Hem karadenizli hem oğlak burcu hem polis:) süper bir karışım canım oğlak burcu erkeklerini iyi tanırım.sevdimmi tam severler asla vazgeçmezler.iyi bir baba olurlar işlrinde başarılı olular çalışkanlardır.hep iş düşünürler. ama azıcık pinti olurlar sadece polislerde de azıcık pintilik vardır tabi istisnalar hariç.tabi bu arada senin burcun ne? ne iş yaparsın yani uyum önemli
Ben yengeç burcuyum. Ön lisans mezunuyum. Muhasebeciyim. Şuan özel bir şirkette çalışıyorum. Ama o özelde çalışmam taraftarı değil. Kpssye çalış memur ol öyle çalış diyor. Özelde çok çalıştırıyorlarmış. Yazıkmış bana :))
Kendi memur yaCanım Rabbim sonuna kadar mutlu mesut etsin.aranızdaki saygıyı kaybetmedıkten sonra sevgi ölene kadar sizinle olur.
Sözlendiğin kişiyi tanımadan burca göre buradaki insanlardan mı yorum bekliyorsun ? :s Polislerin gerginliği zaten hiç bitmez.. Ama mesleğe memlekete göre karakter analizi......
o özelliklere sahip insanların eşleri seninle aynı karakterde olmayabilir o yüzden fikir vermek zor. ikili ilişkinizi en iyi sen bilirsin :) ilişkinede iyi - kötü yön verecek olan sensin. mutlaka her insanın eksisi artısı olur , artıları fazla olduğu için o insnla birlikteyizdir. artık seni daha fazla sahiplenecek biras kıskanç olabilir ( oğlak burcundan gelen :) ), kişiliğine, hayatına devrim niteliğinde baskı yapmayan bi insansa doğru karar vermişsindir . mutluluklar :)
herşey dah ayeni başlıyor daha nişandı düğündü bir sürü kavga çıkartacak prosedür ama herşeye rağmen evlenmek güzel.
Karadenizli insanları çok severim ama çok inat oldukları söylenir genelde.Hele de bu oğlak burcuyla birleşirse sanırım inat fazla olur bu kişi de.Oğlak burçları çok inat,sinirli,dediğim dedik olurlar biraz.Yine de her şeye rağmen bir sevgi gösterdim mi karşılığını da bir o kadar alıyorsun.Aşırı titiz olurlar.Disiplinli olurlar genelde. Sen sinirlenince fazla üstüne gitme.Sevginin karşılığını alacağına inan canım gerisi boş zaten.
Evet çok inat dediğim dedik, hatta ben keçiden bile beterim diyor :) Sinirlenince anneside öyle dedi bana. Disipline gelince bir de polis olunca hat safhada disiplinli ve titiz. Ama gerçekten yüreği çok güzel ve sevdiğini hissediyorum diliyle söylemekten sakınsada..
yorumun için teşekkür ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?