Kız İsteme Sözden sonra erkek tarafına iadei ziyarete giderken ne götürülür ?

zozo123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
93
0
46
İstanbul
Sözden sonra erkek tarafına iadei ziyarete giderken ne götürülür ?
Bu konuda önerisi olan ya da daha önceden bilgisi olan herkesi bekliyorum

hiç bi bilgim yok kuşum yaaa bilen varsa sölesin nen

Evet ben şu an itibariyle tam bu aşamaya geçtim...Heralde onların evine 2 hafta sonra falan gidicez canım...Onlar çikolata getirdi sonuçta...yemeğe de gitmeyeceğimizden tatlı sanki olmaz gibime geliyor....
Duyun sesimizi yorumlar gelsinn

benim bildiğim bi tepsi baklava yaptırılır süslenir tüllenir o götürülür

Son düzenleme:
Canım bence de bi tepsii baklava, börek yadaa lokumm süslenip püslenipp götürülürr. Ben lokum götürmeyi düşünüyorum. Çünkü hayırlı olsuna gelenlere lokum yanına kahve ikram edebilirler. Baklavada uygun olurr. Karar seninn.

Lokumda iyi bir tercih şık bi kapta belki saol şeker

peki canım baklava onlara çaya davetli olsak bile götürülür mü :) vay süslenip püslenip mi gidiyor hımmm :)

tabiki canım neye davet ettikleri hiç önemli değil sen baklavaydı lokumdu kocaman yaptırcan süslücen tabi bide aynı damat bohçası nası özenli olur buda öyle zaten pastaneden alırsan bi tepsi onlarada süslettirirsin şu sebeple die... götürcen aldığın tatlıyı onlar gelenine gidenine vericek tatlınızı yedirtecek adet böledir

Son düzenleme:

Hımmm bak bunu bilmiyordum :) Ohh tamamdır kaptılar 1 tepsi baklavayı....ben bilmiyordum herşekilde götürüldüğünü, nedense tek yemeğe çağırırlarsa diye biliyordum :)
Hihihi süperiz yaw birbirimize destekçiyiz

ya bugünler içiniz

bizede yengemler 1 tepsi baklava getirmişti bizde daha sonra o tepsiye helva koyup geri vermiştik tepsiyi

kızlar sözden sonraki ziyarette baklava götürürsek nişandan sonraki bohça götürme ziyaretinde de aynısını mı götürcez? Bunlar da başka bişey bilmiyo mu demesinler?

pasta ya da tartolet götürsem nasıl olur?
gerçi onlar da tanışmaya gelirken pasta getirmişlerdi aynısı mı olmuş olur?
amaan çıkamadım içinden....

Öncelikle hayırlı olsun canım :) Biz giderken gümüş bir tepsi aldık baklavaları içine koyduk çok güzel bi şekilde tüller nazar boncukları ve uğur böcekleriyle süslettik kayınvalidemin çok hoşuna gitmişti beklemiyormuş öyle bir şey:))) dur hatta resmini bulursam eklerim nasıl olduğunu da

Son düzenleme:
buu şekil baklavavaysa eger valla istersen on kere götür yınee mı baklava demezler

canım şekerlemecilerde çok güzel süslüyorlar, tüllü kurdelalı falan:))
lokum yada tatlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…