canım haklısında duymak istemedğin seyleri bir baskasına söylememelisin her ne kadar abinin eşide olsa....
ayrıcaa eşine aileni (abini ve yengeni) cokmu kötü tanıttın böyle tepkili sonucta artık akrabaları böyle düşünmesi cok ilgiç geldi bana sen abine ve esine deger vermezsen eşininde düğünde sergileyeceği davranıslarına tepki göstermemelisin
siz evlensenizde bu tarz ailevi sorunlarınızın bitmeyeceğini düşünüyorum :123:
Biz evlendiğimizde onun yasadıgı sehire gideceğim zaten canım.. O zaman benzeri sorunlarla karsılasacağımızı sanmıyorum fakat, beni üzen aşağılayıcı gibi konusması ve küçük görmesi! :2: öyle zoruma gitti ki, suan da arıyor açmıyorum..
Bu sefer canım gerçekten cok yandı. Düğüne de gelmesin istemiyorum..
evet yemeğe gittiğiniz yerleri beğenmemesi falan çok tuhaf.
abinizin düğününde sizi yanlız bırakmaması gerekıyor.
düşünceli ve seven erkek zaten fizana bıle olsa gider.
her ne kadar ailenizden uzakta olsanız abinizle ve eşiyle aranızın bozuk olması sebebıyle bazı sorunlar oluşabılır.
hiçmi bı araya gelmeyeceksınız?
bence ailenizle olan sorunlarınızı özellıkle abınızle nişanlınıza anlatmayın.
evlilik cok farklı bi olay.
yarın öbürgün en ufak bıseyde sen zaten iyi olsan yengene bunları yapmazdın abınle aran açık olmazdı deyiverir.
erkekler böyle..
mutluluklar..
Çok haklısın, erkekler gerçekten öyle, 20 yıl geçse yine o sözü söyler!
Abimin nişanlısına hiç bir şey anlatmam zaten canım, benimle ilgili hiçbirşeyi bilmez! Abim evlendiğinde yurt dısına gidecek zaten, uzak olacağız.
Sorunlarımın coğunu nişanlıma anlatmam, hem üzmek istemem, hemde bilmesini istemem, içimde yasarım.. Etrafımızdaki insanlar cok ama cok laf eder, çekemezler, hemen hemen hiçbirini söylemem..
Benim için gittiğimiz yerin, mekanın hiçbir önemi yoktur.. Ama o önem veriyor, ben kıyamadıkça kötü oluyorum.. Ben kıyamam, parasını çar çur etmesini istemem, durumu çok şükür iyi ama olsun, boşa atılan paraya üzülürüm.
Ama anlaşılan o ki, erkeğe acımayacaksın! Parasını yesem, sıkıştırsam daha iyi olurdum herhalde!
Cnm bana gore hata birtane degil.
Yani senin yengene boyle birsey yakistirman vs bunlardan hata. Ne olursa olsun abin sevmis beyenmis evlenmek istemis senin en azindan abinin hatiri icin zehir olsa yutman lazim. Ha evlendikden sonra mesafeni korursun ama kavga etmeler filan bence yakisik almiyor.
Ne olursa olsun onlar aksam kapilarini kapattiklarinda iki kisi kaliyolar ve ayni yastigi paylasiyorlar en sonunda kotu sen ve ailen olursunuz. Zamanla abini sizlerden sogutur. Bende mesafele ama her zaman seviyeli olmak sart.
Bak nisanlina sana nasil davraniyor? elin oglu bu agzindan cikan her soz doner dolasip tokat gibi yuzune vurur. Siz henuz evli filanda degilsiniz yani simdi bazi seyleri soylemek dahada kolay. Bence nisanlina boyle bir tavir sergilemen iyi hos ki hatasini bilsin ve birdahada sana bu tur kelime soylemesin.
Abinizin misafir gibi gideceğiniz düğününde,dans etmediğinizde neden elaleme rezil oluyorsunuz?
Annenizin gidip tutacağı düğün yeri hakkında,hoş olmayan benzetmenize,sizin bayramda götürdüğünüz salaş mekanları düşünürek,sizin benzetmenizin üzerinden bir gönderme yapmış nişanlınız!
ölesi daha kıymetlidir bzı erkekler için emin ol yinede sen paranızı kontrollu hrcamasını söyle o size kendini cok yükseklerde göstermeye caalısıyor bence düğünde beraber oldugunuzu cevrene göstermende cok doğal bence bizim millet meraklıdır böle seylere sizi öyle görenler ımmmmm bence oğlan kızı sevmiyor bi acayip tavırlarda x in damadı :))))
Kızmayın ama siz de haksızsınız, yengeniz nasıl biri hiç bilmiyorum ama ne kadar kötü bir insan olsa da abiniz sevmiş kendine yakıştırmış, ona öyle bir yeri yakıştırmanız hoş değil, sizin de düğününüz olacak sizden nefret eden biri varsa sizin için böyle düşünse hoşunuza gider mi? Bütün genç kızlar güzel bir yerde düğünün olmasını ister, yengenizin de hakkı bu. Etme bulma dünyası, siz onun için kötü bir yer istersiniz, sizin ki öyle olur, büyük konuşmayın dikkat edin konuşmanıza.
İkincisi nişanlınız ekonomik olarak sıkışık bir zamanında gelmesini istemişsiniz tamam ama neden dışarıda yiyorsunuz yemeği anlamadım, sonuçta nişanlınız evde ağırlasanız daha iyi olmaz mı? Yani bu benim görüşüm hem ona hesap ödetmemiş olurdunuz.
Nişanlınızın da burnu havadaymış götürdüğünüz yeri beğenmemiş, keşke ona altarnatifleri söyleseydiniz öncesinde kimi insan ne kadar da sıkışık olsa güzel bir yerde yemek yemek ister.
Kırılmakta haksızsınız erkekler insanı direk en zayıf noktasından vurmada marifetlidir, yeri gelir hiç ummadığınız şekilde sizin sözlerinizi size kullanır.
Son olarak her ne olursa olsun ailenizde yaşadığınız problemleri, ailenizden birilerinin hatalarını nişanlınıza anlatmayın, ailenizden kimseyi eşinize ve ailesine kötülemeyin. Mecbur kaldım anlatmaya demişsiniz, abimle konuşuyorduk diyebilirdiniz.
Nişanlım annemi aramış, bana ulaşamayınca,
"Annecim ulaşamadım, nerede demiş? Annemi tembihledim, yukarda dedi. Aramız biraz limoni, kırdım ben onu, stresten birbirimize çatıyoruz, ama telafi edeceğim annecim, ben onu çok seviyorum lütfen beni yanlış anlamasın, ben birkaç güne oraya gelmeyi düşünüyorum, düğünde de iki gün orada kalacağım demişşşşşşşş :)))
Ay çok mutlu oldumm.
AY canim benim okuyunca senin adina bende cok mutlu oldum ins hep boyle mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?