sözlüme doğum günü hediyem :)

rica ederim canım. şimdide melek ve kuşları yapıyorum. onları ekleyeceğim. nişanlım yemin töreninden sonra gelince ona mendil vereyim diyorum. mendil işlemeyi düşünüyorum. iyi bi fikirmi bilmiyorum ama bikaç gündür aklımda bu.

buda kuş ve melek. oku işlemedeki gibi yapamadım şemada. birleştirmeyi işlerken yapmıştım bende.

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
buraya eklediğim tüm şablonları daha önce nette buldum,defterime çizdim. ama arkdş isteyince pc de olmadığı için exelde çizdim dün.öle ekledim cnm.

nnisanyagmuru hediye konusunda sendee çok güzel fikirler var sözlüm de böyle emek verilmiş hediyeleri seviyor ama ben çok üşeniyorum... atkı örmemi istemişti uçlarına da isimlerimizin baş harflerini işleyecekmişim -tatlicadiarzu- tabii ki üşenip yapamadım bi de kendime hiç güvenemiyorum nasıl olsa güzel olmaz hazır alıveririm diyorum böyle kolay tariflerin varsaaa bizlee paylaaşşş :1rolleyes:

hadiya.. ben de çok takıntı yapmıştım. neredeyse kk daki tüm modeller var şuan elimde. hepsini alıp kaydetmiştim.kaydirigubbakcemile3

o atkıya isim olayını nişanlım ona atkı ördüğümde istemişti. ama örgü ipi kalın oldğu için kötü durdu. küçük etaminle ancak yapabilirdim. beni çok uğraştıracak,yorulmiyim die yaptırmadı sonra... bence atkı kadar kolay örülen bişey yok canım. bildiğin düz örgü yani. bence dene. gerçekten mutlu olmuştu nişanlım gördüğünde. ve bütün kış boynundan çıkarmadı.

bu kış öreceğim inşallaaahhh sen ördüklerindenn paylaşabilir misinn bi de değişik önerilerin olursa hediye konusunda onları daa hihoyyyt

canııımm çok güzel ellerine sağlık. seni seviom :kedi:çok iyi bu kız çok opuyorumnanaktan

çok harika olmuş...ellerine sağlık canım...BJK li olması ayrı bir güzellik........size bir ömür mutluluklar diliyorum...sözlüne söyle senin gibi hamarat kız bulmak bu zamanda zor kıymetini bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…