Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

KIZ RESMİNİ KOYSANA ELBİSENİN :):):)))) cokacimcoook

Kızlar benim nişanlımın ailesi bize 17 saat mesafe uzaklığında olduğu için biz isteme söz nişan arka arkaya yaptık.5 ekimde istendi,10 ekimde söz 18 ekimde ise nişanımız oldu.tavsiyem istenme günü mutfakta yanınıza mutlaka birini yardım için alın.hele bi de erkek tarafı kalabalık gelecekse (ki bizimkiler istemeye 15 kişi geldi)baya zor olacaktır.ben kahvelerimi mutfakta yengeme yaptırdım.zaten öyle bi ateş basıyo ki insanı bi de ocak başında duramıyosun hiç.birde eğer kahvenin köpüğünü tutturamıyosanız tavsiyem gidin 3 milyona elektrikli plastik kahve makinalarından alın.süper köpürtüyo.e daha ne diyeyim hepinize bol şans....

ne zaman beee-tatlicadiarzu-
söylemiyosun hiç
mühendis beylenmi:sm_confused:
semihim delinin biri (ki bu ben oluyorum) kuyuya bi taş atmiş çıkarıyım diye ugraşiyosun :roflol:
o donemlerde hayatımda yoktu müendizim falan :asigim:
aklıma esmiş yazmışım ben de sözleniyorum diye
allam ne aptalım ya :roflol::roflol:
aptala malum olmuş yani
delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aman kahkaha attırdın bana akşam akşam
doğru malum olmuş
ne zaman söz
seninkinin 6 ay sonra:1no2: geleceğini düşünürsek mirmirmirmir

içine dogmus gurbıkım
hayırlısı olsun inş :Saruboceq:

keske bende sıızn gıbı bu heyecanı yasayabılsem benım ılıskım 4 yıl oldu ama sevgılım askere gıtmedıgı ıcın boyle heyecanları yasayamıyorum tecılını kırdırıp askere gıdecek yanı ya bu yıl kasımda yada onumuzdekı yıl subat ya gıtmeden once soz olacak yanı nerdeyse 10 ay veya 12 ay var ama ınanın kıslar bu askere gıtmeden soz yapalım dedıye boyle ıcım kıpır kıpır oldu cok uzun zaman var ama dusununce yuzumde guller acılıyor

neden olmasın canım benim ki bir oldu :) hatta bende ailelerin tanışması-isteme-söz hepsi aynı günde oldu 5 saat içinde oldu bitti :d çokta güzel oldu.Rabbime binlerce şükür.

Yaza planlarımız bizim de isteme ve söz hatta nişan yaz sezonunda olucak. Biraz korkuyorum ben bana bakan bakışlardan ve incelenmekten çok rahatsız olurum ve kasarım kendimi napıcam bilmiyorum.fisfisfis

bu pazar sitemeye gelicekler beni biraz heycanlıyım şuanda ama o gün felaket bi heycan olur herlade.Buarada sormak istediğim birşey var istemeye geldiklerinde kız tarafı erkek tarafına söz tepsisi veriyormuş.hani şu gümüş tepsi içine kadeh çorap mendil felan konulandan.Ben tepsi değildi onu ahşap ufak sandık olarak yaptırıyorum sizce içine neler koyabilirim değişik fikirleriniz varmı?

CANIM BENİDE 21 MARTTA İSTEMEYE GELİYORLAR.AMA BEN İSTEMEDEN SORA VERİLEN TEPSİ OLAYINI İLK DEFA DUYUYORUMfisfisfis

ben ankaralıyım bizim oralarda böyle bişey yok ama bursada oturuyorum burda var.bende burda duydum önce yapmıcam diyodum çünkü gümüş tepsi içinde kadeh felan hiç mantıklı ve hoş gelmiyordu bana.sonra arkadaşım ahşap bir kutuyu boyatıp süsletmiş bende siparişini evrdim.ama içine ne koayabilirim tam bilmiyorum.kutuyu hazırlayan kadaın gül yaprakları serpin çorap mendil koyun dedi az gelir gibi geldi bana

şimdi siz onu seni istemeye gelcekler giderken ellerinemi verceksiniz.yoksa yüzükler takıldıktan sonra mı verceksiniz.istendikten sonra verilmesi tuhaf olmazmı.hani hazır bekleniyormuş gibi:bbo:

istediklerin gün giderken ellerine vericez bunda amaç şuymuş evet biz kabul ediyoruz ve size söz veriyoruz gibi.eskiden ellerine mendil verilirmiş buda mendilin daha modern hali oluyor.ben kutuyu hazırladıktan sonra resim koyarım sanada fikir olur

tmm olur tatlım.ne giycen karar verdinmi.nerden geliyo sizinkiler.aynı şehirdemisiniz?aileler daha önce tanışmışmıydı.
ne çok soru sordumsırnaşık şey

benim erkek arkadaşım benim anaokul arkadaşımdı.benim babam öğretmen olduğu için elazığda görev yaptık.onunda babası doktor annesi öğretmen onlarda o dönemde oradalardı.biz anaokulda seviyoduk birbirimizi neyse onalr istabula geldi bizde bursaya.seneler sonra ben ilkokul arkadaşımı buldum sonra ona soneri sordum hatırlıyomusun diye derken aradık facebook tan soneri bulduk biz görüştük tekrar ve çıkmaya başladık 1,5 sene oldu.annemler ailesini tanıyor eskiden beridir.yazında onun annesi benim annem felan görüştük hep beraber.

şuanda onlar istanbuldalar yani ordan gelicekler.ne giyceğime tam karar veremedim ama heralde gömlek pantalon ayakkbı giyerim.

sen ne giyceksin siiznkiler nerden??:))))

oooo.senin fazla heycan yapmana gerek yok herkes birbirini tanıyormuş zaten.benimki izmirden.ben denizlideyim.aileler ilk defa tanışcak.daha doğru herkes birbirini ilk kez göricek ben onun ailesini falan.o yüzden heycan üst düzeyde bende.bende etek gömlek ayakkabı giymeyi düşünüom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…