• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlerinizle, fikirlerinizle bana yardım edin lütfen...

Şuan 25 yaşındada olsan,35 yaşındada olsan bu yükü omuzlarında tek başına taşıyamazsın.Keşke sevgilin yerine annene anlatsaydın bu konuyu.Sevgiline nekadar güvenirsen güven ilerde sorun yaşayabilirsiniz.Anneciğinle paylaş lütfen.

yaşadığınız şey gerçekten çok kötü kimsenin kolay kaldırabileceği birşey değil ki siz daha 15. deymişsiniz ,maşallah bunun gölgesinde kalmadan hayatınızı idame ettirmiş okumuş okulunuzuda bitirmek üzeresiniz, fakat anlamadığım kimse bu kötü olayı bilmiyorsa neden sizden böyle bişey bekliyorlar nerelisiniz siz durup dururken böyle bişey beklenmez insandan bence :26:.....

Çünkü o cahil insanlara göre annem dul. Ve bu büyük suç.
Annem bi kez daha evlendi ve yine dul kaldı bu x2 suç.
Ben üniversiteyi kazandım mühendis olacağım. Sanırım bu da suç...

İnanın benimde anlam veremediğim şeyler bunlar.

Sanırım ben konunun kapanmasını isteyeceğim. Ben sadece durumun hassasiyetinden bahsetmiştim ve soru sormuştum.
Bu rezil durumumun bu kadar dikkat çekici hale gelmesi de benim suçum.
Moderatör konuyu kapatabilir mi artık lütfen :(

Çünkü o cahil insanlara göre annem dul. Ve bu büyük suç.
Annem bi kez daha evlendi ve yine dul kaldı bu x2 suç.
Ben üniversiteyi kazandım mühendis olacağım. Sanırım bu da suç...

İnanın benimde anlam veremediğim şeyler bunlar.

Sanırım ben konunun kapanmasını isteyeceğim. Ben sadece durumun hassasiyetinden bahsetmiştim ve soru sormuştum.
Bu rezil durumumun bu kadar dikkat çekici hale gelmesi de benim suçum.
Moderatör konuyu kapatabilir mi artık lütfen :(

Kimse sana senin sucun demiyor ki ama annenin bilmesi neyi degistirir ki , aksine daha da uzulur. Sen de bu olayi tarihe gom ve kimseye anlatma artik. Basa cikamiyorsan bir uzmandan yardim alabilirsin. Gelecegine bak , muhendis ol ve o raporu da alma .

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Anlattıklarını hayal ediyorum da çok zor. Umarım psikolojik destek almışsındır.

Hayat senin hayatın. Kimseye kanıtlamak zorunda değildin. Erkek arkadaşınla birlikte olman bence yanlış. Ama arkasında durabilecekse ve sen durabileceksen bu yanlışın kimseyi alakadar etmez.

Tahsili en iyi şekilde tamamla inşallah.

Üvey baban olacak o canavar da Allah'tan layığını bulur zaten. :34:

zarın esnekse rapor alabilirsin sanırım,yani öyle tahmin ediyorum.ama sırf birileri istiyor diye böyle bir rapor almaya çalışmak doğru mu bilemedim.bazı akrabalarınız cahil ve kötü niyetli olabilir ama sen gerçek olayan bu raporu alarak onlara istediğini vermiş olacaksın.ve zaten bu tip insanlar her zaman konuşacak birşeyler bulurlar.

bencede kimseye söylemek zorunda değilsin, sonuçta bunu yapan cani yaşamıyor ve sadece ıkınız bılıyordunuz..'' bir sırrı iki kişi saklayabilir, içlerinden biri öldüyse'' derler..
ve bu konuyu bilen tek kişisin
o yüzden kimseye anlatma, bugün anlayışlı olan insanlar
yarın aynı anlayışı göstermeyebilir..
annene anlatıp duruduk yere kadını mahfetme
bir kağıda yaz ve denize at gitsin.

Son düzenleme:
cnm anlattıkların çok üzücü şeyler gerçekten çok üzgünüm konu çok dallanıp budaklansın istemiyorsun anlıyorum ama madem ablan olmamı istedin ablan gibi konuşucam annen bunu bilsin kardeşin bunu bilsin istemiyorsun anlıyorum hatta etraf bilsin ve seni kınasın, yargılasın, aşağılasın ve hatta belki acısında istemiyorsun anlıyorum. o sebeple başına gelenleri geçip asıl konuya gelicem esnek bile olsa zarın ilişkiye girdiğini anlıyor doktor yani rapor alabileceğini sanmıyorum o nedenle annene usturubuyla böyle birşey yapmanın bu insanlara prim vereceğini ve ailenize yeni eziyetler yapmak için kapı açacağını söyle. yani onların sözü kıymetli olmasın niye olsun ki. sen bu rapor olmadan da tertemizsin. sevgilinle birlikte olmanı da anlıyorum ama ablan olarak söylüyorum benim kararım pişman değilim diye bilirsin ama buradaki erkekler çok zalim çok menfaatçi ve çok vefasız lütfen kendini ilerde üzecek böyle eylemlere girişme. incinmeni üzülmeni hayalkırıklığına uğramanı istemiyorum. sen para kazandıkça aileni kurda kuşa ele güne el açtırtmadıkça o laflar kesilir parayla ancak böyle adamlar susturulur inşallah ilerde çok iyi kazanan biri olursun ve rahat bir hayata kavuşursun iyi bir aile kurar ve çocuklarınla mutlu olursun. taşınmakta aileni rahatlatacaktır. sen bunlara odaklan. kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. Allah yardımcın olsun.

cnm anlattıkların çok üzücü şeyler gerçekten çok üzgünüm konu çok dallanıp budaklansın istemiyorsun anlıyorum ama madem ablan olmamı istedin ablan gibi konuşucam annen bunu bilsin kardeşin bunu bilsin istemiyorsun anlıyorum hatta etraf bilsin ve seni kınasın, yargılasın, aşağılasın ve hatta belki acısında istemiyorsun anlıyorum. o sebeple başına gelenleri geçip asıl konuya gelicem esnek bile olsa zarın ilişkiye girdiğini anlıyor doktor yani rapor alabileceğini sanmıyorum o nedenle annene usturubuyla böyle birşey yapmanın bu insanlara prim vereceğini ve ailenize yeni eziyetler yapmak için kapı açacağını söyle. yani onların sözü kıymetli olmasın niye olsun ki. sen bu rapor olmadan da tertemizsin. sevgilinle birlikte olmanı da anlıyorum ama ablan olarak söylüyorum benim kararım pişman değilim diye bilirsin ama buradaki erkekler çok zalim çok menfaatçi ve çok vefasız lütfen kendini ilerde üzecek böyle eylemlere girişme. incinmeni üzülmeni hayalkırıklığına uğramanı istemiyorum. sen para kazandıkça aileni kurda kuşa ele güne el açtırtmadıkça o laflar kesilir parayla ancak böyle adamlar susturulur inşallah ilerde çok iyi kazanan biri olursun ve rahat bir hayata kavuşursun iyi bir aile kurar ve çocuklarınla mutlu olursun. taşınmakta aileni rahatlatacaktır. sen bunlara odaklan. kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. Allah yardımcın olsun.

Başta sizin sayın Orskiran ve Unforgiven
ve diğer üyelerin içtenlikle yazdıkları şeyler için özel mesaj atmak istedim ancak atamadım.
Belli bir limiti geçmem gerekiyormuş.

Ben bi anlık duygusallıkla bi raporun peşine düşmüş bi ahmak olduğumu düşünüyorum şuanda.
Ama hak verirsiniz ki zayıf noktam. Annem. Buraya yazarken bile titredim, bunu annemle asla paylaşamam zaten. Her neyse
Sanırım aranıza hoşgelmedim biraz ama... Yine de hoşgeldim :)

Back