Söz Kesimi sözlendikten sonra, SEN'li benlimi konustunuz yoksa SIZ'li bizlimi??

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar beni yakinda istemeye gelecekler hayirlisiyla
sevgilimin ailesiyle tanisiyorum aramizda iyi cok sükür severler beni
ben onlarla konusurken simdiye kadar hep SIZ nasilsiniz, SIZ ne yaptiniz, SIZ ne dersiniz suna.. vs
böyle konusuyorum yani hep SIZ, sen ben degil, samimi olmadimizdan degil cok samimiyiz ama ben SIZ diyorum hep saygidan dolayi...

Sözden sonra SIZ mi devam diyim yoksa senli benliyemi geciyim? cok kararsizim.. sanki sen diyince saygida kusur etcekmisim gibi hisediyorum:

sizde nasildi? siz demi sizli bizli konustunuz/hala konusuyorsunz, yoksa sözden sonra sen ben mi dediniz?... bir aydinlatirsaniz cok sevinirim... simdiden bütün yorumlar icin tsklerr :81:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben hala siz diyorum ama sen diyincede alınacaklarını sanmam sonuçta onlarda artık anne baba oluyor siz demek illa saygılı olmak demek değildir nasıl rahat olacaksanız iki taraf içinde onu demek daha doğru bence sıkma kendini doğal ol içinden ne geliyorsa onu söyle

haklisin canimda ne biliyim sen sanki bana tuaf geliyor ben saygidan dolayi siz diyorum ama sen demek isterim nasil diyecegim bilmiyorum sen diyince acaba onlara tuaf mi gelirki .. kendime dert ediyorum biraz ne biliyim:S

zamanla "sen" dersin. bunu söylemenin tek bir zamanı vardır 'içinden geldiği zaman'

diğer türlü yapmacık durur, iyi bir oyuncu değilsen

haklisin canimda ne biliyim sen sanki bana tuaf geliyor ben saygidan dolayi siz diyorum ama sen demek isterim nasil diyecegim bilmiyorum sen diyince acaba onlara tuaf mi gelirki .. kendime dert ediyorum biraz ne biliyim:S
hiç dert etme canım onlarada tuhaf geleceğini sanmıyorum boşu boşuna germe kendini zaman gerekecek biraz sonra yoluna zaten girer

içinden geldiği zaman doğru zamandır muhtemelen.
ben evli olmama rağmen hala anne diyemediğimden siz demek zorunda kalıyorum ama başka türlüsü de içimden gelmiyor malesef.
ama o samimiyet varsa aranızda anne sen nasılsın demek sorun olmaz bence.

Ben de dün akşam sözlendim yani çiçeği burnunda taze sözlüyüm :)
Ve aynı dertten malesef ki ben de muzdaribim..
Bende bi de şöyle bi sıkıntı var ben sözlümün annesine siz dediğim için heralde karşılık olarak o da bana siz diyor.. Bizim ailemize göre biraz çekingen biraz geride duran biri.. Ama onu hep bana da yansıtıyo işte o bana biraz yakın davransa anne derim diye düşünüyorum. Ama o bana siz deyince benim de tuhafıma gidiyor.. Bence biraz da onun sana nasıl yaklaştığı önemli. Eğer benim gibiyse sıkıntı çekersin ama en azından sen veya kızım diyorsa sana fazla zorlanmadan anne dersin diye düşünüyorum ..

haklisin canim... hmm zamana birak bakalim belki yaklasir.. veyata sen de, belki oda siz dedigin icin cekiniyordur :S

Zaman herşeyin ilacı diyolar zaten alışıcaz birbirimize sen de alışırsın heralde. Elbet bi gün söyleyeceğiz sende bende söyleyen nasıl söylüyo sözlüm askere gidicek daha biraz erken sözlendik.. o askerdeyken tanıcaz birbirimizi.. Bugüne kadar hiç öyLe oturup konuşmadık zaten kayınvalidemle.

ay canım çok saygılı birisin sen keşke ilk tanıştığında siz deseydin sadece çünkü gidiş geliş de yapıyosunuz biliyorum bu durumda hala siz demeye devam etmeseydin keşke ama sözden sonra başla bence sen demeye resmiyetli gibi olmasın

[QUOTE=yellowbomb;16532009]ay canım çok saygılı birisin sen keşke ilk tanıştığında siz deseydin sadece çünkü gidiş geliş de yapıyosunuz biliyorum bu durumda hala siz demeye devam etmeseydin keşke ama sözden sonra başla bence sen demeye resmiyetli gibi olmasın[/QUOTE]

haklisin canim , sen e gecis yapmaya calisacagim bakalim =) hayirlisi..

[QUOTE=yellowbomb;16532009]ay canım çok saygılı birisin sen keşke ilk tanıştığında siz deseydin sadece çünkü gidiş geliş de yapıyosunuz biliyorum bu durumda hala siz demeye devam etmeseydin keşke ama sözden sonra başla bence sen demeye resmiyetli gibi olmasın[/QUOTE]

haklisin canim , sen e gecis yapmaya calisacagim bakalim =) hayirlisi..

Valla Bence aradaki Resmiyeti Korumak Lazım Canım eğer Kendileri Rahatsız Olurda Samimi Ol Falan Derlerse O Zaman Konuşursun Senli Benli

Son düzenleme:
Bence içinizden geldiği gibi davranın zamanla "sen" demeye başlarsınız kendinizi nası rahat ifade ediyosanız öyle hitab edin ne "siz" nede "sen" demeye zorlamayın kendinizi :)

Ben evlenene kadar siz diyebilirim,
hatta belki evlendikten sonra bile siz demeye devam edebilirim yani..:)
Huyum kurusun, biraz fazla utangacım, biraz da daha resmi olur düşüncesindeyim.:90:

ben sözlenmedim, sevgiliyken hep sizli bizli konuşmuştum
sonra bi gün babam kaza geçirmişti, sevgilimin annesi de ertesi gün beni aradı geçmiş olsun demeye..
ben de o zamanki üzüntüyle dikkat etmemişim, sağol x teyze demiştim :26:
ondan sonra da hep senli benli konuştum. ama böyle olmasına karşın aradaki sınırı ayarlamayı biliyoruz
bana kalsa söze kadar sizli bizli konuşmayı tercih ederdim. arada bi sınır kalsa daha iyi olur bence. sözden sonra sizli bizli konuşmak ise ayıp geliyo bana. sonuçta bişeylerin adı konuluyo kaynaşılsın diye aileler tanışıyo.. hala daha resmi konuşmak çok saçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…