sözlüme doğum günü hediyem :)

nnisanyagmuruu

ooO♥Sensiz Olmaz♥Ooo
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
8.505
3
356
İzmir
KK daki modeller sayesinde böle bişi ortaya çıkardım...sözlüm bayıldı.:asigim::asigim:
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

çoook güzelmişşş ikinci yastığın şeklini de verebilir misinn ? acaba uğraşsam yapabilir miyim CADIARZU harika olmuş yerimseniben

çok güzel çok orjinal bir hediye . . .
emeğinize sağlık . . .

:asigim:

keşke bende de yapma şevki olsa . . . gamyoncuiremsu

çoook güzelmişşş ikinci yastığın şeklini de verebilir misinn ? acaba uğraşsam yapabilir miyim CADIARZU harika olmuş yerimseniben

tabi cnm gün içinde eklerim onlarıda. bu arada yastığın önü ve arkası o eklediğim. tek yastık var yani.yerimseniben

asıl ben sana teşekkür ederim
bu arada sanırım yastığın tüm şekillerini isteyeceğiz senden:):):):)
bi de ne kadar etemin alacağız 1 mt yeter dimi
yani yastık ölçüleri *??:):):):

cnm onu satan bilir.ben 50 cm e 50 cm lik yastığa işleme yapıcam dedim. bana ona göre kesti verdi.içinede elyaf yastık aldım. kenarınada rahatlık olsun die gizli fermuarlardan alıp diktim.yıkaması vs kolay olur diye.

çok güzel çok orjinal bir hediye . . .
emeğinize sağlık . . .

:asigim:

keşke bende de yapma şevki olsa . . . gamyoncuiremsu

saol canım. çok basit bişey aslında. istersen yapabilirsin sende.

çok güzel olmuş ellerine sağlıkcanım. emek verilen hediye daha güzel oluyor.

saol canım. cidden parasal şeyler çok önemtaşımıyo bence. bu en azından bizim ilişkimizde böle. inanılmaz mutlu olmuştu. bunu görmek çok güzeldi. bu defa doğum gününde askerde olacak. nsl bişe yapabilirim şimdiden düşünmeye başladım bile. ki daha 7 ay var yani.kaydirigubbakcemile3

inş canım. çok değişik güsel bişey olsun istiyorum ama bakalım ne çıkacak ortaya. bak buda çiçek ama ancak bukadarını çıkartmışım defterime. gerisini pc den bakarak yapmıştım. ve o bu pc de değil. bulursam kalanınıda yaparım.

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…