Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz sözde sözlüme normal alyans aldık banada tam tur aldık ama ben tekrar alyans istiyorum çünkü söz yüzüğüm çok kalın yanına tek taş takınca kaba saba bir şey oluyor.. yüzüğümü çok seviyorum belki diğerini bunun aynısının incesini alırım.. AMA BENDEN SANA TAVSİYE SÖZ İÇİN İNCE SÖZ YÜZÜKLERİ VAR ONLARDAN AL ,NİŞANDA TEK TAŞ ,EVLENİRKENDE ÇİFT ALYANS ALIRSINIZ.. BİZDE İNCE BEĞENMİŞTİK AMA KAYINVALİDEM BUNLAR YÜZÜĞE BİLE BENZEMİYOR OLMUŞKEN BÖYLE OLSUN DEDİ VE KALINLARDAN ALDI BİŞİ DİYEMEDİM BENCE SÖZDE BU KADAR ABARTI YÜZÜK GEREKSİZ İNCELERDEN AL , EVLENİRKEN DE KALINLARDAN ALIRSIN.. 3-5 AY TAŞ ÇATLASIN 1 SENE TAKICAKSIN ZATEN SÖZ YÜZÜĞÜNÜ...
ŞÖYLE BİR ŞEY TERCİH EDEBİLİRSİN TABİ BU BENİM FİKRİM..
BENİMKİ BUNUN AYNISINDAN VE DEDİĞİM GİBİ YANINA TEK TAŞ GELİNCE DAHADA KALINLAŞIYOR.. YANİ TAVSİYEM KALIN BİR YÜZÜK TERCİH ETME..