Sözleşmeli ile asil memurun farkı nedir?

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
bayanlarr bilmediğimm bişey varr sözleşmelii memurr alımı yapılıyo yaa hani sözleşmeliden kadroyaa geçilebiliyomu yanii
sözleşmeli memurlaa asıl memurun arasındakii fark nedirr beni bilgilendirirmisinizz ??

sözleşmeli memur alımı kurum kendi ihtiyacı varsa ilan veriri p3 ü 70 puan ve üstü başvursun der 4 kişi alıcaksa genlde yanlış hatırlamıyosam 40 katı kişi çağırılır yani 160 kişiyi dikkate alırlar.ayrıca sınav yapar geçersen işe başlarsın.kadrou memurla aranda maaş farkı olur 500 tl kadar ve özel sektör gibi çalışırsın.yani adam derse 6 ay sonunda tamam ihtiyacım kalmadı sana hadi güle güle sende gidersin
kadrolu memurda emekli olana kadar çalış.sözleşmeliden tabi geçersin kadroya ama kurumun ayırdığı kadarıyla.mesela geçen sene yanlış hatırlamıyosam 15000 memur alıncak dendi bunların 10000i sözleşmeliden kadroya geçti

kötüymüşş yaa cıkss hoşuma gitmedi şimddide özeldeyim admlar bana garanti verio yani riske atmıyım hiç adliyeye başvurcaktımda ben sözleşmeli diodu ondan sordum saol cnmm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…