mrb arkadaşlar, abim sözlenecek perşembe günü yani kendi aralarında söz, bunun için sipariş verdiğimiz söz yüzükleri eline geçti fakat beğenmedi. normal altın alyans aldık, hoşuna gitmedi yaşlı işi bu diye, sizce haklı mı? kız 18 yaşında. tek taş altın ile söz olur mu, tek taş daha mı uygun olur, erkeğin sözde yüzük takması normal mi? lütfen yardımlarınızı bekliyoruz. =( kafamızdaki bu soru bulutlarının giderilmesini rica ediyoruz.
benim bildigim sözde ince bir alynas takılır nisanda daha kalın alyans takılır zaten evlendikten sonra sola gecer o malum tabi..nisanda tektası tercih ederdim ben
evlenme teklifi edilir kız kabul ederse tek tas o an takılır. ardından aileler tanısır söz için gün alınır . sözde de ince söz yüzüklerinden takılır. sahsen en mantıklısı bu . ne yani kimisi nişanda takılır tek tas denmiş ama kusura bakmayında siz nişanlandıktan sonramı evlilik teklifi aldınız ve kabul ettiniz. tek tas evlenme teklifinde kullanılır benim bildiğim. yada sevgililer gününde filan.
peki erkek ne takacak . kızın hayatında biri olduğunu gösteren bir işaret var peki erkekte ne olacak onu sorabilir miyim? tabiki söz yüzügüde takılmalı tek taşta. söz yüzükleri cıkartılacak nişanda ama onlar isteğe bağlı satılır üzerine para konulur alyanslar alınır. biz öyle yapacağız mesela. bu durumda hem onlar bosa olmamıs olacak hem mantıklı bir yol .
evlenme teklifi edilir kız kabul ederse tek tas o an takılır. ardından aileler tanısır söz için gün alınır . sözde de ince söz yüzüklerinden takılır. sahsen en mantıklısı bu . ne yani kimisi nişanda takılır tek tas denmiş ama kusura bakmayında siz nişanlandıktan sonramı evlilik teklifi aldınız ve kabul ettiniz. tek tas evlenme teklifinde kullanılır benim bildiğim. yada sevgililer gününde filan.