karsisinda? Bu tiplere alttan aldikca tepene cökerler, sana kendini daha da suclu hissettirirler..
Ayrica, adam takintili, daha tanışır tanışmaz ne demek "hayatinda kac kisi oldu" ? Aşırı da supheci.. Istemiyo olabilir kimseyle görüşmüş olmani, haydi ona tamam, ama davranis tarzi cok itici, boyle ezemez seni.. Salla gitsin ya..

''Benden önce kaç kişi oldu hayatında ''sorularını aklım almıyor.Yani ne bir bayanın nede bir erkeğin böyle saçma sapan soru sorması çok tuhaf bence.
Bir kere amaç ne yani bu soruyu sormadaki?Hayır karşındaki tanımaya yönelik felan da değil.İçin(iz)e kurt düşürmekten başka bişey değil.
Bu arada konu sahibi 1 haftada evlilik kararı alacak kadar cesaretliyseniz o zaman yaşadıklarınızı söyleyecek kadar da cesaretli olmalıydınız.

Cok seviyo biliyorum oda soyledi seni dusunerek devam etmiyrum çünkü sana sorularimla hayati zindan ederim bu yuzden devam edemem seni mahvedemem cunku gecmiyo sNa baktigimda o resmler aklima geliyo dedi.
Takıntılı manyakmış adam işte kusura bakma da iyilik yapmış sana kendi de itiraf etmiş işte geçmiş olsun, iyice tanımadan kimseye bağlanmayın bundan sonra ders olsun bu, sonra neler okuyoruz burda ne hayatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…