- Konu Sahibi naughty_girl
-
ayy valla mı kıs yazarız burdan o gün hislerimizi başımıza gelenleri vs..ayy arkadaş buldum heyecanımı aynı gün paylaşacak çok mutluyum :içelim: benim şimdiden hazır bile kıyafetim.. japone kol kırmızı dizaltı bi elbise aldım.. onu giycem inşallahAllah nasip ederse oyyy heyecanlı meyecanlı değildim bak heyecan bastı şimdi birden..
semihim delinin biri (ki bu ben oluyorum) kuyuya bi taş atmiş çıkarıyım diye ugraşiyosun :roflol:
ne zaman beee-tatlicadiarzu-
söylemiyosun hiç
mühendis beylenmi:sm_confused:
semihim delinin biri (ki bu ben oluyorum) kuyuya bi taş atmiş çıkarıyım diye ugraşiyosun :roflol:
o donemlerde hayatımda yoktu müendizim falan :asigim:
aklıma esmiş yazmışım ben de sözleniyorum diye
allam ne aptalım ya :roflol::roflol:
aptala malum olmuş yani delikafadulden
o donemlerde hayatımda yoktu müendizim falan :asigim:
aklıma esmiş yazmışım ben de sözleniyorum diye
allam ne aptalım ya :roflol::roflol:
aptala malum olmuş yani delikafadulden
kızlar çok heycanlıyım.1 ay sora geliolar istemeye.akıl verin napılır??
bu pazar sitemeye gelicekler beni biraz heycanlıyım şuanda ama o gün felaket bi heycan olur herlade.Buarada sormak istediğim birşey var istemeye geldiklerinde kız tarafı erkek tarafına söz tepsisi veriyormuş.hani şu gümüş tepsi içine kadeh çorap mendil felan konulandan.Ben tepsi değildi onu ahşap ufak sandık olarak yaptırıyorum sizce içine neler koyabilirim değişik fikirleriniz varmı?
ben ankaralıyım bizim oralarda böyle bişey yok ama bursada oturuyorum burda var.bende burda duydum önce yapmıcam diyodum çünkü gümüş tepsi içinde kadeh felan hiç mantıklı ve hoş gelmiyordu bana.sonra arkadaşım ahşap bir kutuyu boyatıp süsletmiş bende siparişini evrdim.ama içine ne koayabilirim tam bilmiyorum.kutuyu hazırlayan kadaın gül yaprakları serpin çorap mendil koyun dedi az gelir gibi geldi bana
istediklerin gün giderken ellerine vericez bunda amaç şuymuş evet biz kabul ediyoruz ve size söz veriyoruz gibi.eskiden ellerine mendil verilirmiş buda mendilin daha modern hali oluyor.ben kutuyu hazırladıktan sonra resim koyarım sanada fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?