sözlüme doğum günü hediyem :)

çok harika olmuş...ellerine sağlık canım...BJK li olması ayrı bir güzellik........size bir ömür mutluluklar diliyorum...sözlüne söyle senin gibi hamarat kız bulmak bu zamanda zor kıymetini bilsin...

teşekkür ederim cnm.a.s. nişanlımda kayınvalidemde bu konuda çok memnunlar. geçen kış kalın bi ceket ördüm.ardından bu yastık falan şaşkın şaşkın baktılar bikaydirigubbakcemile3

cnm bunu yapmak ne kadar zamanını aldı ya bi de ben bunun vb sini yapmayı düşünüyorum bnmki de bjk li :)))) ama planını çıkaramam ki yardımcı olur musun bana bnmkinin doğumgününe bir buçuk ay var :uhm:

çok rahat yetiştirirsin canım.
başharfleriniz sanırım v b . bjk amblemi ve değişik şekiller ekledim. ordan alabilirsin canım. ben kareli deftere çizdim çok rahat oldu çıkarması. istersen öle yapabilirsin. pc ye bakıp işlemek zor olur. varsa kafana takılan sorabilirsinyerimseniben

gracem böle bişey çıktı ortaya. yuvarlak oldğu için çok zorlandım. ancak bu şekle getirebildim. işleme sırasında kndce oynamalar yapabilrsin.
[/URL][/IMG]

amanınn canım nisanımm ellerine sağlıkkk çok teşekkür ederimm tatlım emeğine sağlık...a.s. bu sana benden yakın olsak verirdim bölye bir çiçek .. burdan sana sanalını yolluyorum ...

amanınn canım nisanımm ellerine sağlıkkk çok teşekkür ederimm tatlım emeğine sağlık...a.s. bu sana benden yakın olsak verirdim bölye bir çiçek .. burdan sana sanalını yolluyorum ...

rica ederim canım. beğendiysen ne mutlu bana.
çiçek içinde teşekkür ederim:kedi::kedi:

yaaa harika,süper,bayıldımmm.ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapcam yaaa.ellerine sağlık valla süper bi şey bu.benim de fbli yapmam lazım bundan aralık ayına kadar ama yapamam ki :1no2:

bi de bu harfleri, isimleri fln nasıl yapcazz :uhm: hiç de anlamam ki böyle şeylerden yaa :çok üzgünüm:
ama yapmak istiyorum ben de bundaaann :sm_cool:

teşekkürler kızlar.
pembeli canım inan göründüğü kadar zor değil.
çok kolay. aralığa çok var daha. istersen yavaş yavaş yapar yetiştririsin.
bende bilmiyordum.bi heves seccade yaptım ardındanda hemen böle bişi aklıma geldi yaptım.
hem şablonlarda var bu konuda, ekledim. yardımcı olacaktır sana..
etamin kumaş kare kare delikleri var. şekillerde kare kare. çok rahat ve bi okadarda zevkli aslında.

yapmayı deniycem canım ya çok güzel bi şey çünkü.peki bu harfleri fln nasıl yapıcaz internette fln var mı şablonları canım ben bulamadım da benneyaptımki beceriksizim heralde biraz kaydirigubbakcemile3

g ve c istiyorum canım.g var senin yaptığında onu ordan kullanabilirim de c bulamadım.bi de isimleri de yazmak istiyorum ben senin yaptığın gibi arka tarafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…