Söz Kesimi sözlü kız bayramda kayınvalideyi ziyarete gider mi?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Kızlar merhaba,
Sözlümün ailesi başka bir şehirde, 2 saatlik mesafe var aramızda. Nişanımız bayramın ertesi günü olacak kısmetse. Sorum şu, benim bayramda ziyarete gitmem gerekir mi? Ben gitmek istiyorum, hatta gideceğim de, ama annem "sözlü kızın ne işi var, nişan var 2 gün sonra, gidilir mi" diyo. Siz ne dersiniz?

Bence gidilmesi gerekir. Eminim kayınvaliden gitmeni bekliyordur ve gelmezsen ileride bu sorun olarak çıkar karşına. (Bazen kayınvalide, görümce tayfasının böyle takıntıları oluyor.)

Bencede gitmen gerekir... kiii beklerler... artık bir ciddiyete adım atmışsınız. baştan nasıl başlarsa öyle devam eder unutma... anneni dinleyip gitmezsen , bu olay sana ilerideki zamanlara yol su elektrik olarak geri döner... sorunla başlama bence herşeye... 2 saat çok uzak olmayan bir yol..

benm bildigim önce erkek tarafı gelir kızı ve ailesini ziyarete...

Bayramda gelirler evet erkek tarafı. ama heryerde aynı olmuyor.. eğer erkek tarafı gelmezse o zaman gitmesi gerekir... eğer geleceklerse gelip gittikten sonra yine gitmesi gerekir...

hic bi fikrim yok ama ben giderdim cokta uzak degilmis iki saatmis 5-6 saat olsaydi erinirdim belki ama senin yerinde olsaydim kesinlikle giderdim

bence anneleri dinlemek lazım bu konularda sonuçta bizlerden çok daha bilgililer. ayrıca benim de bildiğim erkek tarafı gelir kız tarafına bayramlaşmaya. kız tarafının ağırlığı olur diye biliyorum ama...

bence de gitmesine gerek tok zaten 2 gün sonra nişan var. sevgilinin ağzını yokla, nasıl bir tavrı var bak derim ben.. sen gittikten sonra sevgilinin de size bayramlaşmaya gelmesi gerek o zaman değil mi?

Son düzenleme:
bayram ziyaretine gittik :) gitmemiz iyi oldu, bekliyolardı çünkü. bütün akrabaları gezdik :) ertesi gün de nişanlım bize geldi bayramlaşmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…