- Konu Sahibi sagittarius21
-
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım.
Yaşadıklarımı olabildiğince dramatize ve acıtasyona uğratmadan nakledeceğim size.
15inde üvey baba tecavüzüne uğramış ve gelmesi gereken kanı gelmemiş birisiyim.
Üvey babam bi kaç ay sonra öldü. Ben de kurtulmuş oldum.
Ardı arkası kesilmeyen eziyetleri gözününüz önüne getirebilirsiniz.
Kan gelmemişti bi kere. İşittiğim hakaretleri de.
Her neyse kendimi yıllarca kapattım dışarıya, arkadaşlara, gezmeye tozmaya.
Şu an iyi bir üniversitede 3. sınıf öğrencisiyim.
Belki sizin adlandırmanızla hata ama birisini seviyorum ve erkek arkadaşımla 2.5 yılı devirdim.
Karşılaştığım diğer sorunlarda da, psikolojikman bana en büyük desteği verdi. Annemden sonra o gelir.
Geçen aylarda birlikte olduk ve durumu biliyordu.
Sanırım diyemem kesinlikle kızlık zarım esnek ve ya zarım yok. Bilmiyorum.
Ailemin kaba zihniyetli, cahil kesimine bazı şeyler kanıtlamak zorundayım. Hakkımda çıkan dedikodular için...
Beni hayatlarında 2,3 kez görmüş akrabalarım var ve sırf üniversitede okuyorum diye ağza alınmayacak sözler sarfedip
annemin üzülmesine neden oluyorlar. Bana kalsa ben kulak asmam o tip insanları kaale almam bile.
Ancak... Annem ağlayarak rica etti...
"Kızım, lütfen rapor al ve yüzlerine tokat gibi yapıştır."
Gerçeği paylaşsaydım eğer anılarıyla yaşadığı kocası onun için ölecekti... Ve diğer çocuğunun yani
üvey babamdan olan kardeşim içinde hayallerinde yaşattığı o kahraman ölecekti...
Yapamıyorum. Belki kızlık zarımın esnek olması iyi bir şey bu durumda ama asıl almak istediğim bilgi şudur ki;
Doktor bana bu belgeyi verecek mi...
Okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim hanımlar.
Ablam yok ama sizleri ablam olarak görmeme müsade edin lütfen...
İyi günler
Konuyu açıp kaybolanlara da sinir olmaya başladım. Boşyere yazıyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
Büyük ihtimalle zar esnek ve evet doktor size bu belgeyi verir.
Size yaşattıkları o iğrenç duruma ise cok ama cok üzüldüm. Tek başınıza nasıl üstesinden gelebildiniz :S
Öncelikle tekrar belirtmek istiyorum. Bu temiz görünmek için uydurduğum bi yalan değil. Üvey baba meselesi.
Bu benimde kanıma dokunuyor. Sen kalk git , her haltı ye sonra da sütten çıkmış ak kaşık gibi...
Etik değil, yakışık hiç değiil... Biliyorum.
Bu laf sahip ve sahibeleri de maalesef iki güzel cümleden anlayan anlayışlı insanlar değiller.
Öyle olsalardı zamanında bana sahip çıkarlardı...
Sanırım evlilik için gerçekten çok uzun bir zamanımız var. O 4. sınıf bu sene mezun olup askere gidip gelecek.
O geldiğinde ben de mezun olmuş olucam. İki mühendis çift olarak bizde bir an evvel evlenmek istiyoruz elbette
ancak ben yüksek lisansımı bitirmeden evvel evlenemem. Nişanlı olduğumuz süre zarfında da birbirimize bi daha o kadar
yaklaşmamamız gerektiğini düşünüyoruz. En azından ben. Annemin telefonda o sesini duyduktan sonra
geçmişten intikam
alırcasına yaptığım bu şeyden ötürü yeterince utanç içerisindeyim zaten...
Annem bir hayal kırıklığını daha kaldıramayacak...
Ayrıca evet öncelikle karakola gidip daha sonra doktora gitmem gerekiyormuş.
Her doktora gidene kafasına göre rapor verilmiyormuş.
Haklısın direk verilmiyor ama zarım esnek sanırım şanslıyım ne demek ileride temiim diyemi kullancaksın bunu ?
İnşallah herşey hayalindeki gibi olur zira çevremizde neler görüyoruz burada neler okuyoruz. O güvendiğin adam Allah korusun bem kaldıramıyorum bunu derse ne yapacaksın ? Zarda esnek çıkmadı belki o travma hali ile hatırlamıyorsun o zaman peki ?
Kalbini kırmak değil amacım bende temiz değilim ama tercihlerine dikkat pişmanlok yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım.
Yaşadıklarımı olabildiğince dramatize ve acıtasyona uğratmadan nakledeceğim size.
15inde üvey baba tecavüzüne uğramış ve gelmesi gereken kanı gelmemiş birisiyim.
Üvey babam bi kaç ay sonra öldü. Ben de kurtulmuş oldum.
Ardı arkası kesilmeyen eziyetleri gözününüz önüne getirebilirsiniz.
Kan gelmemişti bi kere. İşittiğim hakaretleri de.
Her neyse kendimi yıllarca kapattım dışarıya, arkadaşlara, gezmeye tozmaya.
Şu an iyi bir üniversitede 3. sınıf öğrencisiyim.
Belki sizin adlandırmanızla hata ama birisini seviyorum ve erkek arkadaşımla 2.5 yılı devirdim.
Karşılaştığım diğer sorunlarda da, psikolojikman bana en büyük desteği verdi. Annemden sonra o gelir.
Geçen aylarda birlikte olduk ve durumu biliyordu.
Sanırım diyemem kesinlikle kızlık zarım esnek ve ya zarım yok. Bilmiyorum.
Ailemin kaba zihniyetli, cahil kesimine bazı şeyler kanıtlamak zorundayım. Hakkımda çıkan dedikodular için...
Beni hayatlarında 2,3 kez görmüş akrabalarım var ve sırf üniversitede okuyorum diye ağza alınmayacak sözler sarfedip
annemin üzülmesine neden oluyorlar. Bana kalsa ben kulak asmam o tip insanları kaale almam bile.
Ancak... Annem ağlayarak rica etti...
"Kızım, lütfen rapor al ve yüzlerine tokat gibi yapıştır."
Gerçeği paylaşsaydım eğer anılarıyla yaşadığı kocası onun için ölecekti... Ve diğer çocuğunun yani
üvey babamdan olan kardeşim içinde hayallerinde yaşattığı o kahraman ölecekti...
Yapamıyorum. Belki kızlık zarımın esnek olması iyi bir şey bu durumda ama asıl almak istediğim bilgi şudur ki;
Doktor bana bu belgeyi verecek mi...
Okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim hanımlar.
Ablam yok ama sizleri ablam olarak görmeme müsade edin lütfen...
İyi günler
Keşke yalan olsa. Keşke gözlerimi kapatıp açtığımda o zamanki anlarım hayalden ibaret olsalar ancak değil.
Bu durumdaki hassasiyetimi iyi yönde kullandığım için kendimle gurur duyuyorum sadece.
Çocuk istismarına karşı bir kaç protestoyla sınırlı kalmayıp üniversite okuduğum şehirin bir ilçesindeki esirgeme yurdunda yaptığım ufak geziler, çalışmalar var.
Site içerisinde bu konuya da değindiğim zaman samimiyetime inanırsınız umarım.
Ne yazık ki ekonomik özgürlüğü olmayan annelerinin yeniden evlenmek zorunda kalmasıyla bu durumlarla karşılaşan çok genç kız var.
Bu maalesef bariz bir şey. Kendi ayakları üzerinde duramayan her kadının kendisini yanında güvende hissetmek istediği bir adam.
Haklısın direk verilmiyor ama zarım esnek sanırım şanslıyım ne demek ileride temiim diyemi kullancaksın bunu ?
İnşallah herşey hayalindeki gibi olur zira çevremizde neler görüyoruz burada neler okuyoruz. O güvendiğin adam Allah korusun bem kaldıramıyorum bunu derse ne yapacaksın ? Zarda esnek çıkmadı belki o travma hali ile hatırlamıyorsun o zaman peki ?
Kalbini kırmak değil amacım bende temiz değilim ama tercihlerine dikkat pişmanlok yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.
Özür dilerim ama kayıtsız kalamadım.
Sizler tertemizsiniz.
Vefat etmiş insanların arkasından konuşulmaz, zaten cezasını çekiyordur ama bu hikayede kirli olarak üveybabayı gördüm. Ve belki de ondan da kirli olarak ileri geri konuşan akrabaları.
Konu sahibine gelirsek ;
Ne yazık ki cinselliğin, salak saçma bir zarın sadece bayanların tüm hayatını etkilediği bir ülkede yaşıyoruz.
Milletin dediklerini hiç önemseme. Annenin bekaret raporu al lafını da. Tek tavsiyem olabilir sana , erkek arkadaşına gerçekten güvenmiyorsan , ciddi bir geleceğiniz yoksa kendine olan saygından dolayı fazla yakınlaşmamaya çalış.. Mesele zar falan değil. Mesele, böyle şeyler yaşadıkca erkek arkadaşına daha bağlı hissedersin kendini.. Ve gün gelip ayrılırsanız eğer çok daha derinden üzülürsün. Hele ki baba özlemi çeken biri olarak erkek arkadaşını babanın da yerine koyduğunu düşünüyorum. Empati yapmaya çalışıyorum. Ama eğer ki aklında "Nasılsa zarım esnek, istediğim gibi yaşayabilirim" gibi bir düşünce varsa, işte o zaman kesinlikle karşı çıkarım sana..
Allah yardımcın olsun..
Özür dilerim ama kayıtsız kalamadım.
Sizler tertemizsiniz.
Vefat etmiş insanların arkasından konuşulmaz, zaten cezasını çekiyordur ama bu hikayede kirli olarak üveybabayı gördüm. Ve belki de ondan da kirli olarak ileri geri konuşan akrabaları.
Konu sahibine gelirsek ;
Ne yazık ki cinselliğin, salak saçma bir zarın sadece bayanların tüm hayatını etkilediği bir ülkede yaşıyoruz.
Milletin dediklerini hiç önemseme. Annenin bekaret raporu al lafını da. Tek tavsiyem olabilir sana , erkek arkadaşına gerçekten güvenmiyorsan , ciddi bir geleceğiniz yoksa kendine olan saygından dolayı fazla yakınlaşmamaya çalış.. Mesele zar falan değil. Mesele, böyle şeyler yaşadıkca erkek arkadaşına daha bağlı hissedersin kendini.. Ve gün gelip ayrılırsanız eğer çok daha derinden üzülürsün. Hele ki baba özlemi çeken biri olarak erkek arkadaşını babanın da yerine koyduğunu düşünüyorum. Empati yapmaya çalışıyorum. Ama eğer ki aklında "Nasılsa zarım esnek, istediğim gibi yaşayabilirim" gibi bir düşünce varsa, işte o zaman kesinlikle karşı çıkarım sana..
Allah yardımcın olsun..
Keşke yalan olsa. Keşke gözlerimi kapatıp açtığımda o zamanki anlarım hayalden ibaret olsalar ancak değil.
Bu durumdaki hassasiyetimi iyi yönde kullandığım için kendimle gurur duyuyorum sadece.
Çocuk istismarına karşı bir kaç protestoyla sınırlı kalmayıp üniversite okuduğum şehirin bir ilçesindeki esirgeme yurdunda yaptığım ufak geziler, çalışmalar var.
Site içerisinde bu konuya da değindiğim zaman samimiyetime inanırsınız umarım.
Ne yazık ki ekonomik özgürlüğü olmayan annelerinin yeniden evlenmek zorunda kalmasıyla bu durumlarla karşılaşan çok genç kız var.
Bu maalesef bariz bir şey. Kendi ayakları üzerinde duramayan her kadının kendisini yanında güvende hissetmek istediği bir adam.
Çok özür dilerim. Ancak okuyabildim yazdıklarınızı.
Annem, kardeşim ve ben. Biz birbirimize yettik.. :)
Şu an 22 yaşındayım ve annem bu olaylar haricinde her şeyimi bilir. Kardeşim de aynı babadan olmasak bile karındaşımdır.
Hoşgürü ve ufak şeylerden mutlu olabilme yeteneğiyle diyebilirim.
Kaldığım kız yurdunda öyle durumlarda kalmış arkadaşlar var ki... Ben halime şükrediyorum da diyebilirim size içtenlikle.
İlginiz ve cevaplandırdığınız için çok teşekkür ederim size efendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?