Söz Yüzüğü

cnm güzellrrrrr amaa artık alınmıyor söz yüzügü kuyumcularda bulmakta zor..alyannnsss yada tektaşş olmalı..ben alyans takcamm..tek taşıdaa düğünde inş..belkide düğünden öncee:)

:):)ay cnm sen dedin diye bi söz yüzüklerine bakayım dedim nette..bi sevgili çift söz yüzügü yerine yüzük parmaklarını birbirleirnin ıssırarak koparmışlarr resmi bile var yüregim kaldırmadı burayada koyardımda..düşünsene sen sevgilinin parmagını koparıyosun oda senin al sana söz yüzügü:)ne günlere kaldık demi:)ya ayrılırsam adamdan nolcak o parmagım:)ehuheue:)

Ay Allahım ne rahatsızlar varya.
Deli onlar işte aşk delisi mi ne bilmiyorum ama DELı.
Bende ALyans takmam yaw en iyisi Tek Taş yüzük
Bende sanki Koca buldum da:)

Ay Allahım ne rahatsızlar varya.
Deli onlar işte aşk delisi mi ne bilmiyorum ama DELİ.
Bende ALyans takmam yaw en iyisi Tek Taş yüzük
Bende sanki Koca buldum da:)

öle deme fıstıkkk kısmett gör senin herif nerde beklio seni:)benn iki yıl öncesine kdrr kuyumcunun önünden bile geçmezken şimdii vitrinine yapışcam..hayatta yüzük takamam amaaa tek taşa alyansa karşı bi zaafım var bu sıralar..alyansımı aldım ama hala bakıuyorummm alyanslara:)ben bu gidişlee her sene alyans deiştirirm:)

öle deme fıstıkkk kısmett gör senin herif nerde beklio seni:)benn iki yıl öncesine kdrr kuyumcunun önünden bile geçmezken şimdii vitrinine yapışcam..hayatta yüzük takamam amaaa tek taşa alyansa karşı bi zaafım var bu sıralar..alyansımı aldım ama hala bakıuyorummm alyanslara:)ben bu gidişlee her sene alyans deiştirirm:)

Sakın elindkini böyle masrafa sokupta kaçırma :olmaz:
Canım benim tabi herkkezin bi kısmeti vardır bi yerlerde ama benimkisi
ya bi yerde hapis yada birisi saklıyor ŞenizŞenizŞeniz
Allh gönlüne göre versin Tek taşa bende bayılıyorum çok farklı geliyor.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Back