söz yüzüğü nasıl olmalı?

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
kızlar ocakta sözlenicem kısmetse, nasıl bir söz yüzüğü tercih etmeliyim tektaşımın altına?
yardım edin hiç anlamıyorum bu işlerden:/

ben tektasla beraber takılcaksa eğer kalın yuzukleri hiç hoş bulmuyorum... parmağımda ince ve kucuk zaten yarısı yuzukten ibaret oluyomus geliyo

denedim ve tektasıma en cok bunu yakıstırdım

yalnız ben tektası alyansın altına değil üstüne takıyorum, her gören ikisini tek yüzük sanıyo ve çok beğeniyolar...

zevkin nasıldır bilemem ayrıca parmağında görünce de fikirler çok değişiyor

naçizene tavsiyem buna benzer birşeyleri de denemen olur

hayırlı olsun şimdiden

benım soz yuzugum kalın kendınden taslı gıbı goruntusu var tektasımla uyumlu duruyor. soz yuzugu ınce olur derler oyle yaparlar ama bence ılerdede kullanabılecegın sekılde kalın olması daha ii ..ben oyle yaptım. ama zevk meselesi yani..

tamtur yüzükler güzel duruyor teksıra tamturlardan bahsediyom bir arkadas koymus resmini ya işte ondan benim ki biraz farklı idi hem tektas hem de sırataş şeklindeydi en iyisi resmini koyayım fikir olsun sana ama snin tektasın varsa o tarz bişi alamassın tabi. alyanslarımız ve söz yüzüğümüz resimdeki yüzükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…