- Konu Sahibi cansubeauty
kizlar beni yakinda istemeye gelecekler hayirlisiyla
sevgilimin ailesiyle tanisiyorum aramizda iyi cok sükür severler beni
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ben onlarla konusurken simdiye kadar hep SIZ nasilsiniz, SIZ ne yaptiniz, SIZ ne dersiniz suna.. vs
böyle konusuyorum yani hep SIZ, sen ben degil, samimi olmadimizdan degil cok samimiyiz ama ben SIZ diyorum hep saygidan dolayi...
Sözden sonra SIZ mi devam diyim yoksa senli benliyemi geciyim? cok kararsizim.. sanki sen diyince saygida kusur etcekmisim gibi hisediyorum:
sizde nasildi? siz demi sizli bizli konustunuz/hala konusuyorsunz, yoksa sözden sonra sen ben mi dediniz?... bir aydinlatirsaniz cok sevinirim... simdiden bütün yorumlar icin tsklerr :81:![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
sevgilimin ailesiyle tanisiyorum aramizda iyi cok sükür severler beni
ben onlarla konusurken simdiye kadar hep SIZ nasilsiniz, SIZ ne yaptiniz, SIZ ne dersiniz suna.. vs
böyle konusuyorum yani hep SIZ, sen ben degil, samimi olmadimizdan degil cok samimiyiz ama ben SIZ diyorum hep saygidan dolayi...
Sözden sonra SIZ mi devam diyim yoksa senli benliyemi geciyim? cok kararsizim.. sanki sen diyince saygida kusur etcekmisim gibi hisediyorum:
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
sizde nasildi? siz demi sizli bizli konustunuz/hala konusuyorsunz, yoksa sözden sonra sen ben mi dediniz?... bir aydinlatirsaniz cok sevinirim... simdiden bütün yorumlar icin tsklerr :81:
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
Son düzenleyen: Moderatör: