- Konu Sahibi cansubeauty
-
canım ben hala siz diyorum ama sen diyincede alınacaklarını sanmam sonuçta onlarda artık anne baba oluyorsiz demek illa saygılı olmak demek değildir nasıl rahat olacaksanız iki taraf içinde onu demek daha doğru bence sıkma kendini doğal ol içinden ne geliyorsa onu söyle
zamanla "sen" dersin. bunu söylemenin tek bir zamanı vardır 'içinden geldiği zaman'
diğer türlü yapmacık durur, iyi bir oyuncu değilsen
hiç dert etme canım onlarada tuhaf geleceğini sanmıyorum boşu boşuna germe kendini zaman gerekecek biraz sonra yoluna zaten girerhaklisin canimda ne biliyim sen sanki bana tuaf geliyor ben saygidan dolayi siz diyorum ama sen demek isterim nasil diyecegim bilmiyorumsen diyince acaba onlara tuaf mi gelirki .. kendime dert ediyorum biraz ne biliyim:S
hiç dert etme canım onlarada tuhaf geleceğini sanmıyorum boşu boşuna germe kendini zaman gerekecek biraz sonra yoluna zaten girer
Ben de dün akşam sözlendim yani çiçeği burnunda taze sözlüyüm :)
Ve aynı dertten malesef ki ben de muzdaribim..
Bende bi de şöyle bi sıkıntı var ben sözlümün annesine siz dediğim için heralde karşılık olarak o da bana siz diyor.. Bizim ailemize göre biraz çekingen biraz geride duran biri.. Ama onu hep bana da yansıtıyo işteo bana biraz yakın davransa anne derim diye düşünüyorum. Ama o bana siz deyince benim de tuhafıma gidiyor.. Bence biraz da onun sana nasıl yaklaştığı önemli. Eğer benim gibiyse sıkıntı çekersin ama en azından sen veya kızım diyorsa sana fazla zorlanmadan anne dersin diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?