Söz Kesimi Söz yüzüğüm ve söz tepsim nasıllar ((:

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
konumu kaldırırmısınız..

Eklentiler

• $1.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 287
  • $2.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 241
  • $3.jpg
    157,3 KB · Görüntüleme: 217
  • $4.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 248
  • $5.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 925
Son düzenleme:
çok güzel yüzüğünü çok beğendim tepsinde güzel olmuş elllerine sağlık Allah tamamına erdirsin darısı da başıma :))))

herşey çok güzel :) tepsinin el emeği olması güzel olması için yeterli bi sebep bence:) allah mutlu etsin :)

tepsi olmamış bence elişi ödevi gibi geldi bana bide yüzüklü el sana mı ait :26:

Ben de tepsi hariç diğerlerini beğendim.Allah mutlu günlerde takmayı nasib etsin :)

soz yuzugu nıye tektas :S o nısanda takılmıyomu yada evlılık teklıf ederken aklım karıstı :s

hayırlı olsun şimdiden.yüzüğün çok güzel. yanlış anlamazsan bir tavsiyem olucak. biraz tüylüsün sanırım. ben de öyleydim ve artık kollarımı sir ağdayla alıyorum. pas parlak oluyor. kırılmamışsındır umarım

yüzügün cok güzel canim benim
el emegi hersey güzel olur

güle güle kullan güle güle tak canim...
tirnaklarini da yap boya negüzel durur süslü süslü

arkadaslar bir öneride bulunmus ben anlamam agdadan felan ama kirilma emi. herkesde olur yani

tüm yorumlar için teşekkür ederim
güzel ve hayırlısıyla atlattım...
malesef tüğlüyüm ama sözden önce komple ağdayla aldırdım zaten, bu sorun herkesde vardır yakın cekim ve parlak olduğu için kötü durmuş, ama şimdi artık o tüğler yok

Son düzenleme:
canım söz yüzüğünde tepsinde çok güzel. Parmağına çok yakışmış.. Mutluluklar

Allah tamamına erdirsin :) tebrik ederim.kızlar bişi sorucam söz yüzüğü tektaş mı oluo yoksa ince alyans gibi mi?hani tektaşla alyans üstütste takılıoya nişanlıyken ve evliyken ben onu sözlüyken taksam olmaz mı hevesleniorum nişanı beklemeden taksamya

Hepsi çok güzel allah tamamına erdirsin.
bende yukarıdakine benzer bir soru soracağım,
2.5 ay sonra sözlenicem tektaş pırlanta alınacak,yanında alyansta almayı dusunuyoruz,
sözde sadece tektaş mı takılıyor? alyans gereksiz mi?

teşekkür ederim canım.
sözde tektaş oluyor nişanda alyans canım, biz alyansı nişanda almak istedik. nişan yapmıcaksanız alyansda alınabilir ..

Canım benim ya çok güzel, Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah..

Darısı Başımıza

teşekkür ederim canım.
sözde tektaş oluyor nişanda alyans canım, biz alyansı nişanda almak istedik. nişan yapmıcaksanız alyansda alınabilir ..

annemde sözde alyans olmaz dedi ama ben alyansta istemiş buluındum karşı taraf pek bilmiyor bu işleri
Alsınlar artık nişandada aynısını takarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…