Söz Kesimi Sözlenmek istiyorum, ama babama nasil anlaticam???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2497
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok mu su babalar :) canlarim benim....bende cesaret edemedim yazik beaaaaaaaaaa onlara....bir baba icin kolay degil.....ama bekle bekle nereye kadar hahahaa
Bencede askerden sonra okey bu is ben izini veriyom

haklısın arkadaşımm a.s.

benimde sorunum bu babama nasıl sölücem,beni istemeye geleceklerini
korkuyorum ailemden yana sorun cıkarsa diye..

:1no2::1no2::1no2:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde görüştüğüm biri var babamında anneminde haberi var ama ben babamdan çekiniyorum anneme anlatıyorum genelde

aynen katılıyorm ...

Ya sözlü ya da nişanlı olmayanlar için bi kurtuluş gibi geliyo gizli saklı buluşmak yoruyo çünkü çocuk gibi ... ama dediğiniz gibi yepyeni sorunlar başlayacak sözlülüğün sınırları nelerdir ben de onu merak ediyorum kızlar aileler bilecek ama mesela ne gibi sorunlar olacak sözlüyken sizlerin başına neler geldi ???

kızlar bende bu durumdan müzdaripim..sevgilim su anda askerde haftaya geliyor ve biz haziran gibi nişan yapmayı planlıyoruz.tabi biz kendi kafamıza göre..annem biliyor ve onun ailesinin hepsi biliyor..ve ben babama daha söylemedim nasıl söyleyecem onu düşünüyorum..çok zor durumdayım 8 seneden beri çıkıyoruz..bir de komşumuzun oğlu aileler sık görüşüyor..babam bir sürü laf söyleyecek bana..mayıs sonu gibi söylemeyi düşünüyorum..annem ben karışmam diyor..ben nasıl söyleyecem ya..babamın karşısına geçip baba eee benim bir erkek arkadaşım var biz evlenmeyi düşünüyoruz eğer izin verirsen mi diyecem? tabi böyle deyince kim bu neyin nesi dicek o zaman da benim ağzım dilim bağlanacak...üfffff ya..

aynı derdi ben de yaşadım...
öldüm öldüm dirildim babama söyleyene kadar...ama okadar kolay halletim ki:1closedeyes:

annem kızın senle konuşcakları var dedi...Babam da ne konuşcak biri mi var demiş..annem de bilmiyorum babamla konuşcağım şeyler var demiş..neyse babam odada oturuyordu gittim yanına oturdum...şeyy şeyy diye geveliyorum ben bir türlü konuşmaya başlıyamıyorum...birden ağzımdan " baba bizim işyerinde biri var, benimle evlenmek istiyor" çıkıverdigamyoncuiremsu devamında da ben henüz kendisine cevap vermedim sizlere danışmak istedim dedim....:bbohalbu ki 1,5 senedir çıkıyoduk-tatlicadiarzu-)

tamam o zaman dedi babam gelsin bir tanıyalım...sonra da oldu işte..şimdi 9 aylık evliyizzz

darısı isteyen herkesin ve de aylardır babama söylemek için karın ağrısı çeken kardeşimin başınaaaa a.s.

benim annem vefat ettiği için babama ve abime direk söyledim çünkü yalan söylemek istemiyordum..babama benim bi arkadaşım var dışarı çıktıgımda onunla bulusuyorum dedim..daha sonra halamlarla abimle amcamlarla ve en son 1 ay önce de babamla tanıstırdım..şimdi herşey gayet güzel ki benim ailem çok rahat bir aile değildir yani zor kabul ederler ama yalan söyleyerek gizli saklı yaparak hiçbirşeyi olumlu yürütemezsiniz o yuzden dürüstce cıkın ve söyleyin..en basitinden ilk konusmanızda biz evlenmek istiyoruz değil de bir arkadaşım var diye söze giriş yaparsanız daha olumlu tepkiler alırsınız..size nacizane bir öneri :1hug:

:) bu zor bır konu olmus yaw kızlar.Bende tam tersı babacıyımdır ama anneme anlatırım her seyımı:) Bız sozlenmeyı aramızda yapmıstık korkudan :) Aslında bosa korkmusuz yas olmus 24yanı ne dıyecekler kı felan ama o an kı hıslerın boyle oluyor ıste genc aklı:)4 ay sonrada nişanı yapmıştık zaten babam parmagımda yuzugu gorunce sormustu bende anlattım bısı demedı allaha sukur.Ne zaman evlenırız nasıl evlenırız derken evlendık ıste 1 yıl olcak yaza :) yani kolay konular degıl ama cok guzel hısler arkadaslar darısı herkesın basına :)

ya ark lar bende aynı sorunu yaşıcam yakın zamanda benimde görüştüğüm biri var istemeye gelcekler 1/2 ay sonra benim ailemden annem halam yengelerim bilio onun ailesinin hepsi bilio ama babam nasıl soluces bilmiorum annemde korkuo azcık çünkü benim babam bole şeyleri sevmez.. akıl verin bisim gibi gençlere nasıl konuşulur..

Benimkide ailesiyle gelmek istiyor bizimkilerle tanismaya ama babam gebertir duysa boyle seylere cok kizar biliyorum. Kafayi yicem annemle onun annesi gorusuyor bile telde, annem diyor kizim ben babana anlatim ama yok utaniorum ben ya ! Off ne zormus!

annen yardım edeciğini sölemiş korkmana gerek yok,
asıl ben yandım annem git kendin söyle diyor :):1shok:

Annem dun konuyu babama acti. bu sabahda ben devamini getirdim masada, babamin gozleri doldu duygulandi fln pek konusmadi, bana dedi sen istiomusun peki bende siz nasil uygun gorurseniz babacigim ben pek tanimiorum (guya hic gorusmedik ) ailesini begenirsen konusabilirim cocukla senin iznin oldugu surece dedim oda bisey demedi cok zordu ama yawww.

hadi hayırlısı:)
ben babama böle desem hüngür hüngür aglarım ya

O bana hala cocuk der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…