- Konu Sahibi tozpembesizhayat
1.5 yıldır ilişkimiz var ve 2 aydır sözlüyüz ve 20 gün sonra da nişanımız var. Geçenlerde iş yerinde ki davette çalıştığı için evine sabah 4te gitti. Bir gün sonra da buluşacaktık fakat çok yorgun olduğu için görüşemedik dinlen demiştim. Bütün gün uyudu yattı beni arayıp sormadı aynı zamanda aynı yerde oturuyoruz evlerimiz yürüyerek 10 dakika ve biz öylelikle 10 gün kadar görüşemedik. Beni iki gün boyunca ben aramadıkça ben yazmadıkça yazmadı ki normalde böyle bir çocuk değil gayet her gün arayıp soran biri doğal olarak o gece ne olduda bana soğuk davranıyor dedim ona sordum yemin ederim bişey olmadı dedi ve sonrasında görüştük avmye gittik öyle makyaj malzemesi bakınıyordum bana kırmızı ruj istiyorum şöyle patlak dedi bide bundan iki hafta önce kadarda bi mağazaya girdiğimizde kadınsı şeyler giymeni istiyorum demişti hepsi birleşince benim aklımda deli sorular yani aklını karıştıran bişey mi oldu beni mi beğenmiyor aa bir de avmdeyken makyajlı havalı bir kıza bakıp gözüyle kız giderken takip etti benimde kafam attı yani hiç görmediğim şeyler nişanım olcak ve ben bu yüzden resmen soğudum ondan ben mi abartıyorum