• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözde İzmirli damatlara ne alınmalı?

Alyasena

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
3.792
2.169
698
38
Arkadaşım İzmir'li bir aileye gelin olacak yardımmmm sözde damat için ne alınması gerekir?CADIARZU

sözde kimseye birşey alınmaz ki damada alınsın? söz-nişan bir arasa yapacaksanız o başka... yok nişan ayrı olacaksa, damada herhangi birşey yapılmaz sözde...

valla bak biz iki taraf olarak izmirliyiz biz çok yıl bekleyeceğimiz için okuyorduk çünkü o zaman önce bir söz yapalım dedik sözdede tepsi yaptık her iki tarafta birbirine kıyafet iç çamaşırı ayakkabı makyaj ürünleri fln aldı bak biz o zaman eşime ne yaptık onu yazayım:bir tepsiye havlu traş takımı saç köpüğü parfüm sabun fln koyduk diğer tepsiye kıyafat sözde giymek üzere gömlek pantolon kemer ayakkabı cüzdan kravat güzelce süsledik ööle götürdük söz evde yapıldı zaten önce görmeye geldiler biz anlaştığımız halde böyle oldu adetmiş tanışma gibi işte o gün işte biz hayırlı bir iş için geldik aslında fln dediler babamda bir düşünelim araştıralım dedi sonraki gelişleride söz günüydü biz bir gün önce gittik tepsileri götürdük onlarda söz günü sabah geldiler tepsileri getirdiler biz gelenlerede birer hediye verdik küçük bişii o gün akşamı istediler beni babamda verdi ve söz takıldı babam eşime birde altın künye yaptı böyle oldu cnm bnm söz.....sözden bi süre sonrada onlar yemeğe davet etti bizi bizde onların tepsilerini geri götürüyorsun e boş gitmiyor tabi geriye o yüsden bir tepsi baklava yaptırıp götürmüştük oda adetmiş..aslında benim herşeyim bööle adetli oldu bende tam bööle istiyordum zaten güzel şeyler bunlar seviyorum ben...:))))

Back