sözelci arkadaslar

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
meraba arkadaslar ünv. kazandim yada evde bir sürü kitap var yer yok yada bir suru neden iste fazladan kitabiniz varsa iste birileride yararlansin diyosaniz ben ünv hazirlaniyorum sözel bölum elimde kitabim yok denecek kadar az vermek isterseniz gercekten cok memnun olurum eski cozulmusde olur konu anlatim yada soru bankasi

İmla hataların var, noktalama işareti kullanmıyorsun, derdini anlatamamışsın. Sözelden hazırlanacaksan önce bunlara özen göstermeni tavsiye ederim bir ablan olarak :)

Kuzum bende Kpss 2016 için var Murat'ın ama işine yarar mı bilmem.
Yarar diyorsan gönderirim hemen. Doğru düzgün kullanmadım bile işime de yaramıyor öylece duruyor.

tabi olur size lazim degilse
Tamam, yalnız ben aşırı unutkanım bu ara..
Akşam bana mesaj atarsın hazırlayıp yarın akşam kargoya veririm.
Tam adresini yazmana gerek yok. Sana yakın olan bi kargo şirketine gönderirim gidip oradan alırsın

Pttnin kitap kargosunu kullanmanızı öneririm.Aşırı ucuz.

Ptt genel olarak ucuz fakat sadece roman vb. kitaplarda kitap indirimi uyguluyor. Ayni gun hem test kitabi hem roman gonderimi yaptim. Test kitaplari icin indirim yapilmadi.

Bunu bilmiyordum hiç.Ben üniversite ders kitaplarımı göndermiştim.Keşke hepsine olsaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…