• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözde nasıl giyinmeliyim?

bayansakar

Seyirlik değil ömürlük <3
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
130
6
11
Kırıkkale
Merhaba. Küçükken yaptığım ve sonrasında çok pişman olduğum kesik izlerim var benim kollarımda. Yaz günü de uzun kollu giyilmez. Yaralar derin olduğu için makyaj vs ile de kapanmıyor ne yapabilirim. :( tüm kolumda var ve iğrenç duruyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tül kollu abiyeler diye aratırsan güzel alternatifler çıkıyor.

tül kollu mini elbise olabilir mini olursa kışlık durmaz. veya transparan tüllü kol olup tüle işlemeli bir şeyler yapıyorlar yine hem kol çıplak gibi duruyor ama bir yandan kapanmış da oluyor. bulursun bence bu mevsimde giyilebilecek bir şey.

344404_1_full.jpg

siyah-uzun-kollu-kolu-volanlı-dantel-elbise.jpg

derin-v-yakalı-antrasit-uzun-kolları-tül-abiye.jpg

20130806000000

26144_1.JPG
$siyah-dantel-kollu-elbise-modelleri-11.jpg
siyah-dantel-kollu-elbise-modelleri-19.jpg
süper-mini-reglan-bol-kollu-beyaz-triko-elbise-modelleri.jpg
DOROTHY-PERKING-YARASA-KOL-ELBISE-TUNIK__74907568_0.jpg
2013-uzun-kollu-abiye-modelleri.jpg1_.jpg

tül kollu abiyeler diye aratırsan güzel alternatifler çıkıyor.

tül kollu mini elbise olabilir mini olursa kışlık durmaz. veya transparan tüllü kol olup tüle işlemeli bir şeyler yapıyorlar yine hem kol çıplak gibi duruyor ama bir yandan kapanmış da oluyor. bulursun bence bu mevsimde giyilebilecek bir şey.

Çok teşekkür ederim evet güzel fikir . İlk resimdekine bayıldım ama çok derin olduğu için ordan bile belli olma ihtimali var yine de bi geziyim bulursam deneyim . :3:

ilk aklıma gelen küpürlü yada tülllü kollu birşeyler giymen .. :16:

Bence siyah tercih etmeyin çünkü ne kadar mini olsa da hem uzun kol hem koyu renk yaz günü gitmez. Açık renk, dantel kol hatta hafif bir sırt dekoltesi daha hoş olur diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence siyah tercih etmeyin çünkü ne kadar mini olsa da hem uzun kol hem koyu renk yaz günü gitmez. Açık renk, dantel kol hatta hafif bir sırt dekoltesi daha hoş olur diye düşünüyorum

Hmm mesela hangi renk olabilir tül kol da siyahdan başka neye yakışır ki

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404240644.289168.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404240656.148393.jpg

İkincinin dekoltesi fazla cesur nişan elbisesi olmaz ama kolları güzelmiş

Söz 5 Aralık'a alındı. :D hiç gerek kalmadı artık uzun kollu giyebilirim. Ama yine de tül kol giycem. :)

Back